bugün
- gavsın depremle konuşarak depremi durdurması8
- anın görüntüsü10
- 4 gecedir ateş ve ağrıdan uyuyamamak11
- true'nun yetkili olması10
- fenerbahçe taraftarı11
- saç ektirmek ve estetik hakkında düşünceleriniz11
- 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı13
- lise zamanı 1 dal sigarayı 5 kişi dönerdik11
- erkekler arzuladığı kadına cinsellik duymaz8
- karınız bir erkeği yakışıklı bulsa ne yaparsınız12
- 23 nisan 2025 marmara depremi60
- gsm operatörleri depremde iflas etti8
- erkeklerden ilgi görmek isteyen kadın15
- saç beyazlaması25
- arkadaşlar gelin domates çorbası içelim11
- ona bir şey söyle9
- ulunun en hamarat kızı10
- devlet bahçeli'nin erken seçim istemesi11
- şaka maka yarın 23 nisan olması13
- akp bir proje partisidir12
- chatgpt12
- sözlük yazarlarının vajinal doğuma bakışı14
- esenyurtta 12 bin liraya anlaşıp vermeyen kezban10
- en bilgili uludağ sözlük yazarları32
- kadın dediğin balık etli olacak16
- papa'nın ölümüne üzülmeyen islamcılar20
- hanımından başka kadına bakmayan erkek12
- istanbul a taşınmak10
- hayalinizdeki kız tipi9
- cin olan sözlük kadınları9
- 1 tane bile zengin çocuğunun imam hatipe gitmemesi9
- biontec aşısı vücuttan nasıl atılır8
- babası işe giderken evde oturan işsiz erkek13
- ilkokulda sıra örtülerini yıkatan nesil9
- basarili kiz dusurme yontemleri8
- bugün ne giysem9
- d bahçeli'nin şoförü s karabıyık ile olan kaseti15
- zorbay küçük12
- ahmet türk11
- 5 yıl eşek gibi çalışıp 15 milyon biriktirmek9
- bir milyon verseler akpli olur musunuz14
- tayyip kaybederse ne olur32
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi11
- hayat 40 yaşında başlar13
- jose mourinho10
- gazze de savaşmak için 30 bin gönüllü alımı13
- tcmb altın rezervinin 720 ton olması9
- erdoğan firavun mu musa mı21
- köylülerin akp ye oy verme nedeni13
- dizel araba9

entry'ler (206)
ing: ne masaymis amina koyim
"Don't worry, man," said big ponzo. "Tomorrow we make a lot of money; tonight we don't worry."
jack kerouac - on the road
turkcesi
"endiselenme adamim" dedi iri ponzo. "yarin bir suru paramiz olacak; bu gece para hakkinda endiselenme."
jack kerouac - on the road
turkcesi
"endiselenme adamim" dedi iri ponzo. "yarin bir suru paramiz olacak; bu gece para hakkinda endiselenme."
ingilizce olarak okumaya basladigim kitaptir. kitabin akisi gayet iyi olup, oldukca sade ve keyifli bir dile sahiptir. kitabin bas kahramani yazarin kendisi olup yasaminin ozgurluk kismini anlatiyor diyebiliriz. kitabin her sayfasinda ozgurlugu hissediyorsunuz ve pencereden disari bakip "ve ben hala bu koltukta oturuyorum" diye dusunuyorsunuz. gayet basarili bir kitap. tebrikler jack.
iskenderun, doneri, kunefesi, bir birinden guzel tatlilari ve acili yemekleri. evet itiraf ediyorum hatayliyim.
ask bu kizil otesi, yarali muzesi, hareket edemem.
-serdar ortac
-serdar ortac
turk kizlardan cok karsilasmadigim bir ozelliktir. yabanci ulkelerdeki gibi yabanci insanlara hosgoru olayi bizim ulkemizde cok yok bu yuzden turk kizlarida olabildigince soguk davraniyorlar.
eger bir erkek ailesine babalik yapmiyorsa, asla gercek bir adam olamaz.
sacma sapan dilleri ogrenmek istemeyen bir irktir, kendilerine ozgu dilleri vardir ve kendilerine ait 1071'de bizans imparatorlugu'nun elinden alinmis topraklari vardir. bu tarihten sonra anatolia olarak bilinen topraklar yabancilarin dilinde turkey yani turklerin memleketi anlamina gelen ismi almistir. bu o kadar bariz olaylar olmusken tarihin sararmis sayfalarinda kurtlerin olmamasi da ayri bir konudur. cunku onlarin asla topraklari veya serefli bir tarihe sahip olmadilar. hep arkadan vuran serefsizler rolunu oynadilar ve hala devam ediyorlar. boyle bir irkin dilini neden ogrenelim ki azizim?
mal degilde muzik zevki olan bir insandir. kulaga hos gelen bir dil olsaydi da dinlenseydik, girtlaktan vurgulu vurgulu salya sacarak sarki mi soylenir?
orta dunya mitolijisinde iluvatar'in iki cocugundan(yarattigi iki irktan) ilkidir, ikincisi ise insanlardir. keskin gozleri, zarif goruntuleri ve olumsuzlukleri ile bilinirler. olumsuzluk insanlar tarafindan kiskanilsa da aslinda tam tersine korkulacak bir durumdur. cunku elfler olumsuzlukle lanetlenmislerdir.
yetenek sizsiniz yerine 10 sayfa kitap okumayi cok goren memlekettir. aci ama gercek.
yeni oyun devrini acacak konsoldur. eger eski bir oyuncuysaniz, her yeni ps serisinin yeni bir oyun devrini actigini bilirsiniz. daha once ki playstation'lar gibi bu ps 4'ude merakla bekledigim dogrudur.
herkese soyledigim bir laftir. ve ayriyetten yazar bir arkadasimizmis, hosgelmis.
Eagles - Hotel California..
yaklasik 1 saat once basladigim j.r.r. tolkien'in sizi orta dunyanin derinliklerine goturdugu kitaptir. azda olsa orta dunya bilginiz varsa (irklar ve bolgeler hakkinda) akici olan bir kitaptir.
cem yilmaz'la kiyaslanmasi yanlis olan stand-up'cidir. kendi tarzi vardir ama bu tarz acikcasi beni cok etkilememistir.
j.r.r. tolkien - silmarillion
nevada barr - 13 1/2
nevada barr - 13 1/2
geleneklere bagli olarak icmeden once ben bunsuz yapamiyorum denmesi farz kilinmistir. ilk bardaktan psikolojik olarak basin doner, ve efsanevi replik gelir "oglum bayadir icmiyorum diye carpti ya". eger agir bir sekilde icmeye calisirsaniz, basi gotu dagitmaniz daha bi' farkli olur ve yillarca dalga konusu olunabilir. *
babamin basina gelan olaydir, dis degil de dolgu desek daha dogru olur.