bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- en sevilmeyen ev işleri2
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- eski nahif sözlük kızları2
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- aklını yitirmek4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- 50 tl ile rolling yapmak6
- velvet vs nervio19
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- manifest grubu3
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- ona bir şey söyle9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- acıktım ben3
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- velvet13
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- yarın iş olduğu gerçeği3
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- bira cips6
- kadim kültürler4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- slavko vincic15
- ilginç rüyalar2
- işini kaybetmek2
- parayla dert dinlenir2
- nervio11
- laptop5
- ispanya20
- marc cucurella6
- gocusuz sözlük4
- nothing more never less2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- aga be şarkılar5
entry'ler (21)
Sevdiğiniz çicek milyonlarca yıldızlardan birinde bile bulunsa , yıldızlara bakmak mutluluğumuz için yeterlidir. Çiçeğim işte şunlardan birinde deriz kendi kendimize. Ama bir de koyunun çiceği yediğini düşün , bütün yıldızlar bir anda kararmış gibi gelir. Anlayana çok anlamlı.
Kırmızı gül kurusu french.
Tek kelime ile saçmalıktır. Etek giyince ne oluyor sanki ben oturmasını kalkması nerede ne zaman giyileceğini biliyorsam.
Sabri gibi oğlun olur inşallah.
Kimse kusura bakmasın sövücem. Namussuz gerizekalı baş belası lanet diş. Hayır anlamıyorum 3 ayda dördü birden çıkmak zorunda mıydı ?! Tamam hadi çıktın neden ağrıyorsun lan gecelerce uyuyamadım ne gözyaşları döktüm eczaneci oldum senin yüzünden çantamda apranax apranax fort arveles aleve majezik ne ararsan var bağımlı oldum. Neden çektirmıyorsun o zaman diyceksiniz dişci fobim var çok kötü en son gittiğimde adam canavar değilim bana öyle bakma demişti bide elini ısırmıştım.
Bencil, egoist, sinirli, inatçı, çapkın, sahiplenici, yerine göre romantik çok içli tatlı mı tatlı bir burçtur zordur ama güzeldir ya. Seviyorum ben.
Balık burcu olmama rağmen...
Balık burcu olmama rağmen...
Güzel insanı hoş eden bir icattır böyle gözlerini kapatırsın çekersin kokuyu içine. ama tabi parfüm banyosu yapmamak gerek bir de hafif koku olmalı.
Abim bunun delisiydi. Evlendiği zaman ağlamıştı hatta tabi ki küçüktü daha.
Belki ilk olmadın ama son sevdiğim sen olacaksın. Sen herkesten farklısın.
Seninle mesajlaşırken uyuyakalan kişiyi kaybetme. Çünkü O, uykusu geldiği halde seninle konuşmayı bırakmamış demektir.
Annem artık hazırlasada yesem ölücem açlıktan ders çalışmam gerek ama aç ayı oynar mı ? oynamaaaaaz.
edit: Elifin karnı çoook acıktı.
edit: Elifin karnı çoook acıktı.
Cumartesi günü giricem şans dileyin banaa.
Rüzgarın sesi. Beylikdüzünü uçuruyoooooor
Güne hiç iyi başlamadım. Sabah sabah her eve ateş düşürdüler annelerin yüregini yaktılar. Bütün vatanın başı sağolsun.
Şşşt genç
öhööm öhööm bakar mısınız?
Aslaaan parçası
Amca Bey
Kardeş
öhööm öhööm bakar mısınız?
Aslaaan parçası
Amca Bey
Kardeş
Patlamış mısırın bitmesi. Bitmeyen patlamış mısır istiyorum.
içinde Can yoksa napıyım lan o şehri. Öyle şehir mi olurmuş yok anam valla olmaz.
Dizinin kurgusu süper oyuncular süper (özellikle erkek oyuncular) Perşembe günleri severel takip ediyorum. Ama sezon finali ne abicim ya ben ne izlicem koca bir yaz.
Ayrıca Sleepers filminide izledim ben sandım ki her şeyi ile tamamen aynı ama yok öyle bir şey arkadaşım konusu alınmış sadece abartmayın yani. Bir de Türkiyede Sleepersi Kardeş Gibiydiler diye çeviren şahsiyete saygılarımı sunarım.
Ayrıca Sleepers filminide izledim ben sandım ki her şeyi ile tamamen aynı ama yok öyle bir şey arkadaşım konusu alınmış sadece abartmayın yani. Bir de Türkiyede Sleepersi Kardeş Gibiydiler diye çeviren şahsiyete saygılarımı sunarım.
Türkiyedekiler bence melek evet kesinlikle melek Bulgaristan topraklarındaki süper emiciler delik deşik ettiler adamı şişti her tarafı.