bugün
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız8
- kürt fıkraları6
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği10
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- iyi dostlar biriktirdim6
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- lahburger4
- gözünü am bürümek5
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu5
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- sözlüğün götü en güzel yazarı4
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- salat namaz değildir8
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi7
- hayat7
- silikon memenin patlaması3
- nervio23
- waffle3
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- ali kırca nerede3
- caz dinleyen erkek9
- babanne evi2
- andropoz amca6
- lahmacun vs hamburger2
- fiziği güzel sözlük kızları48
- recep tayyip erdoğan27
- süper babaanne2
- pandela'nın soğuk şakaları2
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız5
- yazarların akşama dair planları8
- van gogh kulağını neden kesti5
- nokia 11002
- judas'ın kulakları5
- ayak fetişi olması ama el fetişi olmaması2
- nokia nın nokia olduğu zamanlar2
- queen ravenna ile mezar komşusu olmak4
- çizme giyen kız2
- kıvırcık ali nin kıvırcık saçlı olmaması sorunsalı2
- pandela2
- sapık yaşlı5
- sayın ismet brez ismet biji ismet2
- slut shaming2
- t242
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir4
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- tinder da algoritma kurbanı olmak2
- fatih terim'in tff başkanı olması5
entry'ler (1420)
olsa da koysak dediğim buddy türüdür.....
hem türklere hem kürtlere eşit mesafede son derece demokratik çağdaş aynı zamanda islamcı ve de hümanist bi hukuk devleti olan yeni nesil osmanlıcık devletidir.....
ahiret diye biyerin olmaması durumunda dincilerin götüne girecek olan derin pişmanıktan daha büyük olmayan nanedir.....
ne ahireti bilader kim gitmiş görmüş? büyüklere masallar....bize din diye anlatılan şeylerin çoğu sümerlerde, eski perslerde felan da var bunu biliyo musun ? nesilden nesile geçen efsaneler bunlar....bok gibi hayatına anlam katmak için uğraş verenlerin avuntusu....hee ahiret var mk...memesi yeni tomurcuklanmış kız çocuğu verecek tanrı arap erkeklerine....tabii arap erkekleri tanrılarının emrini yerine getirip kendi dinlerine inanmayan kişilerin kafalarını keserlerse eğer.....
hay beyninizi skym ya....
ne ahireti bilader kim gitmiş görmüş? büyüklere masallar....bize din diye anlatılan şeylerin çoğu sümerlerde, eski perslerde felan da var bunu biliyo musun ? nesilden nesile geçen efsaneler bunlar....bok gibi hayatına anlam katmak için uğraş verenlerin avuntusu....hee ahiret var mk...memesi yeni tomurcuklanmış kız çocuğu verecek tanrı arap erkeklerine....tabii arap erkekleri tanrılarının emrini yerine getirip kendi dinlerine inanmayan kişilerin kafalarını keserlerse eğer.....
hay beyninizi skym ya....
rum ve gürcü karışımı bi azınlık olmaktır.....bunların 100 sene önce konuştuğu dil bile farklıydı....şehirlerinde hala kilise kalıntıları, rumca semt isimleri felan durur....
kimileri için çoooook heyecanlı olabilecek olan şeydir.....
hiç inanmadığım olay....ünlülerin yaşına asla inanmam zaten.....bu 87 doğumluysa ben daha anamın amında fetusum mk....
ıcq'nün ve msn'nin yeni popüler olduğu dönemlere ait klişeleşmiş bi mallık.....internetten bi kızla tanışılır sohbet ilerletilir ve final sorusu olarak bu sorulur....
şiir gibi küfür eden adamdır.....lan bu benim karşımda bana küfür etse kızamam lan gülmekten...mal mal şeyler söylüyor mk....tam hancı sesi var götte...fena heee...
sinan engin ile sevişmek zorunda bırakılmasıdır....onun bi tık üstü ajdarla sevişmektir....
ekşiyi kuran adam....
la oğlum git saç mı ektiriyosun, peruk mu takıyosun ne nane yiyosan ye, öyle boy göster fotolarda...neydin ne olmuşun? saçlar gitmiş, kanzuk gibi obeze dönmüşün sen de....bu hızla gidersen 5 seneye sinan engin'e dönersin benden söylemesi....puhahahaha..
la oğlum git saç mı ektiriyosun, peruk mu takıyosun ne nane yiyosan ye, öyle boy göster fotolarda...neydin ne olmuşun? saçlar gitmiş, kanzuk gibi obeze dönmüşün sen de....bu hızla gidersen 5 seneye sinan engin'e dönersin benden söylemesi....puhahahaha..
kate upton, charlise theron ve sinan engin üçlüsünden oluşan ünlülerdir benim için....
eğer borcunuzun olduğu bir bankada çalışıyorsa apayrı bir zevktir.
günün sorusu.....hem erkekler hem karılar için gelsin bu soru...
1 milyon dolar verseler ajdar ile sevişir misiniz ? işte soru bu.
1 milyon dolar verseler ajdar ile sevişir misiniz ? işte soru bu.
birinci dünya savaşında koleradan ölen binlerce askerin durumu.......adamlar hem ishal olmuşlar hem savaşmışlar....bi kısmını hastane bile kabul etmemiş mk......
er kişinin hem fantezi hemde bağırsak muayenesi amacıyla yapabileceği ilginç fantezi......
hoşlanılan kızı simit sarayı gibi ayak takımının takıldığı bi yere yemeğe çıkarmaktır.......o kızdan daha hayr gelmez aga......
starbbucks varken tenezzül bile etmeyeceğim simit dünyasının değişik bir versiyonu...
seks shop çalışanı bi ağabaye göre lateksten yapılma ama göre çok daha fazla oranda tercih edilen şeymiş....şey işte mk....
yemeyeni dövmenin farz olduğu börektir.....
bağsur ve hemoroidin erkekler arasında çok yaygın olması hususisyetiyle sık sık duyduğumuz hakikattir efenim......