bugün
Z
zerstorer9 yıl önce
spiral
-dolana dolana,helezoni bir biçimde oluşmuş olan. -bayanlarda döl yatağı içine yerleştirilen,hamileliği engelleyici sarmal şekilli alet.
Z
zerstorer9 yıl önce
adana büyükşehir belediyesi arapça tabela harekatı
ben asıyorlar sandım küfür edecektim ki entry'i okuyunca farkına vardım. helal olsun adana belediye başkanına.
Z
zerstorer9 yıl önce
ben asıyorlar sandım küfür edecektim ki entry'i okuyunca farkına vardım. helal olsun adana belediye başkanına.
Z
zerstorer9 yıl önce
Z
zerstorer9 yıl önce
adana
türkiye'nin beşinci büyük şehri... kebap ve şalgamıyla ünlüdür.
Z
zerstorer9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Z
zerstorer9 yıl önce
david people
Ingiliz menşeili kafeler zinciri. Musevi propagandası yapar ve Türkiye'de de şubeleri bulunmaktadır.
Z
zerstorer9 yıl önce
melih gökçek
(bkz:i melih gökçek)
Z
zerstorer9 yıl önce
melih gökçek
(bkz:i melih gökçek)
Z
zerstorer9 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
Z
zerstorer9 yıl önce
erik denince akla gelen yazar
Kilodun delik diye espri yapasım gelen başlık veya yazardır.``
Z
zerstorer9 yıl önce
ismet inönü
cumhuriyetin kurucu kadrosundan, gazinin yakın silah arkadaşı olan ikinci cumhurbaşkanımızdır.
Z
zerstorer9 yıl önce
Z
zerstorer9 yıl önce
Z
zerstorer9 yıl önce
Z
zerstorer9 yıl önce
Z
zerstorer9 yıl önce
maltepe belediyesi 23 nisan etkinlikleri
Z
zerstorer9 yıl önce
a haber
atvnin yeni haber kanalı ayrıca ilk hd haber kalanalı olma özelliği taşımaktadır.
Z
zerstorer9 yıl önce
namaz kılmaktan dizleri aşınmış efsane nesil
Z
zerstorer9 yıl önce
nargile bey
Farklı insanlar, dostlar katarım içime tütün niyetine.. Hepsinden farklı bir tat alırım ve beni tanıyanlara ıçenlere diyeyim o tadı yansıtırım. Hor kullanmazsan beni mükemmel bir lezzet veririm ama yakarsan canımı boğazında hissedersin kızgınlığımı..… devamını gör
Z
zerstorer9 yıl önce
uludağ sözlükte nesil atlamak
nikimi zall yaptım. hepinize vırcam kırba cıvırcam kırbacı nihihihihi.
Z
zerstorer9 yıl önce
uludağ sözlükte nesil atlamak
nikimi zall yaptım. hepinize vırcam kırba cıvırcam kırbacı nihihihihi.
Z
zerstorer9 yıl önce
beşiktaşlı olmak
linkteki slaytı izledikten sonra anlaşabilecek duygudur. ayrıcalıktır,güzelliktir.dilim sürçtü ise aşktandır,affola! [link]http://rapidshare.com/files/15070509/Siz_hi__Be__351_ikta__351__l__305__oldunuz_mu.rar[/link]
Z
zerstorer9 yıl önce
aydinoglu 14
yarın paris lansmanında tanıtılacak yeni modeldir. 128 gb olması düşünülüyor.
© copyright 2005 - 2026