bugün
- velvet gel sana bir kahve ısmarlayayım5
- gürcistan4
- kadınların şiirden anlamaması6
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım15
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- kimsenin kılığına kıyafetine karışmamak4
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- sözlük kızlarının boş teneke olması3
- mason greenwood4
- temas bağımlılığı6
- islam barış dinidir11
- bel soğukluğu2
- galericiler battı mutlu musunuz5
- sürekli peki neyse diyen kız5
- 1948 arap israil savaşı11
- sözlük kızları gitsin rus kızları gelsin2
- yazarların favori oyun karakteri15
- türkler kürtler ve araplar kardeştir2
- bodrum3
- pazar sabahı kapının önüne bırakılan kesik kafa2
- dünya da kimse işe gitmezse kapitalist sistem3
- sabah ezanı okunurken köpeklerin havlaması6
- clemence baptista6
- flört kelimesinin son zamanlarda sık kullanılması3
- caddebostan6
- kars kaşarı vs izmir kaşarı2
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı19
- sabahları nefret edilen şeyler8
- 23 ağustos 2026 göztepe gençlerbirliği maçı3
- abur öldü mü lan5
- laik teyze5
- avram galanti2
- urfa dürüm2
- osuruktan şiirler89
- adalet birlik ve beraberlik partisi2
- futbol14
- meriçlik2
- persac2
- sözlüğe karı kız düşürme amacıyla gelen insan3
- nervio hamferdi10
- dolar isterse 100 olsun41
- tai lung26
- nelerin koleksiyonu yapılabilir6
- evleneceği kadının geçmisini umursayan tip2
- bakımsız kadını nafakasız boşama hakkı2
- para mı aşk mı sorunsalı8
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- velvet50
- sözlük yazarlarının favori dizisi9
entry'ler (20)
insan anne ve babasını kaybedene kadar hep küçük aslında. ondan sonra büyüyor.
ülkemizin ne hale geldiğini gösteren acı olay ama ürünler neden bu kadar pahalı anlam veremedim doğrusu.
yurtdışından gelen ve üzerine aynı değerde vergi yapıştırdığımız arabalardan zaten güzel gelir elde ediyorduk. ürettiğimiz arabalarla bundan daha fazla kazanmayacağımızı düşünüyorum. ne güzel araba üretmeden araba üretmiş gibi kazanıyorduk. ne gerek vardı böyle bir hamleye?
bu dönemde hala araba alabilen insanlara hala hayretle bakıyorum. oradan elde edilen gelirin nasıl çarçur edildiğini de inanılmaz merak ediyorum.
bu dönemde hala araba alabilen insanlara hala hayretle bakıyorum. oradan elde edilen gelirin nasıl çarçur edildiğini de inanılmaz merak ediyorum.
yürüyemediği halde oradan oraya gezen ve siyaset yapmaya çalışan ve siyaset yaptığını zanneden kişi. bu ülke genç beyinlerle ne zaman gelişmeye başlayacak çok merak ediyorum.
sözlüğü inci'ye dönüştürmek isteyenlerin açtığı, inci'ye dönüşmesini istemeyenlerin cevap vermediği başlık.
sinir küpü.
ıslak odun sopasıyla dövülmesi gereken kişilerdir.
show tv'nin yeni erkek dizisi. bütün istanbul'u afişle donatmışlar buna rağmen erken biteceği hissi neden veriyor bilemedim.
jessica may olmuş ama hilmicem olmamış gibi duruyor. henüz iki bölüm yayınlanmış anlamak zor ama buna rağmen konusu ve görseliyle bile en az 1-2 yıl süreceğini düşündüğüm atv dizisi.
fıs fıs ismail diye bir karakteri hayatımıza sokmuş dizi. bu dizideki çaycı hüseyin rolündeki arkadaş ayda bir ölüm haberine maruz kalmaktadır.
özel sektör patronudur.
burak özçivit'in iticilikte birinciliği kaptığı film. klişe nedir? klişe bu filmdir.
deli gibi mesai yapıp mesai parası alamamaktır. bunu da sözleşmeyi imzalarken ''esnek çalışma saatleri'' maddesiyle çalışana kitlerler.
müzikleri en az filmi kadar başarılı 2018 yapımı dramatik film.
Ay'da ilk insan / first man filmi müzikleri gerçekten beni derinden etkiliyor. boşlukta gibi hissediyorum.
sabahları sahilinde yürümek huzur verir.
aynı zamanda ümit davala saçına benzer bir kayınço ile de akraba olma ihtimali olan durum. zordur.
aynı doktor muayene gittiğinde siz, çaresiz sedyede yattığında sen olacak öyle mi? peki.
bu herkes için böyle değil ama duruma göre pozisyon alanlar için konuşuyorum. işini hakkıyla yapan doktorlarımız candır. üslup bir görgü terbiyesidir. karşınızdakinde yoksa siz bu terbiyeyi bozmayın. mesafe sadece karşı taraftan konmaz, siz mesafe koyun.
bu herkes için böyle değil ama duruma göre pozisyon alanlar için konuşuyorum. işini hakkıyla yapan doktorlarımız candır. üslup bir görgü terbiyesidir. karşınızdakinde yoksa siz bu terbiyeyi bozmayın. mesafe sadece karşı taraftan konmaz, siz mesafe koyun.
yolu çağdaşlık olan her bireyin sevmemek için bir neden bulamadığı atamız.
yeni bir başlangıç için atılan her adım bir umuttur. ''adam kazandı'' lafını ve yenilmesine rağmen dik durup bize bir iki kelam etmesi gerekirken 3 gün konuşmamasını unutmadım. unutamam. ama yine de bir umuttur. umut güzeldir. bu süreçte iyi dersler çıkardığını düşünüyorum. umarım güzel şeyler olur. çünkü güzel şeylerin olmasına ihtiyacımız var sevgili ince.