bugün
- özbek kadınlar5
- deccal internetten çıkacak7
- cennetin de bu hayatta olması3
- yeni bir din kurmak3
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- ruhi çenet8
- sözlük whatsapp grupları5
- sıcak havaların sona ermesi4
- yazarların otopsileri3
- 06 eylül 2026 antalya da orman yangını2
- dayatılmış güzellik algısı5
- togg t6x6
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- kpss 20263
- ellerim bos gonlum hos27
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- ekşi sözlük11
- deizm6
- gocu bak bi5
- kırbaç isteyen var mı5
- siyasi vesayet2
- kadınların kötü günde terk edip gitmeleri3
- enayimiknatisii36
- bana onu sormayin2
- bütün yazarları eksileyen yazar kim sorunsalı2
- ismail kartal10
- anın görüntüsü26
- düşün ki o bunu okuyor7
- fenerbahçe12
- kıyamet döneminde yaşanacak felaketler2
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- gocu51
- diamond bey biraderelle2
- ölüm9
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- dansöz izleme keyfi11
- aziz yıldırım12
- güne bir şarkı bırak7
- anderson talisca3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı12
- çocuklara verilen farklı isimler12
- tai lung34
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
entry'ler (43)
olağanüstü kokusuna ve ekşi aromalı tadına alıştıktan sonra bir daha paket sigaranın yüzüne baktırmayan tütün. arap kağıdıyla kullanılırsa içim rahatlığı ve kağıt tadının yoğunluğu açısından paket sigaraya göre çok olumlu bir alternatif oluşturduğu söylenebilir.
bu adama bakıyorum ve ülkedeki her şey hakkında yeniden umut doğuyor içimde.
son zamanlarda duyduğum en güzel ses, hissettiğim en yüksek pozitif enerji bu adamda var. videolarını izledikçe devam ediyorum, durmadan izliyorum. en yakın zamanda canlı canlı izlemeyi de istiyorum.
çok kaliteli, çok güzel sesli, insanın içini umutla ve neşeyle dolduran bir insan. umarım hak ettiğin her şey senin olur.
son zamanlarda duyduğum en güzel ses, hissettiğim en yüksek pozitif enerji bu adamda var. videolarını izledikçe devam ediyorum, durmadan izliyorum. en yakın zamanda canlı canlı izlemeyi de istiyorum.
çok kaliteli, çok güzel sesli, insanın içini umutla ve neşeyle dolduran bir insan. umarım hak ettiğin her şey senin olur.
geçtiğimiz günlerde maybeshewill adlı enstrümental, post-rock grubu tarafından yayınlanmış olan albümün adı. kapağını görmemin ve introsunu dinlememin hemen ardından albümü kaydettim. introdan sonra gelen in amber bence albümün en iyi şarkısı, klip de çekildi ve dinleyiciyi albüme bağlamak için ikinci sıraya koyulmuş besbelli. sonrasında gelen you and me and everything in between, fair youth ve all things transient kompozisyon açısından aynı olan, sonlara doğru patlama yaratan birbirinden güzel melodik şarkılar. ardından gelen sanctuary şarkısını bir "ara mola" olarak algılıyorum, olması gerektiği yere çok güzel yerleştirilmiş. asiatic de dinlenmiş kafayı biraz daha rahatlatıyor. waking life açılışı tekrar yapıyor ancak albümün geneline göre zayıf kalmış bir şarkı. ardından permanence geliyor ve albümün her dakikasının bu kadar dolu olabilmesine şaşırıyorsunuz, albüme birkaç tane güzel şarkı koyup onların tanınmasını sağlamak gibi bir amaç gütmüyor çünkü post-rock grupları. in the blind da inanılmaz bir şarkı, dışarı çıktığınızda yolda yürürken dinlerseniz dünyaya daha farklı bir açıdan bakmanızı sağlıyor. en sonunda volga ile bitiyor albüm, bu albüm için yapılabilecek en iyi bitişi yapıyor maybeshewill.
özet olarak, fair youth muhteşem bir albüm ve ben bu adamların şu ana kadar olduğu gibi her albümünde biraz daha gelişeceğine inanıyorum. grubun kuruluşunun üstünden 9 sene geçti, sürekli farklı şeyleri denedi ve hepsini muhteşem şekilde icra ediyor. fair youth ve diğer maybeshewill albümlerini dinleyin, dinletin. hoşunuza giden bir şarkı bulamamanız imkansız.
özet olarak, fair youth muhteşem bir albüm ve ben bu adamların şu ana kadar olduğu gibi her albümünde biraz daha gelişeceğine inanıyorum. grubun kuruluşunun üstünden 9 sene geçti, sürekli farklı şeyleri denedi ve hepsini muhteşem şekilde icra ediyor. fair youth ve diğer maybeshewill albümlerini dinleyin, dinletin. hoşunuza giden bir şarkı bulamamanız imkansız.
iki alman takımın karşılaşacak olmasından dolayı pek zevkli geçecek olan maçtır.
yeni keşfettiğim için kendime kızdığım, melodik death metal icra eden muhteşem grup.
an itibarı ile ekşi, inci, uludağ ve itü sözlüğe selam çakmış olan yarışmadır. kendisini bir kez daha sevdirmiştir.
sebebi atatürk'ün namazı gösteriş için kılmaması olan gereksiz tespittir.
edit: eksilemişler. ilginç.
edit: eksilemişler. ilginç.
asıl anlatmak istediği kadınlar erkeklerin dış görünüşüne önem verir mi olan başlık.
2-0 sonuçlanan maçtır. arkadaşları topladık çıkıyoruz şimdi.
biletlerinin 25 mart saat 11:00'da satışa çıkarılacağı konserdir. türlü sepeblerden dolayı yine gidemeyeceğimdir, gidecek olanlar çok eğlenmesin, üzülüyorum sonra...
peygamber devesi olmaması gereken böcektir. sonra kafamızı yiyorlar falan...
metal:a headbanger's journey belgeselinden öğrendiğim çok güzel grup. her anımda iyi gidiyor...
an itibarı ile bana çok sempatik gelen bir kızın yarıştığı yarışma. sanırsam adı ayşe uz.
slash'ın solo albümü olan apocalyptic love albümünün dokuzuncu parçasıdır. muhteşem ötesi bir şarkıdır, başlığı nasıl açılmamış hayret ettim.
dave abimizin vokalde olsun, gitarda olsun coştuğu şarkıdır. üst üste 10 kere dinlenilesidir.