bugün
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- yazarların favori giyim markası5
- velvet57
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- friedrich hegel la bi cay icek9
- yalnızlıkla sevişmek5
- evde soğuk kahve yapımı7
- hayattaki en değerli şeyler5
- erotik şiir3
- kavgada söylenen tehdit cümleleri3
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- insan olmaya ceyrek kala14
- sınıfın en güzel kızı4
- 2026 ekonomik krizi16
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı7
- aleksey batrakov28
- victor osimhen20
- migros'a sorulacak tek soru23
- merve2
- yolcudurgider3
- hurdacıya gidiyorum7
- tevellüt kaç2
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- kadınları aşağılamanın moda olması6
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum3
- kaos show2
- mutlu ama uzak olsun birader3
- ioçk silik yesin kampanyası6
- erecto ibn birader el biraderi2
- enayimiknatisii6
- osuruktan şiirler60
- mohamed salah ghaly2
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- testo taylan aykolik ziyareti2
- akıl2
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
- başbirader kitap sayfalarını sözlüğe koysun2
- g i l d e d l i l y16
- tostumu yaptım11
- alaattin çakıcı2
- madagaskar vanilyalı amarula2
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- arkadaşlar veto ne demek8
- bilinçaltı algılama4
entry'ler (60)
Uyuyoruz amk. Aklınız fikriniz uçkurda. Saat olmuş 1. Siz de yatın, geç oldu. Öbtük iyi geceler.
Spor yapmaya karar vereli yıllar oldu da ben başlamak için doğru zamanı bekliyorum hala.
Hb collateral. Götü toparlamakla meşguldük, hayat işte.
Yuh ben resmen bir sözlük hesabım olduğunu unutmuşum. Bir gece ansızın aklıma düştü. Neyse ya geri geldim işte…
Geçen sene bu aralar gerçekleştirdiğim. Hem uzun süreli bir hayalimdi bir kedi ev arkadaşı hem de babaanneme bir arkadaş olsun isteği. Sokakta nasıl bir travma yaşadıysa kapı zili gibi yüksek sesten ve özellikle erkek bireylerden çok korkuyor benim oğlum. Yine de ona aile ve arkadaş olmaktan çok mutluyum. Ailemize katılma yıl dönümün kutlu olsun bebeğim.
“Hiçbir göç geriye dönmez...”
Henüz kendi benliğini tam anlamıyla oturtamamış bir birey oldukları için manipüle edilmeye daha yatkınlardır. istediğinizi kolaylıkla yaptırabilirsiniz. Yine de benim tercihim olmayan bir partner çeşididir. Yönetilmeyi tercih ederim. *
Buzsuz alındığında asitlik oranı daha yüksek olan koladır. Ancak sonrasında buzlu kolaya göre daha çabuk ısınır ve yine bok gibi bir kola içersiniz.
Benim için anı yaşamanın tanımıdır. O saatin, dakikanın, saniyenin güzelliğini en ücra köşemdeki hücremde hissetmektir. Sonrası için ya pişmanlıktır, ya boş vermişlik...
insan yaşadığı onca şeyden sonra artık kendini yaşamaya değer bir varlık olarak görmüyorsa intihar yolunu seçebilir. çünkü karar verilmiştir. umut bitmiştir.
Aklınıza gelebilecek her şeyin bulunabilmesi durumudur. En son arkadaşlarım çantamdan yüzlük maske paketi çıkardığımda şaşırmışlardı. Her an her şey olabilir sonuçta değil mi...
Yaş 6, otopsi cerrahı olmak istiyordum. Yaş 23, yerel yönetimler okuyan masum bir öğrenciyim. Belediye memuru oluyorum.
Çelişkiler insanıyım. En büyük hayalim iyi biri olmakken yaşadığım hayattaki ben, hayalimdeki benle uyuşmuyor. iki ayrı uçta yaşıyorum, iki farklı kişiliğim var sanki. Bu benim ancak aslında ben değilim. Bilemiyorum, anlatamıyorum.
Kimim ben?
Kimim ben?
Bir anda ortadan kaybolup geri dönmeyi huy haline getirdim iyice. Monotonluk beni yoruyor. Gerçi düşününce dengesiz ruh halimle beni tamamlayan bir özellik bu. Bak bu itiraf bile serzenişimle çelişkili...
Birçok ünlünün sahnesini ve evini tasarlayan ‘designer’dır.
Mimarlık okumamıştır. Yıllar önce işlettiği bir kumaşçı dükkanının vitrinindeki tasarımdan sonra keşfedilmiştir.
Mimarlık okumamıştır. Yıllar önce işlettiği bir kumaşçı dükkanının vitrinindeki tasarımdan sonra keşfedilmiştir.
Yatağımda olmak istiyorum. Fakat çalışma masama da ihanet etmek istemediğim için yatağıma “hemen dönüyorum aşkım” diyerek veda ettim. iki kişiyle ilişki yürütmek çok zor... :(
“Bu yol nereye bilmem ama yürüyorum işte. Yüzüme vuruyor arada fırtınası, korkuyorum ne var? Düşe kalka büyüyorum işte, biraz yaram var ama geçecek bu gidişle...”
Emir can iğrek - beyaz
https://open.spotify.com/...si=r6TYGZP5QOeBTi_rzW8mFg
Emir can iğrek - beyaz
https://open.spotify.com/...si=r6TYGZP5QOeBTi_rzW8mFg