bugün

entry'ler (69)

evde bira yapmak

Ortalama en az 21 gün beklemesi gereken fiildir.

haxball

Fena turnuva dönen online futbol oyunu.

adda net tr

Sitelerimin taşıma işlemini yaptığım sunucu şirketi. Nvme diskli sunuculara geçtim. Açılış hızı çerezsiz olarak bile aşırı arttı.

nvme ssd

Açılımı Non-Volatile Memory Express olan NVMe, "kalıcı olmayan bellek ekspres" anlamına gelir ve adından da anlaşılacağı gibi, verileri depolamak ve bunlara hızlı bir şekilde erişmek için hem bilgisayarda hem de sunucular için üretilmiş disktir.

dubai çikolatası

Yanlışlıkla misafirlikte yediğim çikolatadır. içerisinde kadayıf gibi sert bayatımsı bir ürün var bok gibi.

neşet ertaş

"Saygısızlık olmazsa ceketimi çıkarabilir miyim" Sözüyle gönülleri dağlamış sanatçı.

kimono

Bir çeşit pezevenk gömleğine benzer fakat Japon kültüründen bir tarzdır. Genellikle Türkiye'de orta kısa ve orta boylu beyaz tenli kpop erkekleri giymektedir. Benim eşgal de buna benzediği için yazın arada https://shout.com.tr/kimono bu tarz kimono ve japones short kombinleyip giyiyorum.

bel çantası kullanan erkek

Yaşı ileri değilse eğer, biraz gezbiyence geliyor bu tarz.

mahsar yavuz

ilk okuduğumda Mansur yavaş diye okuduğum başlık.

dossha

instagram'daki sporcu götü büyük hatunlar giyiyor sanırım özellikle bu manitaları buluyorlar dikkatimi ister istemez çekti.
Bir sporcu kadın taytı markası.

imamoğlu aday olmasın

Bir akpartili sözü.

sözü uzatmak

Bir an önce bitmesi için allah'a yalvarılır.

arnold schwarzeneger

Bir çok Mr.olimpia şampiyonluğu bulunan profesyonel sporcu ve Terminatör gibi film serisinin başrolü

ssn sports

Refuel, Commander ve ismini hatırlamadığım bir çeşit protein tozu çeşitleri olan F/P protein markası. ürünü bir markanın 3 çeşit fiyata göre ürün sunması biraz farklı niye sadece en iyi ürünü sunmuyorsun. .

protein ocean

Protein tozlarının tadı şu zamana kadar içtiğim en iyi aromalara sahip takviye markası. Fakat etkisi olarak aynı şeyi söyleyemem. Tatlandırıcısını kaliteli bulmuyorum.

kas geliştirme diye bir şeyin olmaması

Diyetten ve beslenmekten bihaber yazar beyanı + olarak 1 aylık spor salonu üyeliğiyle ancak su atarsınız.

götü kokan kız

Türkiye'de baş üstünde yerleri vardır. Maalesef erkekler hepsi abazan olunca böyle olur.

sude bozdemir

Bu tür influencerler bir tek bana mı itici geliyor.

weider

Yurtdışının kaliteli protein markasıdır. arnold schwarzenegger ise markanın ünlü olmasında temel sebeplerindendir.

biranın tadının açıkçası bok gibi olması

Yüksek alkollü bira içmiş yazar beyanı veya ilk defa bira içiyorsanız meyve suyu tadı beklemeyin yani. Ağız tadı diye bir şey var ona alışmanız gerekiyor bir süre sonra canınız bile çeker.
© copyright 2005 - 2026