bugün
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum13
- faiz yemenin wow haram olması9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması10
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- 80 yaşında olmak9
- vampirov'a sorular17
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi8
- küresel nerde yahu9
- müge anlı mı esra erol mu8
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- muhalifler neye muhalifler18
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması25
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması11
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- anın görüntüsü8
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri20
- ekrem imamoğlu36
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri13
- filistini destekleyen yahudi delege11
- gulmekicinyaratilmis10

entry'ler (66)
ilk çıktığı zamanlar üniversite öğrencisiyiz. akıllı telefon da yok gibi bir şey o zamanlar, laptopları yeni almışız, internete turkcellconnect kartla giriyoruz falan. bir facebook furyası başladı amk, zannedersin üye olmayanı sikiyorlar o derece sanki.
profili oluşturduk resim mesim attık, başladık eski arkadaşları aramaya. ortaokuldan liseden kızları buluyorum, hepsi taş gibi olmuş, hem de marmara tıp odtü inşaat falan okuyorlar amk. alayını ekliyorum mesaj atıyorum tabii. öyle engel mengel de yok her şey serbest.
3-4 sene bayağı bi ekmeğini yedim zuckerberg sağolsun. güzel geri dönüşler oluyordu. sonra o kadar boku çıktı ki klişe ama amele kaynadı ve tadı kalmadı. üniden iki kişiyi ekleyip mesaj atınca 1 hafta sonra 1 ay engel atmaya falan başladı facebook. sonra da kapattık zaten. uzun süredir kapalı hesabım ve o eski günleri özlüyorum.
profili oluşturduk resim mesim attık, başladık eski arkadaşları aramaya. ortaokuldan liseden kızları buluyorum, hepsi taş gibi olmuş, hem de marmara tıp odtü inşaat falan okuyorlar amk. alayını ekliyorum mesaj atıyorum tabii. öyle engel mengel de yok her şey serbest.
3-4 sene bayağı bi ekmeğini yedim zuckerberg sağolsun. güzel geri dönüşler oluyordu. sonra o kadar boku çıktı ki klişe ama amele kaynadı ve tadı kalmadı. üniden iki kişiyi ekleyip mesaj atınca 1 hafta sonra 1 ay engel atmaya falan başladı facebook. sonra da kapattık zaten. uzun süredir kapalı hesabım ve o eski günleri özlüyorum.
Birini özlemeyeli uzun zaman oldu. Özlemenin rengini bırak, nasıl bir duygu olduğunu bile hatırlamıyorum.
Adam orda kuran ayetlerini açıklıyor vaaz veriyor kamera full stüdyodaki bol makyajlı renkli gözlü dikkat çekici kızlara zoom yapıyor.
Adnan oktar'ın programından ne farkı kalıyor ki.
Adnan oktar'ın programından ne farkı kalıyor ki.
En asil duygunun insanıdır.
He sınav çok kolay olduğundan diğerleri yapamazken batman'da bir sınıftakiler komple full çekiyor.
Kimler kimleri kandırdı acaba yine.
Kimler kimleri kandırdı acaba yine.
W'nin başına 0(sıfır) koyunca giriliyor.
Babannemin kulakları çok ağır işitiyordu. işitme cihazını da sigorta karşılamadığından en en dandiğine 1.000 tl para istiyordu medikalciler. Aliexpress'ten 6 dolara aldım cayır cayır kullanıyor 2 senedir. 6 dolara türkiyede kutusundan çıkan yedek pilleri anca alırdım amk.
ikinci kez izliyorum. ilk çıktığında o kadar abartılmıştı ki büyük beklentiyle izlemiştik ve büyük bir hayal kırıklığı olmuştu. Oyunculuklar kostümler mekanlar efektler hepsi de çok kötü.
Ben de vpn ve sanal kredi kartı kombosuyla rezervasyonumu yaptım sorunsuzca. Oda Fiyatı tatilsepeti.com'da da aynıydı ama %10 genius indirimi de boru değil.
Taktik maktik yok ne bulursan yiyeceksin aga.
En iyisi volvo s80,
En kötüsü amcamın şahin'i. Yeminle freni yoktu amk. Bununla nasıl trafiğe giriyorsun diye şaşırmıştım.
En kötüsü amcamın şahin'i. Yeminle freni yoktu amk. Bununla nasıl trafiğe giriyorsun diye şaşırmıştım.
Genelde Hafıza kartına girer o virüs telefonun içine eder.
Eksileyeceğinize gidin berber olun hesap kitap ortada. Duygularımda samimiyim Daha iki gün önce kpss'ye girdik bi bok olacağı yok.
Tahmini Hesaplarıma göre oldukça fazladır. Her berbere gidişimde o kadar okuyacağıma keşke berber olsaydım amk diyorum. Herif 30 yaşında altında passat'la geziyor.
Normal bir semt berberi benim gittiğim. Ne zaman gitsem mutlaka traş olan birkaç kişi oluyor.
Saç Traşı 15 tl, sakal yıkama vs 20 tl. Günde 10 saat açsa dükkanı saatte 3 kişiyi traş etse günde 30 traş.
30*15tl=450 tl
Ayda 26*450= 11.700 tl.
Kirası suyu elektriği interneti vergisi harcı doğalgazı düş cebinde en aşağı 8 bin lira kalmıyorsa bir şey bilmiyorum.
Normal bir semt berberi benim gittiğim. Ne zaman gitsem mutlaka traş olan birkaç kişi oluyor.
Saç Traşı 15 tl, sakal yıkama vs 20 tl. Günde 10 saat açsa dükkanı saatte 3 kişiyi traş etse günde 30 traş.
30*15tl=450 tl
Ayda 26*450= 11.700 tl.
Kirası suyu elektriği interneti vergisi harcı doğalgazı düş cebinde en aşağı 8 bin lira kalmıyorsa bir şey bilmiyorum.