entry'ler (58)

kızlara verilmiş ayarlar

kız:Senin kuş ötmüyormuş
ben:Geçen geceyi nasıl unuttun.

türklerin pipilerinin 12 inç yani 30 cm olması

el y***ağını görmeyen kendi y***ağını keser sapı zannedermiş.

türklerin pipilerinin 12 inç yani 30 cm olması

türk milletinin palavraları.

karısını cinsel ilişkiye zorlayamayan ezik

karısını cinsel ilişkiye zorlayamayan ezik diyorsunuz, zorlayan kişi ise tecavüzcü koca diyorsunuz ben daha size ne söyliyeyim.

eliyle simit yiyen kız

nefes alsın yeter diyenleri geçersek normal bir şey en azından doğaldır ama elini temizleme biçimini de hesaplamak lazım tabiki.

şeytanın en büyük dostu

sevgilin, baldızın ve kaynanan bu üçlü şeytanın insan vücudundaki yaşama biçimidir.

bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey

en sevdiğin kızın en nefret ettiğin adamın kardeşi olması, sigara yada alkol içerken babaya yakalanmak küçük yaşta yaşanan en kötü şeylerden biridir.

1 lira ile yapılacaklar

simit ayran yapılabilir öyle çom olağanüstü şeyler aramayın.

sigara içilmez

yazan tabelanın altında sigara içenler vardır.

nefes almak zaman kaybıdır

nefes almak zaman kaybıysa alma da bütün zamanını kaybet.

üniversite öğrencisinin yemekteyiz e katılması

adam sadece karnını güzelce doyurmak istiyor tek amaç başka ne olabilirki.

avlanan hayvanla poz vermek

katliamdan bile zevk alan insanların olduğu bir dünyada yaşadığımızım resimli kanıtıdır.

türkiye de yaşamaktan nefret etme sebepleri

türkiye de yaşamaktan nefret etme sebebi 3 kelime recep teyyip erdoğan, türkiyede yaşamaktan onur duyma sebebi 3 kelime MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

liseliler için sivil kıyafet kanunu

bence sivil kıyafet iyi olur ama japonya, çin gibi ülkeler bile hala okullarında üniforma kullanmakta ısrar etmeleri kafa karıştırıcı ayrı bir detay.

49 degil 39 degil 29 kupona

gazetelerin verdikleri hediyeleri övmesinden, abartmasından başka bir şey değil, aslında hesapladığın zaman yarı yarıya zarardasındır aslında.

bim deki kalitesiz ürünleri yiyebilen kişi

zengin çocukları açlık nedir, parasızlık nedir bilmez onun için ucuz şeyleri satın almazlar ve aşağılarlar bence bundan ibaret bir şeydir.

13 yaşındaki kıza tecavüz eden 28 kişi

sübyancılar olarak nitelendirdiğimiz hatta bu gruptaki bazı kişilerin dinine çok bağlı olduğuda söylenmiştir.

türk erkeklerinin türk kızlarından güzel olması

çoğunlukla doğrudur ama türkiye kezbanlarla dolu olduğundan adamlara yazık olur.

kızın telefon numarasını alıp aramayan tip

utangaç bir yapıya sahiptir, ben daha hiç gerçekte böyle bir şey görmedim ama dizilerin çoğunda olan bir sahnedir ve yıl olmuş 2013 böyle şey olmaz.

127 hours

bazı insanların "127 saat zaten izle izle bitmez" diye kötü espiriler yaptığı ama izlenmesi gereken filmler sırasın da ilk 10 un içinde giren bir filmdir.
© copyright 2005 - 2026