bugün
zehir
zehir2 ay önce
maziye götüren resimler
(img:#2490552) (bkz: pokemon tasoları)
zehir
zehir2 ay önce
maziye götüren resimler
(img:#2490552) (bkz: pokemon tasoları)
zehir
zehir1 yıl önce
artık uyuyalım
Hiç sevgili olamamış, belki de olmuş rolü oynamış iki kişiydik. Ben sevmiştim ama dengi dengine de sevilmemiştim. Zaten adil değildi dünyada hiç bir mevzu, bu sebeple aşkta adalet aramak aptallıktı. Az evvel bir ayrılık konuşması yapılmış, ziyadesiyl… devamını gör
zehir
zehir1 yıl önce
artık uyuyalım
Hiç sevgili olamamış, belki de olmuş rolü oynamış iki kişiydik. Ben sevmiştim ama dengi dengine de sevilmemiştim. Zaten adil değildi dünyada hiç bir mevzu, bu sebeple aşkta adalet aramak aptallıktı. Az evvel bir ayrılık konuşması yapılmış, ziyadesiyl… devamını gör
zehir
zehir1 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
zehir
zehir1 yıl önce
amarula
afrikada yetişen tek alkollü meyve olan maruladan elde edilen bir likör çeşiti, izlediğim kadarıyla bu meyveyi yedikten sonraki hayvanların halleri oldukça eğlendirici, bu meyveden iki tane yemenin kafayı bulmak için yeterli olduğu söyleniyor ve bu l… devamını gör
zehir
zehir1 yıl önce
sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri
(img:#1570957) teksas da bir iki katliam yapmıştım. şimdi geldim. (bkz: cemil koş ifşa var)
zehir
zehir1 yıl önce
anın fotoğrafı
Mandalin topluyorum. (img:#1310885)
zehir
zehir1 yıl önce
anın fotoğrafı
zehir
zehir1 yıl önce
anın fotoğrafı
zehir
zehir1 yıl önce
anın fotoğrafı
zehir
zehir1 yıl önce
anın görüntüsü
zehir
zehir1 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
zehir
zehir1 yıl önce
anın görüntüsü
zehir
zehir1 yıl önce
bu haftasonu sevişecek olmam
hakikatin ta kendisidir. margaret beni evine davet etti. af buyrun, ama o iri memeleri bir silindir gibi ezeceğim. kasıklarım alev ateş şimdiden. 40lik boşanmış hatunu bulunca ezeceksin.
zehir
zehir1 yıl önce
parfüm alacaklara tavsiyeler
bu konuda kimseyi dinlememeniz. parfum cok oznel bir meseledir. senin neyi kullanırken kendini iyi hissedecegini senden baska kimse bilemez. biraz ozel hayat meseleleri gibi. öldürülme, dolandırılma, dovulme gibi korunması gereken tehlikeli bir me… devamını gör
zehir
zehir1 yıl önce
parfüm alacaklara tavsiyeler
bu konuda kimseyi dinlememeniz. parfum cok oznel bir meseledir. senin neyi kullanırken kendini iyi hissedecegini senden baska kimse bilemez. biraz ozel hayat meseleleri gibi. öldürülme, dolandırılma, dovulme gibi korunması gereken tehlikeli bir me… devamını gör
zehir
zehir1 yıl önce
kitap okumanın aşırı boş bir eylem olması
Okuduğun kitabın içeriğine bağlı bir eylem.
zehir
zehir1 yıl önce
en beğendiğin yabancı şarkı sözü
Une bougie peut illuminer la nuit, Un sourir peut bâtir tout un empire. Bir mum, geceyi aydınlatabilir, Bir gülücük, bir imparatorluk kurabilir.
zehir
zehir1 yıl önce
disko kralı
neylerse güzel eyler okan bayülgen'in önümüzdeki ekim ayında televizyonlara geri dönüş yapacağı, enteresan isimli programı. disko'nun krallarını kendi disko kralımda ağırlayacağım demekte zatialleri. beklemedeyiz efendim.
zehir
zehir1 yıl önce
disko kralı
neylerse güzel eyler okan bayülgen'in önümüzdeki ekim ayında televizyonlara geri dönüş yapacağı, enteresan isimli programı. disko'nun krallarını kendi disko kralımda ağırlayacağım demekte zatialleri. beklemedeyiz efendim.
zehir
zehir1 yıl önce
sözlük yazarlarının köpekleri
(img:#1126226)
zehir
zehir1 yıl önce
sözlük yazarlarının köpekleri
(img:#1126226)
zehir
zehir1 yıl önce
hibiki
Japon viskisi. 70cl şişesi 600Tl civarındadır.
© copyright 2005 - 2026