bugün
- from gold from dust28
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- evli bir adama aşık oldum sözlük17
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı9
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- senin aklini alirim9
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- birine aşık olup kafayı yemek9
- öbür sözlükten gelen yazarlar2
- şampuan yerine saç kremi almak6
- adalet ve kalkınma partisi7
- sözlüğün manyak dolu olması2
- balkonda oturan kalmaması3
- fiziği güzel sözlük kızları56
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- sydney sweeney'in memeleri7
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- kadının en öpülesi yeri11
- fatma betül sayan kaya70
- özgür irade yanılsaması2
- kötü karekterlerin iyi den daha güçlü olması2
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- memeleri kafam kadar kız24
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- kuran da namazın olmaması12
- uğurcan çakır8
- belçika attı5
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- görsel yükleme problemi5
- gecenin şarkısı4
- sabahın köründe işe giden ezik13
- kevin de bruyne3
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- yağmuru kim döküyor4
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- sözlükteki kız yazarları deşifre ediyorum4
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
entry'ler (156)
insanın hayat enerjisini sömüren tiplerdir.
Ben niye yaşıyorum dedirtir.
O insanlarla fazla vakit geçirmeyin.
Ben niye yaşıyorum dedirtir.
O insanlarla fazla vakit geçirmeyin.
6 yıldır 25 yaşında olmam.
Çok param olsun da değişeyim amk dedirten durum, olay.
Belki de olmadığı için hakkında konuşmak kolaydır. Olursa bakarız değişiyor mu değişmiyor mu insan. illaki değişir. Diye düşünüyorum. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
Belki de olmadığı için hakkında konuşmak kolaydır. Olursa bakarız değişiyor mu değişmiyor mu insan. illaki değişir. Diye düşünüyorum. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
Erkeğin orosbusudur.
Erkek milleti size kötü bir haberim var. Artık kızlar da aynı şeyi yapıyor. Sizin performansınızdan memnun değilse aramıyor. Hani demiş ya bir yazar şahsiyet
Dur
Yapma
Acıyor
Yavaş
Dersen adam aramaz.
Arkadaşım hayvan gibi şaaparsanız kadın tabi dur demek zorunda ki hayvanlar bile daha narin daha mazik davranıyor. Hemen olaya gitmektense birazcık karşınızdakini düşünün. Bırakın o da zevk alsın.
Erkek milleti size kötü bir haberim var. Artık kızlar da aynı şeyi yapıyor. Sizin performansınızdan memnun değilse aramıyor. Hani demiş ya bir yazar şahsiyet
Dur
Yapma
Acıyor
Yavaş
Dersen adam aramaz.
Arkadaşım hayvan gibi şaaparsanız kadın tabi dur demek zorunda ki hayvanlar bile daha narin daha mazik davranıyor. Hemen olaya gitmektense birazcık karşınızdakini düşünün. Bırakın o da zevk alsın.
Bağnazlık yapan kişidir. Kafasında hala örümcekler vardır. Bu iki insanın arasındaki özel şeyi tüm dünyaya ilan etmek de ayrı bir şerefsizlik, onursuzluk, haysiyetsizliktr.
Bu başlığın altına yazan erkek yazarların da bazıları evleneceği kadında bekâret arar ama kendisi bakir değildir.
Bu kadından bir farkı yoktur Benim gözümde.
Bu başlığın altına yazan erkek yazarların da bazıları evleneceği kadında bekâret arar ama kendisi bakir değildir.
Bu kadından bir farkı yoktur Benim gözümde.
Her yeri her şeyi değiştirenin insan olduğunun kanıtı.
Yıllardır hem burada hem ekşide yazarım. Uzun zaman sonra Bugün ilk defa güzel başlıklar görüyorum sol framede.
Yıllardır hem burada hem ekşide yazarım. Uzun zaman sonra Bugün ilk defa güzel başlıklar görüyorum sol framede.
bu saatten sonra olmasa da olur dediğim kişi. malesef ki bu devirde aşk kalmamış aşklar hep yalan dolan sonu hep aynı hüsran. öyle biri çıktı ki tamam dedim bu galiba o kadar sene kimseyi sokmadım hayatıma, değdi galiba. gel gör ki köprüyü geçene kadarmış... meğer adam ehli keyifmiş...
Üzgünüm müzeyyen bu derin bir tutku.
Ne kadar kızsam da, ne kadar söylensem de seviyorum bu sözlüğü. Bende anlamı büyük. Derdimi anlatacak kadar yakın görüyorum burayı. Birileri kirletse de ben yine kendi bildiğimi yazıyorum.
Çok kalitesiz başlıklar var evet.
Bunu yine biz değiştirebiliriz.
Ne kadar kızsam da, ne kadar söylensem de seviyorum bu sözlüğü. Bende anlamı büyük. Derdimi anlatacak kadar yakın görüyorum burayı. Birileri kirletse de ben yine kendi bildiğimi yazıyorum.
Çok kalitesiz başlıklar var evet.
Bunu yine biz değiştirebiliriz.
Orada bir mod var uzakta . Görmese de duymasa da o mod bizim modumuzdur.
görsel
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz...
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz...
çok güzel bir duygudur sarılmak. malesef erkek kişisi yaradılış gereği ayak bileğinden bile tahrik olduğu için bir kadına sarıldığında hemen bir hareketlenme oluyor.
recep ivediğin bir repliği var:
memen koluma temas etti bir panik oldum.
sarıldığın zaman bütün vücuduyla temas etse nasıl olur siz düşünün....
kadınlar olarak çok duygusalız.
erkekten gelecek (hoşlandığı veya bir duygu hissettiği birinden bahsediyorum) en ufak bir duygu içerikli mesaja düşüyoruz. aslında o mesajın altında tabiki de ilkel benlik mevcut.
recep ivediğin bir repliği var:
memen koluma temas etti bir panik oldum.
sarıldığın zaman bütün vücuduyla temas etse nasıl olur siz düşünün....
kadınlar olarak çok duygusalız.
erkekten gelecek (hoşlandığı veya bir duygu hissettiği birinden bahsediyorum) en ufak bir duygu içerikli mesaja düşüyoruz. aslında o mesajın altında tabiki de ilkel benlik mevcut.
Bir demet tiyatrodaki saldıray abi replikleri..
Güzel bir replik bence. incr espirili.
Güzel bir replik bence. incr espirili.
görsel
içiyorsak sebebi var...
içiyorsak sebebi var...
Sol framede yazacak başlık olmaması sorunsalıdır. Ararsın ama bulamazsın.
(bkz: sol framin ebesini sikmek)
(bkz: sol framin ebesini sikmek)
Sanal sextir. hayaller paris gerçekler acıdır. hayır ya anlamıyorum ki o kadar hayali nasıl kuruyorsunuz. bir de gerçek olsa. boynunun güzelliğinden etkilenip kendi kanını içmeye devam ediyor. yaptığın elizabeth laa gerçek değil. ya bir de gerçekten iş sekse gelince noldu uçuyordun kaçıyordun hani la nerede kalkmadı bile amk.
Sol framelerden de anlaşılacağı üzere sik, yarak, am, götten başka bir şey düşünemeyen topluluğun zeka seviyesini sorgulayan da ne bileyim, zekiyim demesin...
Biraz mutluluk salgılasın bedenim diye yoğurtlu közlenmiş patlıcanlı makarna, üzerine salçalı baharatlı sos yapmaktır.