bugün
- bakarız diyen erkek18
- ne kadar paranız var5
- 0 0 78
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı31
- semicenk vs blok33
- gta 75
- semicenk şarkıları3
- yeni şafak4
- iphone duo2
- cübbeli ahmet hoca5
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir9
- akrep kadınları5
- sözlükten hatun indirmek4
- geceye bir söz bırak11
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver2
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- victor osimhen10
- kadınların evli erkeklere zaafı5
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- sonra konuşuruz diyen sevgili14
- kızlar kendinden büyük erkekleri sevseydi5
- sırlar denizi2
- sözlüğün sarması13
- bir zihinden diğer zihne geçen memler9
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- afd'nin lideri alice weidel5
- oğlak burcu kadını7
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması3
- alkol içmek yasak mıdır3
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- kıymalı kaşarlı pide6
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- kiraz cicegi kolonyasi6
- nervio25
- taze fasulye yiyen erkek8
- erzurum gece hayatı5
- renault fluence5
- vexillarius the slayer12
- zengin erkeğin metresi olmayı kabul eden kadın2
- espri yapmaya çalışmak3
- koreli erkek seven muhafazakar kız8
- nasıl bir işe bulaştığının farkında olmamak5
- çindistan4
- aleksey batrakov7
- şeriatı savunan seküler3
- 100 yıl içinde ai bağımsız hareket edecek6
- bu kalp seni unutur mu smsi atan evli eski sevgili3
- türkiye kuş konferansı4
- kötü bir gün geçirmek3

selam dejenere olmamış türk kardeşlerim;
biliyorsunuz gazi mustafa kemal 10 kasımda şiroz hastalığından öldüğünden mütevellit, her 10 kasım sabahı saat 9u 5geçe insanlar anlamsız bir şekilde, tövbe estağfirullah sanki ruhları bedenlerinden çıkmışcas… devamını gör

saçmalıktır. hadi bluetooth'tun diyelim nasıl bırakacaksın. insan bu teknolojiyi de düşünür. korkumdan bluetooth'u açamıyorum yahu!

metal'in iki büyük usta grubunun karşılaştırması. bence manga bitti rüya isimli şarkısıyla bir adım önde.

sevgilisi olan kişinin başının kapalı olması gerektiğini bildiği halde uyarmayıp, onun sokakta ve gittiği her yerde namusunun kirlenmesine sebep olabilecek olan sözde erkek ama esasen kılıbık ve yumuşak erkektir.

girilen entrylerden yakışıklılık ve güzellik derecesinin anlaşılabilecegi bir başlık.
başlıyorum: yolda saat sorsam balici sanıp kaçarlar, bu tipime güneş tersten doğar hatta dünyayı terkedip uranüse doğru yola çıkar. Üzerime güdümlü füze kilitlesel… devamını gör

girilen entrylerden yakışıklılık ve güzellik derecesinin anlaşılabilecegi bir başlık.
başlıyorum: yolda saat sorsam balici sanıp kaçarlar, bu tipime güneş tersten doğar hatta dünyayı terkedip uranüse doğru yola çıkar. Üzerime güdümlü füze kilitlesel… devamını gör

bisküviyi çaya banma alışkanlığına yeni bir soluktur.
bir de böyle denemek lazım. evet, çok lezzetli.

bisküviyi çaya banma alışkanlığına yeni bir soluktur.
bir de böyle denemek lazım. evet, çok lezzetli.

kürt penisiyle tanışmadan önce yaşadığı cinsel deneyimlerini pörsümüş t*rk penisleriyle yaşadığı için bir yandan şanssız diğer bir yandan ise henüz kürt penisi gibi büyük penislerle cinsel deneyime girmeye hazır olamayacağından ötürü böyle bir başla… devamını gör

çok lezzetli bir yolculuğa yelken açmaktır. sevgilinizle iyice seks yaptıktan ve onu terlettikten sonra koltukaltı kıllarını cımbızla tek tek yolun. cımbızla olması daha önemli. çünkü jiletle kesilmediği için lezzetlerini korumuş olacak.
neyse, o k… devamını gör

türkiye ihracatcılar meclisi'nin reklam (aslında reklam sayılmaz ama bilemedim ben onu) sloganı. insanı az da olsa gaza getiriyor.