bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip10
- seri eksici ezik12
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak7
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı22
- sözlükte bir şeylerin eksik olması8
- koşun koşun havadis var7
- açık oy5
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- tarık akan4
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- cin görmüş yazarlar9
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- dinci mizahı3
- akciğer kanseri2
- domates3
- akasya durağı3
- anın görüntüsü19
- sarapci koala75
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- hadsizlik2
- mummy 42
- engerek yılanı2
- enayimiknatisii ile utah'dan alabama'ya gitmek3
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- renault 9 broadway6
- cop314
- okan camdan bakıyor2
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- tuncel kurtiz2
- kadının erkeği vezir yada rezil etmesi2
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı10
- sivaslı ünlüler4
- gümrükten beyaz eşya diye sokulan mercedes2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- bostanlı da kahve içip kitap okumak2
- amgot3
- simko38
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- gocu31
- kürt faşisti5
- sıfır atık vakfı2
- arif kocabıyık2
- sırrı süreyya önder7
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- yeşilyurt3
- yılmaz güney11
- türk seküler devrimi11
- izlediğin bir filmi bir daha izlememe prensibi3
- s'i l v'e r m'i s t13
entry'ler (25)
mimik belli etmem.
karaktersiz olması.
ah şunu bir öğrenebilsem de huzurunu yaşayabilsem. her şeyi o kadar fazla önemsiyorum ki aksini düşünemiyorum bile.
alttan almak.
piyasanın en iyi yataklarını satan markadır. omurga desteği ve yatağın dolgu kalitesi açısından kesinlikle takdire şayandır. uzun ömürlü olsun ama aynı zamanda vücut ve omurga desteğiyle de sağlığımı korumaya devam etsin diyerek aldım ve kesinlikle öyle de oldu.
her kişide de sevginin boyut ve şekil değiştirdiği görüşündeyim. en iyi hal hangisiyse onu en yoğun olarak kabul ediyoruz bence sadece.
hayatın sadece iş ev düzeninde gittiğinde, herhangi bir atraksiyon yaşanmadığında veya maddi olarak buna güç yetmeyince kesinlikle baş gösteren histir.
Bu kadar işe yaradığını kullandıktan sonra anladığım kozmetik ürünü. Önceleri marketten aldığım gül suyunu deneyip işe yaramayınca bırakmıştım, son zamanlarda yüzümdeki pütürlenmeler çoğalınca tekrar bi şans vermek istedim araştırıp sinoz glow tonik aldım. içinde glikolik asit var araştırınca bi çok cilt problemine iyi gelen bi içerik olduğınu gördüm. 1 aydır haftanın 3 gecesi sürüp üzerine nemlendirici geçiyorum o pürüzlü his yok oldu resmen. Marketten alınan gül suyunun işe yaramasını nasıl bekleyebildim hiç bi fikrim yok. Neyse ki şu an cilt bakımı gurusu olma yolunca ilerliyorum swf*
kıvrıl bankın üzerine uyu bence.
Kuduz, sars, çocuk felci vs...
Trabzonspor.
9. Sınıfta başladım, 15 yaşında
Tam olarak yirmi beş ve sonrası.
ciddiye alınmayacak bir tiptir. çok şükür çevremde öyle akıl sağlığını kaybetmiş kimse yok.
yatakları ve güvenilirlikleri konusunda benim için bir numara olmayı başarabilmiş bir markadır. istanbul içine 1 günde teslimat diyip gerçekten de 1 gün sonra teslimatını yapan ilk firma heralde. Sözlerinin eri olmaları gönlümde taht kurmalarına sebep oldu.
Başlamak en zoru herhalde ya yani bazen düşünüyorum da başlamış olanı devam ettirmek tamam da başlamak büyük saygı gerekteriyor.
Sinan Akçıl hayır neye göre iyi neye göre popüler onu da anlamıyorum ki.
Canım ülkemin canım vatandaşları pandemi sürecinde komplo teorilerinden uzak kalmıştı zaten yenileri gerekiyor.
Kafamı duvarlara vururdum ki başım ağrısın acısın da diş ağrısını hissetmiyeyim öyle kötüdür.
Herkes seviyo mudur bilmiyorum ama çevredeki çoğu kişi seviyor ama cheesecake hiç sevmem seveni de anlamıyorum.