bugün
- deccal internetten çıkacak4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay6
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması5
- dayatılmış güzellik algısı4
- sözlük whatsapp grupları3
- bana onu sormayin2
- kırbaç isteyen var mı5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- kadınların kötü günde terk edip gitmeleri3
- ekşi sözlük11
- gocu bak bi5
- kıyamet döneminde yaşanacak felaketler2
- düşün ki o bunu okuyor7
- ismail kartal10
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- şarap5
- ruhi çenet5
- diamond bey biraderelle2
- anın görüntüsü26
- kpss 20262
- togg t6x4
- fenerbahçe12
- enayimiknatisii36
- güne bir şarkı bırak7
- suriye'nin medeniyete katkıları2
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- dansöz izleme keyfi12
- ölüm9
- gocu51
- köylü2
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüleri3
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- aziz yıldırım12
- çocuklara verilen farklı isimler12
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- tek maçtan yatan iddaa kuponu2
- serhat kılıç13
- bursa da yakıt dökülmesiyle zincirleme kaza2
- evliliği zorlaştırmak2
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- tai lung34
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- beşiktaş9
- iltica2
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- uyuşturucu2
entry'ler (21)
Sevdiğiniz çicek milyonlarca yıldızlardan birinde bile bulunsa , yıldızlara bakmak mutluluğumuz için yeterlidir. Çiçeğim işte şunlardan birinde deriz kendi kendimize. Ama bir de koyunun çiceği yediğini düşün , bütün yıldızlar bir anda kararmış gibi gelir. Anlayana çok anlamlı.
Kırmızı gül kurusu french.
Tek kelime ile saçmalıktır. Etek giyince ne oluyor sanki ben oturmasını kalkması nerede ne zaman giyileceğini biliyorsam.
Sabri gibi oğlun olur inşallah.
Kimse kusura bakmasın sövücem. Namussuz gerizekalı baş belası lanet diş. Hayır anlamıyorum 3 ayda dördü birden çıkmak zorunda mıydı ?! Tamam hadi çıktın neden ağrıyorsun lan gecelerce uyuyamadım ne gözyaşları döktüm eczaneci oldum senin yüzünden çantamda apranax apranax fort arveles aleve majezik ne ararsan var bağımlı oldum. Neden çektirmıyorsun o zaman diyceksiniz dişci fobim var çok kötü en son gittiğimde adam canavar değilim bana öyle bakma demişti bide elini ısırmıştım.
Bencil, egoist, sinirli, inatçı, çapkın, sahiplenici, yerine göre romantik çok içli tatlı mı tatlı bir burçtur zordur ama güzeldir ya. Seviyorum ben.
Balık burcu olmama rağmen...
Balık burcu olmama rağmen...
Güzel insanı hoş eden bir icattır böyle gözlerini kapatırsın çekersin kokuyu içine. ama tabi parfüm banyosu yapmamak gerek bir de hafif koku olmalı.
Abim bunun delisiydi. Evlendiği zaman ağlamıştı hatta tabi ki küçüktü daha.
Belki ilk olmadın ama son sevdiğim sen olacaksın. Sen herkesten farklısın.
Seninle mesajlaşırken uyuyakalan kişiyi kaybetme. Çünkü O, uykusu geldiği halde seninle konuşmayı bırakmamış demektir.
Annem artık hazırlasada yesem ölücem açlıktan ders çalışmam gerek ama aç ayı oynar mı ? oynamaaaaaz.
edit: Elifin karnı çoook acıktı.
edit: Elifin karnı çoook acıktı.
Cumartesi günü giricem şans dileyin banaa.
Rüzgarın sesi. Beylikdüzünü uçuruyoooooor
Güne hiç iyi başlamadım. Sabah sabah her eve ateş düşürdüler annelerin yüregini yaktılar. Bütün vatanın başı sağolsun.
Şşşt genç
öhööm öhööm bakar mısınız?
Aslaaan parçası
Amca Bey
Kardeş
öhööm öhööm bakar mısınız?
Aslaaan parçası
Amca Bey
Kardeş
Patlamış mısırın bitmesi. Bitmeyen patlamış mısır istiyorum.
içinde Can yoksa napıyım lan o şehri. Öyle şehir mi olurmuş yok anam valla olmaz.
Dizinin kurgusu süper oyuncular süper (özellikle erkek oyuncular) Perşembe günleri severel takip ediyorum. Ama sezon finali ne abicim ya ben ne izlicem koca bir yaz.
Ayrıca Sleepers filminide izledim ben sandım ki her şeyi ile tamamen aynı ama yok öyle bir şey arkadaşım konusu alınmış sadece abartmayın yani. Bir de Türkiyede Sleepersi Kardeş Gibiydiler diye çeviren şahsiyete saygılarımı sunarım.
Ayrıca Sleepers filminide izledim ben sandım ki her şeyi ile tamamen aynı ama yok öyle bir şey arkadaşım konusu alınmış sadece abartmayın yani. Bir de Türkiyede Sleepersi Kardeş Gibiydiler diye çeviren şahsiyete saygılarımı sunarım.
Türkiyedekiler bence melek evet kesinlikle melek Bulgaristan topraklarındaki süper emiciler delik deşik ettiler adamı şişti her tarafı.