bugün

half life 3

(bkz: ortalık karışacak vaziyet alın)

gençler şimdi hürriyet haber klasiği gibi half-life 3 geliyor! diye ortalığı ayağa kaldırmak istemiyorum ama bu sefer sanırım harbiden geliyor. yavuşak gabe'in yaptığı dota 2 güncellemesinde dikkat çeken bir şey var... hl3.txt adlı dosya. içinde satır satır kodların bulunduğu dosyada citizen, combine tarzı bol miktarda kelime görüyoruz ve yapay zeka tarafından yönetilen karakterlerle iletişime geçerek bir ekip kurmak, zipline kullanımı (far cry 3'den aşina olduğumuz sikko, ipe çengel geçirip kaydığımız şey hani), sanal gerçeklik üzerinde hareket kontrolü ve FOV ayarlarıyla ilgili satırlar bulunuyor. kodlardan bir kaç da örnek vereyim şuraya:

string m_HelpText = "Combine Pulse Ceiling Turret"

string m_HelpText = "NPCs that are in the same squad (i.e. have matching squad names) will share information about enemies, and will take turns attacking and covering each other."

eğer valve sağlam bir taşak geçmiyorsa half-life 3 bu sefer geliyor. ayrıca hikayenin yarım kalması ve half life: opposing force' da g-man tarafından sonradan kullanılmak üzere buzdolabına kaldırılan adrian shephard'ın bir daha ortaya çıkmaması da bunları destekliyor gibi. bir diğer ihtimal da portal ile oyunların birleşmesi zaten kesişiyordu oyun bildiğiniz üzere, bana sorarsınız* oyun kutuplarda borealis'in peşinde, elde levye ve portal silahı; adrian shephard, alxy ve
gordon'cuğumuzla birlikte geçecek. bekliyoruz gavat gabe.

ahan bunlarda kaynaklar:

http://www.pcgamer.com/hl3-txt-dota-2-update/

https://twitter.com/Steam...status/652584292422406148

https://github.com/SteamD...re/tools/help/fgd/hl3.txt

edit: imla

edit: oç gabe.