bugün
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı12
- sırrı süreyya önder50
- faiz yemenin wow haram olması13
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü13
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli8
- koltukta uyumak12
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak8
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum11
- vampirov'a sorular9
- küresel nerde yahu8

entry'ler (68)
pembe otobüs isteyen van'lıları gördük dün imza atanların %70i erkek vatandaştı.çok saçma bir istek giderek ayrıştırılıyoruz.
annemi kaybetmekten çok korkuyorum.aklımı oynatabilirim sanırım bu düşünce beni çok bunaltıyor .intihar edermiyim bilmiyorum ama şu an zayıflık belirtisi olarak görüyorum
hayırdır sözlüğe veda eden edene her ne sebeble olursa olsun aramızda olduğunuz için teşekkürler.yeni olduğum için tanışma fırsatı bulamadığım herkes güle güle
küçüksün diye hiç gidemediğim yazlık sinema,babane evindeki mermer kurna,teyzemde yemelere doyomadığım chokella ve en öenmlisi kanun dersi almam.
dikkat edilmesi gerekir elbette,yurdum insanı herşeyin çözümünübuluyor bizim arkadaş yapıyor 1 senedir.Gayet de güzel oluyor.sanırım mart tan sonra etil alkole de denatonyum benzoat konacak mış.Bununda çözümü sanırım var.
Hepsi birbirinden değerli bir sürü türk filminde karekter nasıl oynanır dösterdiği için teşekkürler. Büyük usta. Güle güle öğrencilerine bizden selam söyle çok üzüldüm. Mevlam rahmet eylesin
gördüğünüzden mi yazıyorsunuz çok merak ettim?sadece söylemlerden yola mı çıkıyorsunuz ki ben ayaklarının ters olduğunu düşünmüyorum
hayatı ertelemek en çok da annelerimiz yapıyor bunu kendilerine.
yazmaya bile gerek duyulmayan herkesin bildiği bir doğru maalesef değildir.
bende severim farklı olanı dünyaya farklı bakanı biraz da öyleyim sanırım,
insanın kendi canına kıyması çok üzücü bir abim kendini astı hala gözlerimin önünden gitmiyor dükkanın önünden geçesim yok.
bunu normal karşılayan hangi zihinse hastalıklıdır.
zorunda olduğumu sanmyorum eşit şartlarda çalışıyorsak ve kahvaltı etmek istıyor'sa kalkıp kendi kahvaltısını hazırlasın.eğer çalışmayan bir ev hanımı ise zaten eşine hazırlıyordur ki öyle görmüş öyle yaşamı seçmiştir. Günümüzde çağdaş yaşayan beylerin hala bu kafada olanı var ise şaşırmaya devam edeceğim sanırım.şimdi bu yazı kaç eksi alacak onuda merak etmiyor değilim hani
küçükken çok yemekten sararmış'tım.Dr çok şaşırmış anneme kızmış bu kadar yedirilirmi diye ellerim yüzüm tüm vücudum sapsarı idi .bayılırım mandalinaya ekşi tatlı hiç farketmez.
katil olabilmek için kanıt'ı izleyin:)
aynen çukur ve eşkiya dizilerimizi de yayınlamadılar herkes evinde la gıcık bir p.tesi ve salı benim için
en güzel hediye sevdiklerinden gelendir.sevdiğimden se pahalı hediyeler yerine el yapımı küçük hediyeler notlar en çok sevdiğim küçük nüanslar
her şeyi bilen gören okuyan hanım hanımcık genç kızlarımızda olabilir pek ala.Yaşam şartlarını buna göre ayarlayabilen.
severim yaparım da yıkama işi bittikten sonra mutlaka tuz ile ovarım annemden öyle öğrendim.Ağızda böyle acımtrak bir hal almaması için .
adı kumkuat yalnış açılmış en çok nerde var bilmiyorum ama bende mini boyu var.