bugün
- ota boka devşirme diyen hırto26
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları9
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- true nickli namussuz yazar12
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- türkan saylan7
- sabah nasıl uyanıyorsunuz5
- heves3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- fetö nün siyasi ayağı19
- pkklı cenazesi bombalamak3
- fırının başında beklemek4
- ateistlerin nursuz olması13
- kadın çantasında olmazsa olmaz üç şey3
- galette4
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- böceklerin tek tabanca gezmesi5
- testo taylan2
- ıssız adaya düşerken yanına ilk kendini almak2
- heves eden yol alir2
- tabiatındaki dengesizliği maharetle kullanmak6
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- giresun çocuğu5
- ahbap18
- dünya yılanlar günü2
- anın görüntüsü20
- kezolara duyduğum ateşli ilgi5
- fabrikadan çıkmış yazarlar5
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar12
- kemalim yapmaz öyle şey7
- umudu yeşerten bazı detaylar2
- haluk levent'e bile devletten daha çok güvenmek10
- sinir bozucu şeyler20
- gayet iyi2
- köpekten daha murdar yuzır3
- cookie3
- testo taylan true ziyareti5
- karışık kızartma10
- yurtdışında hintli misin diye sorulması9
- yoruldu bu beden2
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- uysaljakoben15
- yavudi yuzır8
- ispanya arjantin finali2
- amerikan filmlerindeki heyecanlı genç grubu4
- mmm gocu kelebek dövmesi kocaman kafam kadar4
- aşırı mühendislik vs planlı eskitme4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak9
entry'ler (22)
Terör örgütü.
seçim kazanmak uğruna neler yapabileceğini merak ediyorum ve kaygılıyım.
hattı iptal ettirdim. bu adamlar beni resmen dol...
beni üzüyor :(. 24 yasinda bile hissediliyor lan.
ailenizin değerini bilin.
ailenizin değerini bilin.
gönül dağı parçasını nasıl söylemiş öyle. of be... o sade ama anlamlı sözleri kendini kasmadan nasıl güzel söylemiş öyle be.
hiçbir şarkıda ağlayasım gelmemişti be, bu türkü insanı ağlatır.
hiçbir şarkıda ağlayasım gelmemişti be, bu türkü insanı ağlatır.
aptal oyuncu fazlalığı nedeniyle oynanacak bir oyun değil.
bu sözlüğün biraz adam olduğunu sanmıştım bu başlığı görene kadar. neyse ki işsiz güçsüz 15 16 yaşında ergenler olduğunuza eminim :D elinde silah olmayan birinin ölümüne böyle sevinilir mi, hiç mi merhamet olmaz bir insanın içinde ya. gerçi sözlüğün ne suçu varsa. ama insan haklarından ve merhametten böylesine nasipsiz kalmak da olacak iş değil ki.
arkadaşlar, komünizm yahut aşırı sol örgütler öyle elinde silahla adam vuran kişiler değil. teröristlerle bunları ayırın ve eğer vatandaşlarımızın ölümünü normal karşılarsanız yarın herkesi öldürmeye başlarlar. insanların düşünceleri size zıt diye böyle zalim olmayın.
arkadaşlar, komünizm yahut aşırı sol örgütler öyle elinde silahla adam vuran kişiler değil. teröristlerle bunları ayırın ve eğer vatandaşlarımızın ölümünü normal karşılarsanız yarın herkesi öldürmeye başlarlar. insanların düşünceleri size zıt diye böyle zalim olmayın.
sosyalizm ve komünizm için de kırmızı ayrı bir önem taşır. elbet anlamı vardır, kanı simgeliyor olabilir.
- gelecekle ilgili hayal kuramama,
- moral bozukluğunun geçmemesi,
- moral bozukluğunun geçmemesi,
25. sayfadayım. pek hoşuma gitmedi yeraltından notlar'ın devamı gibi olması. ayrıca cok abartı bir geri çekilme var ve boğuyor bu. geri çekilmeden kastım, hayattan o ciddi manada vazgeçmek. kasvet cok, bakalım bitince neler hissedeceğim. şayet her kitabı böyleyse, kalsın yani okumayayım başka kitabını. ezikliğin edebiyatı da bir yere kadar, adam bundan zevk alıyor.
tatlı yaş. benim yaşım.
allah kimseyi ilgi çekmek için böyle yerlere fotoğraf attırmakla sınamasın.
AZ ÖNCE okuduğum eser. Olm nasıl desem ki, tam bir psikolojik tespit romanı. betimleme fakiri ama betimleme şart mı sanki?
ayrılmalısın. aldatılmak ayıp değildir, aldatılmak hak edilen bir şey değildir. aldatanın karaktersizliğine maruz kalmaktır, iyi bir adam olsan aldatılmazdın diye bir şey yok. aldatmak, aldatan kişinin karakteriyle alakalıdır.
yani aldatıldığınızda suçun sizde olduğunu sanmayın.
yani aldatıldığınızda suçun sizde olduğunu sanmayın.
ulan ilk sayfa utanmasa komple reklam olacak. ah be google... https://wphoca.com/google...ds-googlea-reklam-vermek/
edep kaybolunca.
2 tane hesabım var orada. buradan farkı yok, sadece daha yaşlı insanlar olduğu için daha kaliteli şeyler bulabiliyorsunuz hepsi bu.
ergenken akla gelen düşüncedir genelde. zira yetişkin birisi böyle keskin düşünceleri artık azaltmıştır
ekşi sözlük'te yazarım. orada var bu beğenilmeyen entrylerin ifşa olayı. onlar da meriç diyor. çok ucuz, çok leş bir hareket olduğunu söylemeliyim.
(bkz: kültür ve din farkı)
kültürle din arasındaki fark gözetildiğinde aslında islam'ın zarar vermediği, ailenin zarar verdiği anlaşılacaktır.
kültürle din arasındaki fark gözetildiğinde aslında islam'ın zarar vermediği, ailenin zarar verdiği anlaşılacaktır.