bugün
- gocunun elleri7
- dünya46
- gocu29
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı4
- ermeni rum soykırımını inkar etmek13
- ismetin sol framenin içine etmesi4
- almanya7
- yunanistan6
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu5
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak7
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan8
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları16
- askerde nefret edilen şeyler7
- 27 eylül 2026 sırbistan hollanda maçı3
- sözlüğün bayması2
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- adanalı bir kıza vurulmak4
- ay noluyo noluyo4
- bana onu sormayin nickli feyk zengini5
- bana ona sormayın'ın iq düzeyi4
- 28 eylül 2026 gürcistan ukrayna maçı2
- kova burcu erkeği güvenilirliği4
- israil15
- sırrı süreyya önder türkmen dir3
- sırbistan3
- 27 eylül 2026 norveç portekiz maçı2
- hollanda2
- sözlüğün en güzel kadını26
- 27 eylül 2026 avusturya kosova maçı2
- bir inkar yöntemi olarak seri eksici3
- sarapci koala hatayi11
- babası fakir olup evlenirken altın isteyen kezban8
- 27 eylül 2026 danimarka galler maçı2
- true'nin moderasyon tarafından kollanması4
- 27 eylül 2026 litvanya azerbaycan maçı2
- uludağ sözlük kostüm partisi5
- ismet biraderin koşturmaya başlaması2
- norveç10
- 26 eylül 2026 slovenya iskoçya maçı5
- lost2
- günün sözü8
- hatun dediğin2
- portekiz3
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı35
- fenerbahçe'nin transfer yasağı açıklaması2
- allah bize salat etti8
- bir türlü eksi karmaya inememek2
- amerika birleşik devletleri28
- platon un mağara alegorisi4
- en kötü chp başkanı5
entry'ler (23)
nedense bu kitaplar genelde 3. hamur olur ve kenarları çok çabuk sararıp solar, acayip toz çeker hatta bi süre sonra ekşi ekşi kokmaya başlar, zaten soğuk olan hukuktan daha bi soğutur insanı. bunun hukuk kitabı olmakla ne alakası var hala çözemedim.
insan yalnız doğar, yalnız yaşar ve yalnız ölür.
yarın çekip giden ertesi gün mesaj çeker.
ne ilk görüşüm ne de son bu başlığı, istesemde yazamam ki ben bu hayatı, çok zor yollardan geçtim durupdururken, sana adadım ben bu hayatı. (serdarcım duyuyorsan seni sana senin tarzınla anlatmak istedim nasıl iyi oluyo mu?)
o sobanın çekmecesinde aynı zamanda patates de közlenebiliyorsa bu hayatı yaşayan kişi, muradını almıştır hayattan.
gecenin şarkısı mirkelam'dan gelsin- hergece
çok önemsemeye gerek yok 3.05 te herşey normale dönecek.
beynimiz seksenlendi yeter be acil müdahale korosu.
böyle bişey vardı dimi? lise yıllarım üniversite çağlarım hep bu acıyla geçti. bir değil iki değil tam 8 parmağımda oluyordu bu durum. 30 yaşına kadar çektim bu sıkıntıyı. sonra ne mi oldu? geçti. birden bire hemde pat diye. askerde düzeldi. herkeste askerde başlar bende askerde bitti. askerliğini yapmamış ve yıllardır bu acıyı yaşayan tüm kardeşlerime umut olsun.
sözlükte mehmet ali erbil rüzgarları estiren, süper komikliklerin havada uçuşacağından korktuğumuz ünsüz gurubu.
gidip namluya anlını dayamak! hep hayalimdir ama muhtemelen böyle bi durumda karşımdakine her türlü yalakalığı yaparım. vay abime bak be smith wesson mı o? yakışır abime bide bunu nikelaj kaplatacaksın süper silah valla. kaç para abi o pahalıdır da?...
erkeklerin boyu uzun göstermek için yapacak bi şeyi olmadığı için mundar buldukları durum.
üniversiteye ilişkin büyük hayalleri olan ezik liseli.
her albüm satın alınabilir. çünkü sen buna değersin.
şimdi bi mahalle var çok garip tipler filan var karadenizli bakkal, antepli bi kasap, egeli manav filan. sonra yakışıklı bi erkek bide onun sevgilisi mahallenin en güzel kızı. bide bunların en iyi arkadaşları var ama onlar o kadar güzel değil birazda çirkinler hatta onlarda sevgili ama. herkes çok sevecen acayip neşeli. bi erkek bi kız küçük kahramanlarımız da var tabi onlarda sevgili ama. hep güzel şeyler oluyor bu mahallede ama bazen kötü şeylerde olabiliyor. mesala biri hasta filan oluyor sonra iyileşiyor sonra diğeri bi kızı seviyor ama kızın ailesi elemanı istemiyor filan. yani böyle çok heyecanlı çok komik ve çok samimi herşey hayata dair adete bizden birileri bizim gibi içimizden sıcacık. bence türk televizyonculuğunun buna ihtiyacı var türk halkının da...
parmağı şekerlettikten sonra bide bardağı yapış yapış yapan şey. şeker bardakta durduğu gibi durmuyor çay tabağında.
ne saçmalıyonuz burda? laikçiler ölmez vatan bölünmez.
bide kendine iyi davran var. neyseki doğrudan bana hiç söylenmedi hayattaki en büyük gururum da budur.
bizim dahilerimizin sözü. muhtemelen A. Einstein bu memleketten çıksaydı türk halkının yüzde 95 tembel derdi.
memleketime dair tüm umutlarımı söndüren program. ah benim güzel ve yalnız ülkem ne kadar yeteneksizsiniz!