bugün
- ilgi isteyen kız16
- lahmacunu elle yiyen kız14
- kuran da namaz yok21
- gürcistan'ın neyi meşhur8
- hewal ebo16
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- hatay suriye nindir diyen esad yanlısı4
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- yaprak dökümü ali rıza bey3
- billurları çiğ yemek4
- bu kim aq3
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- iki sözlük kızının kavga etmesi4
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- ben ıspartada yaşıyorum7
- öğle yemeği ne yiyeceğiz sorunsalı5
- yukarı kattan gelen ahh sesi8
- abdullah öcalan5
- su içmeyi unutmayalım4
- herkesin artık tanım yapması6
- tarih3
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- şekersiz çay içenlerin takdir beklemesi5
- sümerler semitik miydi3
- türkiye nin en güzel camisi3
- 30 temmuz 2026 iran'ın abd üssüne saldırısı5
- bursa vs edirne7
- gürcistan9
- velvet'e aşık olmamak mümkün değil6
- çölde gezen hippi2
- türk erkeği2
- çay içen kız2
- türk siyaseti3
- bot yazar gibi entry giriyoruz4
- pkk4
- orta yaşlı erkek çekiciliği2
- türk kızı2
- kut anlayışı3
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- deep web ile dark web'in farkı2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- mehdinin chp'li olması3
- benkimki10
- çiğ et yemek2
- türkiye nin en güzel ilçesi neresidir2
- kendine bir öğüt ver7
- ısparta simidi8
- katatespizartmasi6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
entry'ler (19)
gidemediğim için üzüntüden ölüyorum ...
adaletsiz bir yarışmadır. bütün yetenekli insanları eleyip kimin birinci olcağını kesinleştirdikten sonra tadı ve heyecanı kaçmıştır.
türkiyenin rahatlamasını sağlayacak olan eylemdir .
rock söyleseydi tadına doyum olmazdı . bu harika ses daha sert şarkılara ait olmalı diye düşünmeden edemem.
şebnem ferah şarkılarını mümkünse kimse söylemesin . çünkü olmoyo yani zorlamaya gerek yok . ama bu arkadaşta gayet başaralı bence . keşke daha doğru şarkılarla yarışmış olsaydı .
yurtdışında çok tutmuş program formatlarıyla köşeyi dönmeyi başarmış kendisi. ama hakkını yemeyelim kendi sunuculuğu da iyi ..
dinlemeye doyamadığım konser . iyi ki dvd si var yoksa ne yapardık ?
dünyanın en tatlı arkadaşıdır. bencil değil akıllıdır sadece. evde bakması imkansızdır.
evime çok yakın olduğu içi bana çok ilgi çekici gelmeyen ama zamanla sevmeye başladığım üniversite. belki benim üniversitem olur *
fm bölümünde olmama rağmen kazanmak istediğim bölümdür kendisi. bitirince her şeyde olabilirsiniz hiç birşeyde.
okullarda pek fazla öğretilemeyen insanın kendi çabasıyla öğrenebiliceği bir dildir. dünyayı anlamaya açılan bir kapıdır ..
kitapları okuyup üstüne filmini izlemenin tadı bambaşka. ilk çıktığında hiç ilgimi çekmemişti. ama bir haftada hepsini bitirdim ve son filmi bekliyorum. sadece bir aşk hikayesi değil sıradışı bir aşk hikayesi . vampir ve insan . edward ve bella ...
ergenlik denilen yakıştırmaya sürekli maruz kalma durumu.
türkiye sınırları içindeki en iyi sanatçılardan biri. izmire gelmesini dört gözle bekliyorum .sesinin mükemmelliği tartışılmaz ama beni büyüleyen sözlerini asla unutamam.
ülkemizdeki eğitim sistemi düşünüldüğünde olması neredeyse kaçınılmaz olan şey.
price tag şarkısının güzel bir kısmı. bu aralar çok popüler .
burcu esmersoy . beren saat . hülya avşar . nurgül yeşilçay . çok fazla böyle yazarak bitmez. ha birde göreceledir tabii .
oynaması fena değildir. ama izlemek işkenceden ibaret. asla diski göremezsiniz. ben şahsen oynadığım halde sahadayken bile bazen göremem. kısacası zordur . hokey boşverin sadece buzda kayın. daha eğlencelidir .
basketbol uzun yıllar benim için hayatımın en güzel şeylerinden biri olmuştur. ama türkiye de bu sporu yapmak zordur. hele ki bayansanız. yeterli imkanlar asla sağlanmamaktır. ama yine de herkesin denemesi gerekir. en heyecanlı takım sporlarındandır kanımca. sadece tadında bırakmalısınız.