bugün
Y
yanlis alarm9 yıl önce
bim de satılan çiğ köfte
salçayı alıp dürüm yapmışlar. pis kokuyor birde. resmen salçayı almışlar usta soğana sarımsağa bulayıp yoğurmuşlar. almayınız alanları uyarınız. (bkz:rezil)
Y
yanlis alarm9 yıl önce
sigara zammı
yakın zamanda %20 lik zamla yine bütçeyi sarsacak olan zam. bırakıyorum ben sigarayı diyenler çoğunlukta olacaksa da bu iddiaların aslı olmayacaktır.
Y
yanlis alarm9 yıl önce
ne kadar çok beşiktaş düşmanı varmış
Ben de bir galatasaraylı olarak anlam veremedim doğrusu. Hatta bir ara noluyor herkes kınıyor bir ben kaldım dedim. Hayır bir de en salakça olanı da beşiktaş taraftarından beşiktaşı desteklememesini beklemeleri. Enteresan mıyız arkadaşlar?
Y
yanlis alarm9 yıl önce
beşiktaş taraftarı
en yaratıcı tezahüratların sahibi olan kitle. (bkz:kazan)
Y
yanlis alarm9 yıl önce
6 gol yedikten sonra yapılacaklar
7. golü yememek için dua etmek. zira daha atardıkda dakka yetmedi durumu olabilir. (bkz: 6 kasim 6 0)
Y
yanlis alarm9 yıl önce
tiner
boya yapıldıktan sonra üstümüze sürülen boyaların kolayca çıkara bilen ve süper bir itici kokusu olan madde.
Y
yanlis alarm9 yıl önce
6 aralık 2016 dinamo kiev beşiktaş maçı
Beşiktaş'ın kader maçı. Kazanırsa gruptan çıkar aksi halde ver elini uefa. Ayrıca işin güzel yanı gruptan çıkmak için napoli ve benficada köpek gibi kapışıcak eğer dinamo kievi yenersek. Çok zevkli olacak.
Y
yanlis alarm9 yıl önce
bimde satılan çiğ köfte
Y
yanlis alarm9 yıl önce
bimde satılan çiğ köfte
Y
yanlis alarm9 yıl önce
bimde satılan çiğ köfte
Y
yanlis alarm9 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
Y
yanlis alarm9 yıl önce
ilk buluşmada masaya audi anahtarı koyan erkek
sadece hayal kurarken audiyi çok lüks araba olarak düşünenlerin anlayabileceği durumdur. (bkz:bentley) (bkz:porsche) (bkz:bugatti)
Y
yanlis alarm9 yıl önce
aşık kürşet
(img:#1250096) Atatürk sevgisine yeni bir anlayış getirmiştir.
Y
yanlis alarm9 yıl önce
21 kasım 2016 trabzonspor antalyaspor maçı
(img:#1248410) Bu sarılar ne??
Y
yanlis alarm9 yıl önce
ehonomi çoğ eyii
65 yaş üstü emekli amcaların evde a haber ve beyaz TV izledikten sonra cami cay ocağında sarf ettiği cümle.
Y
yanlis alarm9 yıl önce
20 kasım 2016 fenerbahçe galatasaray maçı
12 numaranın umudu hahahahaha, ulan amk malları derbi tarihini bile bilmiyor. (img:#1120729)
Y
yanlis alarm9 yıl önce
çomarlık
Son zamanlarda sözlükte karşıt görüşlülere hakaret amaçlı kullanılmaya başlanan sözcük. Bir nevi sıfat.
Y
yanlis alarm9 yıl önce
çomar zihniyeti
her daim birilerinin atıklarıyla beslenen, götlerinden ayrılmayan, yalakalık yaparak itibar kazanan kesimin zihniyetidir. aklıma birileri geliyor ama... ~ukte~
Y
yanlis alarm9 yıl önce
facebook a girmeme nedenleri
amele kaynıyor olması olabilir.
Y
yanlis alarm9 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
Y
yanlis alarm9 yıl önce
yaran youtube yorumları
her geçen gün daha bi yayılan bu sitede yapılan yorumlar da en az videolar kadar zevkli hale gelmeye başlamış gördüğüm kadarıyla.. videoyu değil de diğer yorumları yorumlayanlar hele gülme krizine sokabiliyor bazen.. gerçekten de video kadar zevk ver… devamını gör
Y
yanlis alarm9 yıl önce
yaran youtube yorumları
her geçen gün daha bi yayılan bu sitede yapılan yorumlar da en az videolar kadar zevkli hale gelmeye başlamış gördüğüm kadarıyla.. videoyu değil de diğer yorumları yorumlayanlar hele gülme krizine sokabiliyor bazen.. gerçekten de video kadar zevk ver… devamını gör
Y
yanlis alarm9 yıl önce
hangi ünlüyle sevişmek isterdin
nefes alan herhangi biriyle gayet iyi olabilirdi aslında.
Y
yanlis alarm9 yıl önce
dağ 2 filminin imdb puanının 10 olması
(img:#1239563) Bu gurur hepimizin. Tabi objektif bi oylama olması için başka ülkelerde de vizyona girmesi gerek.
© copyright 2005 - 2026