bugün

entry'ler (66)

vatan haini şeyh said

nasıl bir devire denk geldiysek kahramanlarımıza hakaretler ederlerken şeyh said gibi vatan hainlerini kahramanlaştırmaya çalışıyorlar. sonradan bir tarih yazma çabası.

jasmine

ne olay oldu şu dizi be, bir izlemeyen ben mi kaldım anlamadım ki.

akp'li meslekleri

kartal imam hatip mezunu ise her yerde üst düzey yönetici olabilir bilemiyorum tahmin etmesi zor, nasa'ya bile girebilir.

bankamatik memuru

abi bu sözlükten silivri'ye direk otobüs mü kaldırmak istiyorsunuz nedir amacınız.

akp'nin türkiye tarihine damga vurması

önemli olan iyi mi hatırlanacak yoksa kötü mü, mesele o.

karım başkalarıyla mesajlaşıyor

yok artık, o mesajlaşmayı görürsem karım mesajlaşıyor demem çünkü o saatten sonra o kişi karım olamaz herhalde.

gazete pazar

70 yıllık Pazar Dergisi markasıyla birlikte hakları Mete Gök tarafından satın alınan, 2025’ten itibaren ulusal ölçekte çıkmaya başlayan, siyasetle arasına mesafe koyup kültür-sanat, spor ve yaşam içeriklerine odaklanan pazar gazetesidir.

yaktiransozluk

buyurun benim. :D

lucas piton

danilo sikan sonrası adını enteresan bulduğum bir diğer futbolcu. eskiden berbatov, babayaro, babangida, popov ve boksic gibi isimler vardı onlar daha enteresandı.

rüzgara karşı işemek

bu soğukta insanın su içmeden gelir üstelik dışarıda, o hissi iyi bilirim.

türkiyede uyuşturucunun yasak olması

uyuşturucunun yasak olup bu kadar yaygın olduğu kaç memleket var yahu.

haftada kaç kez sakal traşı oluyorsunuz

2 haftada bir kısaltıyorum sadece kirli sakal.

hiç fuhuş yaptınız mı

öyle ayıp şeyler yapmam. *

bel fıtığı

dün itibari ile arkadaşımın annesinde fıtığın patladığını, patlak fıtığın alındığını ama 5 tane daha patlamamış fıtık olduğunu öğrendim. fıtık her yerde olabiliyormuş ve sayısı birden fazla oluyormuş hani bel fıtığı diye biliyorduk ama karışıkmış biraz mesele.

nihat hatipoğlu ile deprem özel

bu gerçek olamaz, kaza ve kadere inanmak konulu en sonunda ölenler şehit oldular rahat oluna bağlanacağını tahmin ettiğim bir yayın olacak sanırım.

cehapeliler seloyada oy verir mi

böyle bir günde böyle saçma sapan bomboş bir başlık açılması, çok garip bir ülkeyiz vesselam.

deprem oldu diye hükümeti suçlayan tip

deprem oldu diye değil, önlem alınmadı ve hızlı müdahale edilmedi, organizasyon sağlanamadı, çürük yapılar denetlenip engel olunmadı, eski yapılar mühürlenip yıkılmadı, ordu yardıma erken çağrılmadı vs. vs. gibi konularda tepki gösteriliyor. deprem oldu diye hükümet eleştirilse japonya da hükümet kalmazdı. insanlar çok bilmişlik yapmaya ne meraklı böyle.

erdoğanın karşına terlik konulsa bile oy vereceğiz

silivriye götürülecekler listesi yapma fikri, çık aklımdan.

tuğba ergen

Eskişehirde mekan işletmecisi sevimli bir arkadaş.

istanbul'un müslüman bir halk olması

ben müslüman değilim ama istanbuldayım, geneli yansıtmayan bir önerme maalesef.
© copyright 2005 - 2026