bugün
Y
yassiyastik11 yıl önce
metal müzik
bir müzik türü.
Y
yassiyastik12 yıl önce
10 kasım da saygı duruşunun saçmalık olması
selam dejenere olmamış türk kardeşlerim; biliyorsunuz gazi mustafa kemal 10 kasımda şiroz hastalığından öldüğünden mütevellit, her 10 kasım sabahı saat 9u 5geçe insanlar anlamsız bir şekilde, tövbe estağfirullah sanki ruhları bedenlerinden çıkmışcas… devamını gör
Y
yassiyastik12 yıl önce
bluetooth un olması ama bluebırak ın olmaması
saçmalıktır. hadi bluetooth'tun diyelim nasıl bırakacaksın. insan bu teknolojiyi de düşünür. korkumdan bluetooth'u açamıyorum yahu!
Y
yassiyastik12 yıl önce
r4bia
mısır'daki darbe direnişinin sembolü olmuştur. şu sıralarda da twitter'da top trend listesindedir.
Y
yassiyastik12 yıl önce
manga vs metallica
metal'in iki büyük usta grubunun karşılaştırması. bence manga bitti rüya isimli şarkısıyla bir adım önde.
Y
yassiyastik12 yıl önce
gergedan amı
"siktirmeden git burdan." diyerek sitemimi belirtmek istediğim vajinadır. ayıp ayıp.
Y
yassiyastik12 yıl önce
gergedan amı
"siktirmeden git burdan." diyerek sitemimi belirtmek istediğim vajinadır. ayıp ayıp.
Y
yassiyastik12 yıl önce
sevgilisinin başı açık olan sözde erkek
sevgilisi olan kişinin başının kapalı olması gerektiğini bildiği halde uyarmayıp, onun sokakta ve gittiği her yerde namusunun kirlenmesine sebep olabilecek olan sözde erkek ama esasen kılıbık ve yumuşak erkektir.
Y
yassiyastik12 yıl önce
sözlük yazarlarının yakışıklılık derecesi
girilen entrylerden yakışıklılık ve güzellik derecesinin anlaşılabilecegi bir başlık. başlıyorum: yolda saat sorsam balici sanıp kaçarlar, bu tipime güneş tersten doğar hatta dünyayı terkedip uranüse doğru yola çıkar. Üzerime güdümlü füze kilitlesel… devamını gör
Y
yassiyastik12 yıl önce
sözlük yazarlarının yakışıklılık derecesi
girilen entrylerden yakışıklılık ve güzellik derecesinin anlaşılabilecegi bir başlık. başlıyorum: yolda saat sorsam balici sanıp kaçarlar, bu tipime güneş tersten doğar hatta dünyayı terkedip uranüse doğru yola çıkar. Üzerime güdümlü füze kilitlesel… devamını gör
Y
yassiyastik12 yıl önce
sevgilisinin vajina suyuna bisküvi banmak
bisküviyi çaya banma alışkanlığına yeni bir soluktur. bir de böyle denemek lazım. evet, çok lezzetli.
Y
yassiyastik12 yıl önce
sevgilisinin vajina suyuna bisküvi banmak
bisküviyi çaya banma alışkanlığına yeni bir soluktur. bir de böyle denemek lazım. evet, çok lezzetli.
Y
yassiyastik12 yıl önce
james hetfield
(bkz:james alan hetfield)
Y
yassiyastik12 yıl önce
kadın vücudu
normal bir erkeğin dokunmak için bir çok şeyi feda edebileceği sanatsal ten.
Y
yassiyastik12 yıl önce
ışık taki inanılmaz mantık hatası
ı'nın neresi şık'tır sorarım size. bence en şık harf ''a'' harfidir.
Y
yassiyastik12 yıl önce
camiide anal yapmak
Y
yassiyastik12 yıl önce
kürt penisini tatmamış bir bayana onu anlatmak
kürt penisiyle tanışmadan önce yaşadığı cinsel deneyimlerini pörsümüş t*rk penisleriyle yaşadığı için bir yandan şanssız diğer bir yandan ise henüz kürt penisi gibi büyük penislerle cinsel deneyime girmeye hazır olamayacağından ötürü böyle bir başla… devamını gör
Y
yassiyastik12 yıl önce
sevgilinin koltuk altı kıllarından kadayıf yapmak
çok lezzetli bir yolculuğa yelken açmaktır. sevgilinizle iyice seks yaptıktan ve onu terlettikten sonra koltukaltı kıllarını cımbızla tek tek yolun. cımbızla olması daha önemli. çünkü jiletle kesilmediği için lezzetlerini korumuş olacak. neyse, o k… devamını gör
Y
yassiyastik12 yıl önce
sevgilinin burnundan sümük emmek
iğrenç bir erkek davranışıdır. tiksinç bir durum yaratır hem.
Y
yassiyastik12 yıl önce
sözlük kızlarının giydiği külot renkleri
Y
yassiyastik12 yıl önce
ouija
`kirk hammett`'ın özel yapım gitarı. (img:#192740)
Y
yassiyastik12 yıl önce
hedef 2023
türkiye ihracatcılar meclisi'nin reklam (aslında reklam sayılmaz ama bilemedim ben onu) sloganı. insanı az da olsa gaza getiriyor.
Y
yassiyastik12 yıl önce
şaka maka 95lilerin düzülecek yaşa gelmesi
(bkz:öküz detected)öküz insan söylemidir. başlık başıma kalmış.
Y
yassiyastik12 yıl önce
benjamin franklin
`paratoner`in mucidi.
© copyright 2005 - 2026