bugün
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var29
- sözlükte tehdit edilmek8
- en sık girdiğiniz internet sitesi21
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı30
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar18
- fatih erbakan10
- hayatın film olsa adını ne koyardın15
- arabamın degeri arttı oyum reise14
- tanışılan en ünlü kişi25
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi23
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi37
- bir sigara mı yaksak20
- habakkuk9
- lubunya 0212
- hüseyin nihal atsız11
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması32
- meral akşener11
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak20
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması41
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü13
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması20
- kadınlar ne ister41
- unutulmaz film replikleri32
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı24
- anın görüntüsü23
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi20
- kemalist cenazesi8
- muharrem ince16
- iş hayatında başarılı olmanın sırları33
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları16
- işkembe çorbası18
- nevruza konmaya çalışan kürtçü8
- ekonomi iyi diyenlere23
- 113 bin entry girmek9
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar15
- harry potter türk olsaydı ismi ne olurdu34
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar12
- öpüle öpüle uyutulmak19
- börek isimlerinin ingilizcesi12
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi23
- sadece türkiyede olacak olaylar26
- eskimo erkeklerinin cinsel performansı18
- instagram daki aşırı yakışıklı doktor15
- bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak14
- 185 cm den kısa erkeklere erkek gözüyle bakmamak17
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun10
- kulak içi kaşıntısı13
- öğretmen maaşı20
- chp başa gelirse camiler kuran kursları kapatılır16
- akp seçimi kaybederse gitmiyorum der mi?41

entry'ler (164)
Emel Sayın'dan Kulakların Çınlasın
Kokusunu içinize çekemediğiniz her andır.
Net söylüyorum ki zordurlar. Kaynak; Tecrübe
Annemin omzu, annemin kokusu... Hiçbir şey demese, yapmasa bile babamın olduğunu bilmek...
Kendini bilmektir. Kendini bilen kendisini yaratanı da bilir.
Telefonun kapanmamasını istemektir. Sabahın olmak bilmemesidir...
hiçbirşey'e değişilmez !
Bayanların kaçırmaması gereken erkektir diye yazmışlar ama bunun 35 yaş öncesi ve 35 yaş sonrası bayanlar diye kategoriye ayırmak gerekir diye düşünüyorum. Zira bayanlar 35'ine kadar hep elektrik arıyorlar ya * 35'inden sonra manen aydınlanma oluyor galiba
Nesli tükenen, elde değil baş üstünde tutulması gereken erkektir. Bu devirde kahve yapmayı bilmeyen bayanlar oldukça yemekten çok daha fazlasını da yapar erkekler !
Para var Huzur var diyebilen erkektir.
Akılları 30 yaşından sonra başlarına gelecek ama gelip geçerken oluşan rüzgardan dolayı ne olduğunu bir süreliğine anlayamayacak olan kişilerdir.
Söze yersen diye başlamak gerekir. Ayar verdikten sonra bünyenin sağlam bir rot balans ayarına girmesi gerekir.
Çöpçatanlık yapmanın, müfettişlik gibi bir mesleğin (bkz: ben) maddi olarak kazandırdıklarından daha fazla fayda sağladığına ispattır.Binlerce hesapla uğraş, risk denen kavramı canlı olarak hisset, kıdem denen seviye belirleme sınavını en kallavisinden yaşa, üst yönetime önün ilikli hesap ver ama bak neredeyse hiç harcamazsan 10 senede kazanabileceğin bir paranın çöpçatanlıkla da kazanılabilindiğini hazmede hazmede yaşıyorum.
30 yaşından sonra akılları başlarına geldiği zaman gözle görülür bir şekilde kendini belli ediyor zaten.
Şu an itibariyle içimde olduğum atmosferik basınç durumudur. insan sabretmesine sabrediyor ama sabrın karşılığında verdiklerini geri alması hiç kolay olmuyor...Hep derler ya kin ve nefret en aşağılık ve insana yakışmayan duygulardır diye. Maalesef bu sabır o duyguları hep besliyor, sessiz ve derinden. Seneler geçse dahi o sabrın yanık izleri insanda hala gözüküyor
Bunca yıl okuyup tabir-i caiz ise mürekkep yalayıp, iş hayatına girince yaladıklarının yutturulmasından tut ta yüksek lisans yapıp ana dili yabancı dili olanların 1.000 tl altında maaşa çalıştıklarını bilmek ve bilipte insanın hayatında kendisine sormaması gereken belkide tek soru olan bu nasıl adalettir durumunun canlı örneğidir.
Buradan anlaşılıyor ki eğitim iyi kazanıp geçinmeyi sağlamıyor. eğitim sadece nefes almayı sağlayacak kadar kazandırıyor ama daha fazlasını da tükettiriyor.
Buradan anlaşılıyor ki eğitim iyi kazanıp geçinmeyi sağlamıyor. eğitim sadece nefes almayı sağlayacak kadar kazandırıyor ama daha fazlasını da tükettiriyor.
sabır.... tek kelimeyle olması gereken 100 maddeye bedeldir.
balık burcu erkeklerinin kesinlikle uzak durması gereken kadınlardır. tecrübeyle sabittir.
sen desem seni bilir misiniz?
sen diye bir desen çizebilir misiniz?
bir mesken bulamadım kalbime...
büyük aşklar vardır bilir misiniz?
sen diye bir desen çizebilir misiniz?
bir mesken bulamadım kalbime...
büyük aşklar vardır bilir misiniz?
limitsiz bir kredi kartı ve akabinde bayana söylenecek olan limit sizsiniz cümlesi. Bunun dışında sabır ve hacı yatmaz kalemi gibi her söylenen lafa kafa sallamak. Kararsızlıklarına tahammül göstermek. Tecrübeyle sabittir.