bugün
Y
yanessar13 yıl önce
habervaktim in gezi olaylarıyla ilgili kışkırtması
bu siteye göre gezi eylemcileri; cia ajanı terörist zındık ayakkabılarıyla kafir askeri gibi camiyi pisleten cami'de içen hatta cami'de grup seks yapma olasılığı olan mabedi anıtkabir olan bir kitle. sonuç olarak da şunu yazmış: Çıkarılacak… devamını gör
Y
yanessar13 yıl önce
bu siteye göre gezi eylemcileri; cia ajanı terörist zındık ayakkabılarıyla kafir askeri gibi camiyi pisleten cami'de içen hatta cami'de grup seks yapma olasılığı olan mabedi anıtkabir olan bir kitle. sonuç olarak da şunu yazmış: Çıkarılacak… devamını gör
Y
yanessar13 yıl önce
Y
yanessar13 yıl önce
facebook taki ibretlik dinci hikayeleri
son dönemde yaygınlaşan, 50 iq seviyesindeki hikayelerle insanları dindarlaştırmayı hedefleyen facebook sayfalarındaki hikayelerdir. "tam anlamıyla güler misin ağlar mısın"lıktır. hikayelerde "tertemiz müslüman" - "arsız kafir" ayrımını iliklerinize… devamını gör
Y
yanessar13 yıl önce
islam korku dinidir
"namaz kılmayın bale yapın" dendiğinde birilerinin kafaları kırılmıyorsa, korku dini değildir arkadaş.
Y
yanessar13 yıl önce
üzerinde allah yazan kuzu
(bkz:virüs allah dedi capsli)
Y
yanessar13 yıl önce
behzat ç deki pavyonda oynayan amca
1.bölümden beri hep oynayan gözlüklü adamdır. hep bi kadınlarla oyun oynuyor. figüranlıktan çıkmış olması gerek. artık başrol oyuncusu falan olması lazım.
Y
yanessar13 yıl önce
düşen uçakta ateist kalmaması
uçak kazalarından kurtulanların söylediklerine göre uçak düşerken daha önce ateist olduğu bilinen arkadaşların bir anda dualar okumaya başlaması durumu. aynı şekliyle söylenen deyim : düşen uçakta ateist kalmaz. anlamı insan çok zor bir durumda kal… devamını gör
Y
yanessar13 yıl önce
uff snne be slk
bir türk kızı repligidir. yru git basimdanla birlikte kullanilirsa tadindan yenmez.
Y
yanessar13 yıl önce
facebook
kapsadigi agi genisletmeye karar vererek beni hayal kirikligina ugratan oyuncagim. neyseki hala gizlilik (bkz:privacy) ayarlariyla sorunlar halledilebiliyor. (img:#211772)
Y
yanessar13 yıl önce
türkiye de çalışma koşullarının kötü olması
türkiye'de birçok firma çalışanını günlük 8 saatten fazla çalıştırmaktadır , fazla çalıştırdığı halde mesai ücreti ödememektedir. türkiye'de birçok firma çalışanına 1 saat öğle arası izni vermemektedir. çoğu şirket içinde yemek yemeye tabi tutup çal… devamını gör
© copyright 2005 - 2026