bugün
- herkes yatsın iyi geceler9
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- oğuzhan uğur12
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- velvet vs nervio19
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- matbaanın gecikmesine sebep5
- aklını yitirmek4
- velvet13
- 50 tl ile rolling yapmak6
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- slavko vincic15
- horoz hayası çorbası5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- nervio11
- ispanya20
- bira cips6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- 2026 dünya kupası25
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- manifest grubu3
- ona bir şey söyle9
- kadim kültürler4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- acıktım ben3
- eski nahif sözlük kızları2
- laptop5
- tememda kenka nalaka10
- manyak olmaya karar verdim9
- aga be şarkılar5
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- gocusuz sözlük4
entry'ler (28)
yok öle bişi belli bi yaştan sonra otuzbir olsa çekilmiyor. bayıyor.
toplu taşıma aracından ya da arkadaşının arabasından ineceğin vakit kurulan cümlelerle yarmaktadır.
sağda silkele beni kaptan.
ya da
kaptan sağda tükür beni.
sağda silkele beni kaptan.
ya da
kaptan sağda tükür beni.
luis figo, izzet yıldızhan
stüdyoda çalışırken şarkının ritmini ve temposunu ayarlayamadığında bassçı ve davulcudan
fırça yediğin an. leadçi de katılırsa olaya buyrun cenaze namazına.
fırça yediğin an. leadçi de katılırsa olaya buyrun cenaze namazına.
değerini bilen için bulunmaz nimettir. bir ömür mutluluğu ifade eder.
sakaryanın yobazlık çıtasına gelebilmiş başka bir şehir yok. arkasından erzurum ve yozgat bayburtu da es geçmemek lazım.
islamiyetin bilinçli ya da bilinçsiz günyüzüne çıkarılmayan sosyal adalet kavramı ile alakalı argümanları ile meşgul olan ve islam dini özelinde dinin afyon olmadığı gerçeğini araştırmaları ile yüzümüze vuran araştırmacı yazar. islamı doğru biçimde aktardığı konusu benim açımdan yalnızca Allah bilir. ancak kendisi bazı kesimlerce ilk islam sosyalisti olarak addedilen ki (benim mantıksız bulduğum bir yakıştırma)ebu zer el gıfari'nin yolundan gitmektedir.
tek takdir ettiğim yanı muslera ile kendisinin kıyasında musleradan yana olumlu görüş belirterek tevazu göstermiş olması olan kaleci diğer davranışları nedeniyle ise yoğun nefretimi kazanmış kişilik.
futboluyla yüzü ters orantılı giden süper forvet. (bkz: çirkin kral)
sözlüğe girer girmez uğradığı hoşkarşılanma nedeniyle nasıl teşekkür edeceğini bilemeyen yazar.
kocaeli- gebze.
zerre anlam ifade etmemektedir kürt olup olmaması. bu ne ırkçılık kardeşim kürt olsa ne olacak olmasa ne olacak. sanki kürt olmak bir kusurmuş gibi, biz kemal sunal'ı doğuştan sahip olduğu vasıflarıyla değil doğduktan sonra kazandığı güzel vasıfları ile sevdik her güzel insan gibi.
yanlış bir önermedir. öncelikle her topluma peygamber gönderilmiştir ve sayısı 120000 dir. kutsal kitaplarda yalnızca 28 tanesinden bahsedilir. içlerinden üzeyir lokman ve zülkarneyn'in peygamber olup olmadıkları kesinlik kazanmadığından bu sayı 25 olarak addedilir.
zekerriya (a.s) ve oğlu yahya (a.s)ı katleden toplumdur.
a2 takımı ile gösterdiği performan üzerinden değerlendirirsek akranları arasından fiziğiyle değilde yetenekleri ile sıyrılan, farkını saha içinde bariz biçimde koyabilen genç oyuncumuz. umarım gelişimi durmaz ve futbol takımımız harika bir hücum oyuncusu kazanır.
serinin ikinci filminde geleceğe yani 2015 yılına gidilmektedir. dört ayınız kaldı bakalım. ne kadarı örtüşecek film kurgusu ile günümüz.
arpej çalmak isteyen klasik gitaristler için sağ el özelinde gayet faydalıdır. ancak tırnak kırma gibi bir riski vardır ki sizin sevgilinizden yani gitarınızdan uzun süre uzak kalmanıza neden olabilir. gitar hasreti başka bir şeye benzemez karşına alırsın o sana bakara sen ona sonra kırık tırnağına bakar iç çekersin bir hüzün çöker ruhuna kalkmak bilmez.
bu nesil yüzünden kurulan ya da kurulmaya meyleden gruplarda bassgitarist ve baterist bulamama gibi kronik bir problem hala varlığını devam ettirmektedir. çözüm popülistliği bırakıp diğer enstrümanları çalmanın da güzelliğinin farkına varılması.
2014 kpss sınavında başıma gelen bir olay; sınav yerim olan kartepe endüstri meslek lisesinin girişinde polis bana sorar. üzerinde birşey varmı diye. bende bilmiyorum bir ara bak istersen diye cevap veririm ve polis ağzını açamadan aramaya başlar.
2011 yılından beri sahibi olduğum ancak iyi bir anfi ile deneme fırsatı bulamadığım için kalitesinden tam emin olamadığım gitarım.