bugün
- evlenecek kız kalmaması9
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması18
- kocasını seven külotsuz yatar3
- türk kızı9
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- seri eksici ibne4
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- seri eksici ezik11
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- sarapci koala75
- koşun koşun havadis var7
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması3
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- açık oy5
- gocu31
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- zorunlu eğitim21
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- tarık akan4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- akciğer kanseri3
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- cin görmüş yazarlar8
- renault 9 broadway6
- türk seküler devrimi11
- simko38
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- sırrı süreyya önder7
- anın görüntüsü19
- steroidden sonra çüksüz kaldım2
- döner dürümün ardından terk edilmek2
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- s'i l v'e r m'i s t13
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- kürt faşisti5
- eksi karmaya oynasaydım sözlüğün içinden geçerdim2
- gecenin şarkısı6
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
- dinci mizahı3
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
gilette firmasinin son versiyonu.ambalajı başarıyla yapılmış.
traş teknolojisinde son nokta demiştik 3 bıçaklı jilet için, bundan daha ötesi olmaz demiştik ki gillette firmas yine lafı ağzımıza tıkadı.
adamlar 6 bıçaklı makine yapmışlar, 5 bıçak önde kesmek için, bir bıçak da arkada düzeltmek için.
adamlar 6 bıçaklı makine yapmışlar, 5 bıçak önde kesmek için, bir bıçak da arkada düzeltmek için.
oha yani, işi nereye kadar götüreceğini merak ettiğim marka.
(bkz: quintippio) ya kadar yolu var.
Reklamına baktığınız zaman "karşınıza teknoloji harikası muhteşem bir ürün çıkacağını" tahmin ettiğiniz, nihayetinde bir jilet reklamı olduğunu gördüğünüz yeni ürün.
başarılı bir icat. kullanımı rahat ve keyifli. Ama "O kadar parayı hakediyor mu?" derseniz. Şapkayı koyup düşünmekte fayda var gerçekten. Zira Mach3 te kötü bir bıçak değildi.
flash frikik oyunu bile vardır.bazı site sahipleri bu oyun üzerine turnuvalar düzenkeyip üyelerini bir nebze olsun mutlu eder.. (bkz: freekick fusion)
arkadaki bıçağına hasta olduğum...
traş konusundaki teknolojinin henüz üç bıçakla sınırlı olduğu dönemlerde yaklaşık olarak 40 dakikasını traş seramonisine ayıran benim gibi sert sakallı bünyelere kelimenin tam anlamıyla "ilaç" gibi gelen traş bıçağıdır. "ulan birde şunu deneyelim" diyerek diğer traş bıçaklarının yaklaşık beş katı fiyatına alınan, akabinde ise traş süresini 7-8 dakikaya indirgemesinin yanında birde kesiklerden uzak pürüzsüz bir cilt sağlayarak anlatılmaz bir mutluluk yaşatan harika bir icattır. tüm bunlara ek olarak tek bıçağıyla yüzünden dikenli teller fışkıran müstesna suratlara dahi yaklaşık 10-15 kere kullanım imkanı sağlayarak fiyatını da diğer taraş bıçaklarıyla eşitlemektedir.
abartıldığını düşünenlere bu satırları yazan kişinin askerlik döneminde sabah ve öğlen olmak üzere iki kere traş olma zorunlunluluğunun getirldiğini belirtmek isterim. kullanın, kullandırın.
abartıldığını düşünenlere bu satırları yazan kişinin askerlik döneminde sabah ve öğlen olmak üzere iki kere traş olma zorunlunluluğunun getirldiğini belirtmek isterim. kullanın, kullandırın.
sahip olduğum jilet markası. bir an mutluluk verdi. 2 senedir aynı sapı kullanıyorum, bana mısın demedi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar