bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- hangi yazarla çift olursunuz28
- üzülünce kime gidersiniz8
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı23
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- sözlükte bile yalnız olmak10
- ya bi siktirin gidin15
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- sözlük çiftleştirme servisi11
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- şapka takar mısınız12
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler3
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- sarapci koala hatayi13
- istanbul12
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- ucan tekme atan hipopotam43
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- mersin'in hristiyanları2
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması9
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- sezen taş7
- aşk7
- yemek yedikten sonra kusmak9
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- nervionun beni engellemesi10
- parcalandim toparlanamiyorum316
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- vahşi kelebeğim3
- sinek as5
entry'ler (144)
olan olmuş,iş bitmiş.sonrasında terk edilip ortada kalan kız kendisinden gerçekten hoşlanan ama ondan hoşlanan naif erkeği dost olarak görmesi ve onun omzunda ağlaması durumu.elalem zikti ceremesini ben çekiyorum durumu.
daha da kısaltılırsa iyi olacak gibi duran kısaltmamsı. kısaltma okunulduğunda içeriğinde ok şey gizliymiş intibağı yaratan fakat içinde girince bomboş biyer oduğu anlaşılan eğitim kurumu.
japon çizgi filimlerinde gördüğümüz iri gözlü kızlara benzeme olasılığının yüksek olduğu japoz kızımızdır.
başka bir ülkenin başkanına, kendi başkanıymış gibi sadece başkan bush veya başkan obama demek. içselleştirilmiş artık abd başkanı bizim başkanımız sayılır.
televizyondaki haberlerde gördüğüm, bir eylem esnasında açılmış esprili pankart. binlerce polisin korumasından ancak kamer genç yaklaşabilirdi sanırım başkan obamaya.
mahalli idareler seçimi adayları.
vereceği diplomanın edirneden öteye bir işe yaramayacağı üniversite.
kapitalist sisteme karşı olupta, onu değiştirmeye dönüştürmeye çalışmayan, hatta lüks restorantların çopleriyle beslenerek kapitalist sistemin döngüsüne katkıda bulunan kişiler grubu.
aldatmaya meyletmezse aylarca abaza kalacak kişi.
kusana kadar içmek yada yumruğu gözüne yemek.
kendimi eşek gibi hissettiğim zamanlar (genelde öyle) yapmak istediğim şey.
yeni taşındığımız, eskişehirin bir semti.
ne denirse densin, tarih yazmıştır arkadaşlar.
beşiktaş paf takımı 8 gol yiyenler gibime geldi. şampiyonlar ligine paf takımıyla çıkmış bunlar. bu arada da asıl paf takımına haksızlık yapmışlar. onlar bile bu kadar gol yiyemezdi.
ey maden şirketleri, ey bunlara izin veren zihniyet, ey kar ve para hırsı ile yaşayanlar, ey bunlara sebep olan takı düşkünü kadınlar, allah sizi bildiği gibi yapsın.
üç büyüklerin başına gelse ligden çekiliriz diye tehdit savuracakları, kendileri ofsayttan gol atarsa ses çıkarmayacakları eylem.
oha yani, işi nereye kadar götüreceğini merak ettiğim marka.
kredi kartı çılgınlığı, yada mecburiyeti. ülkemizde yüksek büyüme hızlarından nedense pay alamayan ve yıllar geçtikçe fakirlik sınırından açlık sınırına doğru hızla ilerleyen ücretli kesimin ( işçi, memur vb. ) mecburi istikameti. televizyon reklamlarının büyük kısmını kredi kartı ve tüketici kredilerinin oluşturduğunu bilmem farkettiniz mi. bununla birlikte bankacılık ve finans sektörünün yabancıların eline geçmesi de cabası. gittikçe yoksullaşan bir halk, gittikçe borca, kredi kartına, tüketici kredilerine mecbur kalan bir halk ve üretmeyip borç vererek serpilen, serpilmekle kalmayıp devleşen bir sektör. devlet borçlu, devletin vatandaşı borçlu. kredi kartı çılgınlığı değil tamamen yaşamak için mecburen borca batmak derim ben buna.
süper zevkli eylem.
ezan başlamadan önce tuvalete girilmişse ve tuvalette yapılan eyleme dur denilemiyorsa oluşacak garip durum.