bugün
bugünün iyileri

true nickli yazar

Biz hep çaylak yiyoruz bu hiç yemiyor demiş. Ee bilader çeşit çeşit fantezileri ballandıra ballandıra anlatırsan, bütün yazarları birbirine katıp karıştırıp fitne çıkarırsan, üstüne üstlük memlekette ne kadar sapık supuk ünlümsülerin fotolarını atarsan kusura bakma öperler Hacı. Bir yazar.*

nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği

görsel

30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması

Çoook eskiden Bir defa aşık oldum o da gitti başkasıyla evlendi. Aşk defterini kapattım ve izole oldum. Her arabayla geçişimde çocuğuyla top oynuyor. O, eşi ve çocuğu.

14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı

Çok sert, kalabalık ve kapalı savunma yapıyorlar. ilk golü yersek gol atmak baya zor olur bu adamlara. O yüzden yemeden bi tane iteleyebilmemiz lazım.

kale3112 nickli sözlük yazarı

Milli duygulara, dine, vatana kim ihanet ediyorsa kim aşağılıyorsa onun düşmanıyım. Değil prim vermek karşısında ilk ben dururum. O hangi olay hatırlamıyorum ama öyle bir şey olmuşsa ya dalgınlığıma gelmiştir ya da yanlış bir durum vardır.

14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı

inşallah Türkiye güzel bir galibiyetle başlar.

opel diplomat

görsel
görsel

Opel tarihinde üretilmiş en ağır araçlardan bir tanesidir. Kapitan - Admiral ve Diplomat üçlüsü zaten Opel'i prestij sahibi yapmış modellerdir.

Biraz daha Alman kalitesinin ve disiplininin üst seviyede olduğu araçlardı.

Sonradan gelen Omega ve Senator bunların yanında hiçbir şeydi.

uysaljakoben

Gocu olduguna dair ciddi şüphelerim var djfj. tarzları benziyor zeki bi cocuk.

milli maçı izlemeyen erkek

Milli maçı izlemeyen erkek te erkektir, izlemeyen kadın da kadındır. Böyle bir başlığı açan nedir, işte esas sıkıntı ondadır.

sözlük yazarlarının ruh hali

desteksiz iki bebek büyütüyorum.
cinneti içime içime yaşıyorum onlara bir şey dememek için. çişimi bile tutuyorum yemeğimi ayakta hızlıca yiyorum. az önce mesela sessiz çığlık attım yeteeer diye sabah 8de mesaim başladı hala devam ediyor diye. yakında kanser olur giderim bu dünyadan. çok yaşamam.

annem abim bebekken verem olmuş stresten. bende 2 erkek.
biri 2 yaş sendromu diğeri yeni doğan.
ama gelmiyor yardıma. 5 dk mesafede oturuyor. kızım sen bir saat de olsa dinlen demiyor…
bir de görünce çok zayıflamışsın demez mi.

göğüs kıllarını alan erkek

Göğüs kıllarını alan "erkek" mi.

Kardeş göğüs kıllarına dokunmak yelesiz aslan olmak demektir. Kel Kartal olmak demektir. Masai Mara da dolaşan ürkek Ceylan olmak demektir. Titre ve kendine gel. Erkek adam kıllarını kesmez.

aşık olunca neye benziyorsunuz

görsel

sözlük yazarlarının ruh hali

görsel

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel
Selam yaa.

Aylardan Kasım.
© copyright 2005 - 2026