dünün iyileri

sözlük kızlarının kekleri

Arkadaşlar, noldu böyle?
görsel

kürdistan

Eşşeğin rüyasıdır. Biz ölmeden Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin toprakları üzerinde kesinlikle gerçekleşmeyecek eylemdir. Benim adım Teoman Çalmaşur. Benden Dünya üzerinde bir tane daha yok. O yüzden adım eşi benzeri olmayan bir kimlik numarası gibidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin toprakları üzerinde böyle bir hayali olan, önce beni öldürecek. Götü yiyen varsa özele bekliyorum orospu çocukları. Sizi görelim.

bildiğiniz sure sayısı

pek sure değilim.

(bkz: keşke içimde tutsaydım)

Köyde yaptığım çok iyi olmuştu ama..yanlış bi şey yaptım kesin. Çok üzücü.
görsel

gocu nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi

bu yaşa gelip bu kadar boş işlerle uğraşan başka bir adam daha görmedim amk.

sözlük yazarlarının kahveleri

nervio, nerelerdesin kız? gel kahvemizi içip sorunlarımıza amaaann be boşver, bu da geçer diyelim.
görsel

true nun engelli olması

Beyni yok fikri var engeli bu.

etli biber dolması

görsel

queen feristah

(#48113437)
eleştiriniz biraz komik geldi.
müsaadenizle random gülmek isterim: s-t-f-u.

dantelli sütyen takan erkek

Ben kınamam ya. Belki de mecburdur.
görsel

uludağ itiraf

Yanlış ilişkiler yaşamayacağıma o kadar inanarak o kadar seçici davranarak büyük bir temkinle başladığım için sanırım büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ben ya. iki kez çok büyük sarsıldım.
Artık daha da yanlış bir ilişki yaşarsam bana da Yazzıklar olsun.
Gece gece kendime kuruldum.

true ve g i l d e d l i l y birlikteliği

görsel
Sence?

sözlük kızları dertleşiyor

Oğlanların önünde ağlamayalım şimdi..

claudian clouds

--spoiler--
Şu kızı da düşük zekalı muhabbetinize alet ettiniz ya helal olsun.
--spoiler--

ALLAH'IM GENE ERKOŞLARIN HIŞMI. NEDENSE BU SÖZLÜK HANIMLARINI SAVUNMA VAKTiNDE HEP BU ERiŞLERi GÖRÜYORUM. MERiÇLiK 0 7 UCA KALDI YANi.

baba oğul bisiklet

görsel
Her haftasonu bankomuz:)

kıçını yırtsan sonu tabut

o yüzden çok da yırtmıyorum, eşofman pahalı.

şemsiyeli lavuk

Nerde lan bu popişini mi pompalatıyor yoksa.

bugün insanlık için ne yaptın

bi başlığa yazacak çok şeyim vardı yazmadım. insanlığa katkımın büyük kısmı zaten yapmadığım şeylerden oluşuyor. sözlük bu fedakarlığımın farkında değil tabii.

sözlükten korkmak

Nerviocum tam bavullarımı hazırlamak üzereyken sen hallederizzz.. diyince rahatladım.. thanks ve yaşasın hemcins dayanışması..

zalbert ramstein

Nerviocuğum hoş geldin diyorsa kıymetli biridir diyerek ben de hoş geldiniz diyorum sayın yazar.

katatespizartmasi

Neden herkes şemsiyeli erkek konusunda hemfikir ki? Acaba…

fusya semsiyeli yabanci nın gerçek kimliği

Her kimse bence kendisine dur demeli. Çünkü trollük ile kriminallik arasında ince bir çizgi var ve işler kriminalleşiyor. Şurdan bir yazar edilen hakaretleri ciddiye alsa soluğu savcılıkta alsa gg.

sözlük yazarlarının kahveleri

kahveyi sade içiyorum ayağına yanında tatlı bir şeyler olmadan yapamayanları şöyle alıyım jfkdjd.
görsel

kürdistan

--spoiler--

"Bi behna pora te geş dibim, gêj dibim, serxweş dibim
Şa dibim, dilşad dibim, can welat, can"

--spoiler--

ork dili mi bu*

şemsiyeli lavuk

Yapay zekada fee yazdıracak kotası bitmiştir. Dolmasını bekliyordur.

diablo 4

Güncelleme vs anasını ağlatmışlar. Daha oyunun başında butcher kovaladı. Kesene kadar götüm çatladı ibneler!

true nun engelli olması

Hayata karşı öfkesinden yapılmış çıkarımdır. Başka türlüsü mümkün değil. Engelli olmasa bu kadar agresif olmaz.

Bunu internetten buldun attın deme gerçek değil.

queen feristah

Burnunu nonniklediğim yazarı!

kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak

bunun bir tık ötesi: size kredi kartı gazlamaya çalışan banka temsilcisi kızın tatlı sözlerine aldanıp o kredi kartını almanızdır. zillinin sesini duydun yarışma başladı. hadi bakalım kolay gelsin. geçmiş olsun. çalış bankaya. borcun hiç bitmesin ömrü billah. evet.
© copyright 2005 - 2026