A
anjelika13 yıl önce
yazarların sevgililerinin benzedikleri ünlüler
sözlük yazarların kız veya erkek arkadaşlarının benzedikleri ünlü simalardır. dikkat ettiyseniz benzemesini istediğiniz değil benzeyen ünlülerin isimleri yazılmalıdır bu başlığa. (img:#183613) (bkz:ceren moray) not: kasıtlı bir tercih değildi öyle… devamını gör
A
anjelika13 yıl önce
taci kalkavan
Şahin K dan sonraki yeni adamım. ilk gördüğümde 'At gibi yelesi var lan bunun.' dediğim adam.
A
anjelika14 yıl önce
film replikleri
-senin derdin ne ha? Yoksa lanet olası bir embesil ile mi konuşuyorum. Tanrım!
A
anjelika14 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
A
anjelika14 yıl önce
uff snane be salak
güzel nik seçimi. buyursunlar..
A
anjelika14 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
A
anjelika14 yıl önce
nejat işler
gülbeyaz dizisiyle gönüllere taht kurmuş şu sıralar aliyeyle şöhretin zirvesine çıkan yakışıklı jön...
A
anjelika14 yıl önce
yaran inci sözlük capsleri
cidden kopartan capslerdir. (img:#13848)
A
anjelika14 yıl önce
leon
bizzat ben kendim
A
anjelika14 yıl önce
fight club
tipik bir yahudi paranoyası filmi en az 30 kere izlenilip yeni şeyler öğrenilen imdb de 31. sırada olan film.
A
anjelika14 yıl önce
fight club
tipik bir yahudi paranoyası filmi en az 30 kere izlenilip yeni şeyler öğrenilen imdb de 31. sırada olan film.
A
anjelika15 yıl önce
jimmy choo
1996 yılında, `Malezya`lı isim babası tarafından kurulmuş, daha sonradan `Vouge` editörlerinden olan Tamara Mellon kişisinin katılımı ile ürün yelpazesini~line~ genişletmiş, pahalı ve el yapımı ayakkabı ve çantaları ile tanınan `(must-have)` firma. … devamını gör
A
anjelika15 yıl önce
yaran fotoğraflar
güldüren resimlerdir. bazen montaj, bazen gerçek... mesela (img:#61350) (img:#61351) (img:#61352)
A
anjelika15 yıl önce
sınav külodu
pazar günü yapılacak olan ygs için özel olarak üretilmiştir. bu külot sıvı ve kokuyu asla dışarı yaymamaktadır. Artık sınavlarda gönül rahatlığıyla işeyip sıçabilirsiniz. www.haber1.com/ogrencilere-ozel-sinav-kulodu.html Edit: link düzeltildi.
A
anjelika15 yıl önce
kadın anam
müthiş bir umut sarıkaya karakteridir.. mini çakal gibi ufak köşesiyle zihinlerde yer etmiştir. tabi ki baltacıyı da unutmamak lazım...
A
anjelika15 yıl önce
fem
fem osmanlıca ağız demektir. ağız ile ilgili ya da ağıza mensup anlamlarıda bulunmaktadır.
A
anjelika15 yıl önce
fem
fem osmanlıca ağız demektir. ağız ile ilgili ya da ağıza mensup anlamlarıda bulunmaktadır.
A
anjelika15 yıl önce
deniz berdan
geceleri `banu güven`'den sonra ntv'de `doğanın mutfagı` adında bir yemek programı sunan sosyetik hanım abla. yanındaki elemanın pattis~patates~ deyişine de ailecek hastayız ayrıca.
A
anjelika15 yıl önce
blair waldorf
`gossip girl'`ün stil ikonu. en büyük idolüm. harika insan. mükemmel giyiniyor bu arada.~taçlarına daha sonra değineceğim~ haven't you heard she's crazy bitch around here.~swh~
A
anjelika15 yıl önce
toyota yaris
`toyota`'nın binek araç modeli 1.0 vvt, 1.3 vvt motor seçenekleri mevcuttur. (vid:#2532)
© copyright 2005 - 2026