bugün
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın6
- en son aldığınız iltifat8
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- fas4
- ısparta6
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak6
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- netflix üyelik iptali2
- güvenilir erkek3
- göbek eritme taktikleri4
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- kayahan'ın en güzel şarkısı2
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza2
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- çay koymak mı katmak mı8
- teen slasher film klişeleri5
- sosyal medya2
- pişmanlık duygusu yaşanılan anlar2
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- istanbul'dan tersine göçün başlaması2
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- irmik helvası6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- gogol bordello2
- kemal kılıçdaroğlu15
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- peugeot 4052
- mony tontana4
- barış manço2
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- antalya yolu üzerindeki dandik şehirler2
- cehaletln cazibesi11
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- i know what you did last summer3
- sersem herif2
- evde tekken yan odadan gelen kılıçdaroğlu sesi3
- havalı2
- egay sucukcu9
- evcil robot için isim önerileri2
- en köylü özelliğiniz3
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- 35d2
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
entry'ler (32)
2016 oldu hayvan gabe.
su. farkettim ki düz adamım ben.
açılan boktan başlıkların sebebi.
bu da benim sikim hüsnü'nün alengirli versiyonu.
(bkz: ortalık karışacak vaziyet alın)
gençler şimdi hürriyet haber klasiği gibi half-life 3 geliyor! diye ortalığı ayağa kaldırmak istemiyorum ama bu sefer sanırım harbiden geliyor. yavuşak gabe'in yaptığı dota 2 güncellemesinde dikkat çeken bir şey var... hl3.txt adlı dosya. içinde satır satır kodların bulunduğu dosyada citizen, combine tarzı bol miktarda kelime görüyoruz ve yapay zeka tarafından yönetilen karakterlerle iletişime geçerek bir ekip kurmak, zipline kullanımı (far cry 3'den aşina olduğumuz sikko, ipe çengel geçirip kaydığımız şey hani), sanal gerçeklik üzerinde hareket kontrolü ve FOV ayarlarıyla ilgili satırlar bulunuyor. kodlardan bir kaç da örnek vereyim şuraya:
string m_HelpText = "Combine Pulse Ceiling Turret"
string m_HelpText = "NPCs that are in the same squad (i.e. have matching squad names) will share information about enemies, and will take turns attacking and covering each other."
eğer valve sağlam bir taşak geçmiyorsa half-life 3 bu sefer geliyor. ayrıca hikayenin yarım kalması ve half life: opposing force' da g-man tarafından sonradan kullanılmak üzere buzdolabına kaldırılan adrian shephard'ın bir daha ortaya çıkmaması da bunları destekliyor gibi. bir diğer ihtimal da portal ile oyunların birleşmesi zaten kesişiyordu oyun bildiğiniz üzere, bana sorarsınız* oyun kutuplarda borealis'in peşinde, elde levye ve portal silahı; adrian shephard, alxy ve
gordon'cuğumuzla birlikte geçecek. bekliyoruz gavat gabe.
ahan bunlarda kaynaklar:
http://www.pcgamer.com/hl3-txt-dota-2-update/
https://twitter.com/Steam...status/652584292422406148
https://github.com/SteamD...re/tools/help/fgd/hl3.txt
edit: imla
edit: oç gabe.
gençler şimdi hürriyet haber klasiği gibi half-life 3 geliyor! diye ortalığı ayağa kaldırmak istemiyorum ama bu sefer sanırım harbiden geliyor. yavuşak gabe'in yaptığı dota 2 güncellemesinde dikkat çeken bir şey var... hl3.txt adlı dosya. içinde satır satır kodların bulunduğu dosyada citizen, combine tarzı bol miktarda kelime görüyoruz ve yapay zeka tarafından yönetilen karakterlerle iletişime geçerek bir ekip kurmak, zipline kullanımı (far cry 3'den aşina olduğumuz sikko, ipe çengel geçirip kaydığımız şey hani), sanal gerçeklik üzerinde hareket kontrolü ve FOV ayarlarıyla ilgili satırlar bulunuyor. kodlardan bir kaç da örnek vereyim şuraya:
string m_HelpText = "Combine Pulse Ceiling Turret"
string m_HelpText = "NPCs that are in the same squad (i.e. have matching squad names) will share information about enemies, and will take turns attacking and covering each other."
eğer valve sağlam bir taşak geçmiyorsa half-life 3 bu sefer geliyor. ayrıca hikayenin yarım kalması ve half life: opposing force' da g-man tarafından sonradan kullanılmak üzere buzdolabına kaldırılan adrian shephard'ın bir daha ortaya çıkmaması da bunları destekliyor gibi. bir diğer ihtimal da portal ile oyunların birleşmesi zaten kesişiyordu oyun bildiğiniz üzere, bana sorarsınız* oyun kutuplarda borealis'in peşinde, elde levye ve portal silahı; adrian shephard, alxy ve
gordon'cuğumuzla birlikte geçecek. bekliyoruz gavat gabe.
ahan bunlarda kaynaklar:
http://www.pcgamer.com/hl3-txt-dota-2-update/
https://twitter.com/Steam...status/652584292422406148
https://github.com/SteamD...re/tools/help/fgd/hl3.txt
edit: imla
edit: oç gabe.
--spoiler--
Mağara, yüzeyle bağlantısı olan ve gün ışığı ile bağlantısı kaybolacak derinliğe ve en az bir insanın sürünerek girebilmesine olanak verecek genişlik ve yüksekliğe sahip olan yeraltı boşluklarıdır. Speleoloji mağaraları inceleyen bilim dalıdır.
Gün ışığının kaybolmadığı boşluklara kovuk adı verilir.
--spoiler--
edit: başlık başa baş bana.
Mağara, yüzeyle bağlantısı olan ve gün ışığı ile bağlantısı kaybolacak derinliğe ve en az bir insanın sürünerek girebilmesine olanak verecek genişlik ve yüksekliğe sahip olan yeraltı boşluklarıdır. Speleoloji mağaraları inceleyen bilim dalıdır.
Gün ışığının kaybolmadığı boşluklara kovuk adı verilir.
--spoiler--
edit: başlık başa baş bana.
bir derdim var arabiriminden modlara mor ve ötesi - bir derdim var linki atmak örnek gösterilebilir.
--spoiler--
"merhaba ben johnny sins, sizler beni filmlerimle tanıdınız çünkü işimi iyi yapıyorum. ben ise benzini shell'den alıyorum çünkü yarıyolda kalmak istemem, işimi sonuna kadar götürmek isterim. aracımın altımda havalandığını görmek isterim. motorun sesini tüm vücudumda hissederim ve gaza sonuna kadar abanırım (o sıra ekrana shell pompacısı bir abimiz girer "ohh yine duşa soktun kardeş" der ve ekrandan çıkar. sins konuşmaya devam eder.) siz de shell kullanın, gerisini motorunuz düşünsün.
shell logosuyla beraber davudi bir ses duyulur; "benzini shell'den yarrağı kelden alın.''
--spoiler--
"merhaba ben johnny sins, sizler beni filmlerimle tanıdınız çünkü işimi iyi yapıyorum. ben ise benzini shell'den alıyorum çünkü yarıyolda kalmak istemem, işimi sonuna kadar götürmek isterim. aracımın altımda havalandığını görmek isterim. motorun sesini tüm vücudumda hissederim ve gaza sonuna kadar abanırım (o sıra ekrana shell pompacısı bir abimiz girer "ohh yine duşa soktun kardeş" der ve ekrandan çıkar. sins konuşmaya devam eder.) siz de shell kullanın, gerisini motorunuz düşünsün.
shell logosuyla beraber davudi bir ses duyulur; "benzini shell'den yarrağı kelden alın.''
--spoiler--
- yürrüü... ense tıraşını görelim.
+ gelecek bölüm: acaba yürüyen ölüler ense tıraşını gösterecek mi?
skim gibi senaryo.
+ gelecek bölüm: acaba yürüyen ölüler ense tıraşını gösterecek mi?
skim gibi senaryo.
An itibariyle soruları sızdırılmış olan sınav.
yardımsever yazar.
deri misafir terliği ile derhal imha edilmesi gereken böcektir.