bugün
Y
yanlisanlasildim11 yıl önce
iki kişi vurup dört kişi öldürmek
milliyet.com.tr'de gördüğüm bir haberin başlığı.aynı anda gülme krizine de girmiş bulunmaktayım.iki kişi vurupta dört kişi nasıl ölmüş anlamıyorum.yani altı kişi vurup, dört kişi ölse anlarım ama iki kişi vurupta dört kişi öldürüyorsa adamda muazzam … devamını gör
Y
yanlisanlasildim15 yıl önce
eşşekler adam olur bu fener adam olmaz
vakti zamanında fenerbahçenin aydınspor ile berabere kaldığı maç sonrası fotomaç gazetetesinin attığı başlık.
Y
paranoyak fenerbahçeliler
biran önce psikologa görünmesi gereken fenerbahçelilerdir.efenim bunlar bir maç saatinin ileri alınmasının nedenini galatasaraya yapılan kıyak olduklarını düşünüyorlar.aslında resim herşeyi anlatıyor huzurunuzda oha yuh be fenerli diyorum.bu kadarına… devamını gör
Y
uludağ sözlük bayan yazarlarının fotoğrafları
(img:#829946)
Y
bu sözlük sinirimi bozuyor
sözlüğe geçerken uğradığımda bile başıma gelen olaydır. bölücüsü, dincisi, yobazı, ateisti, sapığı, atatürk düşmanı binlerce şerefsizle muhatap oluyorum. bazen sinirden kendimi tanıyamıyorum. ondandır ki sözlükten defalarca silindim. ama o şerefsi… devamını gör
Y
emsalsiz 1
yeni bir 7. nesil yazar. ~welcome on board~
Y
atatürk ü öldürmek isteyen fenerli başkan
ittihat ve terakki cemiyeti’nin kurucularından doktor nazım bey, 1916-1918 yılları arasında fenerbahçeye başkanlık yapar. i̇lerleyen yıllarda siyasetle yakından ilgilenen nazım bey, 1926 yılında atatürk’e suikastten yargılanır ve idam edilir. K… devamını gör
© copyright 2005 - 2026