bugün
- dünya33
- amerika birleşik devletleri29
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı25
- norveç9
- mustafa kemal atatürk10
- finlandiya3
- taş gibi kalçası olan kadın7
- fransa5
- almanya4
- türk rock grupları8
- sözlüğün en güzel kadını11
- mekke ortak savunma anlaşması nda kritik toplantı3
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- 25 eylül 2026 italya belçika maçı4
- ecevit denince akla gelen şeyler25
- ateizmin dinlere balyoz etkisi yapması5
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli8
- orospu çocuğu abdullah öcalan8
- hewal ebo12
- türkçe vs arapça vs farsça4
- evanjelist8
- isveç3
- türkiye6
- orkun kökçü2
- anadolu efes biracılık2
- hava durumu4
- nihilist hedonist şehvetperest insan5
- türkiye'nin fransa'yı yeneceğini düşünmek5
- platon un mağara alegorisi3
- danimarka3
- çiğdem çiçek2
- allah bize salat etti5
- kıymalı domatesli biberli soğanlı yumurta6
- apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız3
- walking tour adı altında göt meme çekmek2
- flörte emmioğlu napıyon demek2
- dikili bir ağacının olmaması6
- belçika2
- kendini tüm insanlardan üstün tutan ateist2
- aylık 138 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- sözlükte kız olduğunu belli eden kızların amacı5
- ateizm2
- iltica beyin nihavent bey olması2
- italya2
- simko314
- brezilya3
- pkk vs hamas çatışmalarında ölenler2
- en güzel diller2
- kurtlar vadisi'nin abidin'i cnn türk te2
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
entry'ler (124)
Birkaç sene içerisinde özeller arasında gözde olacağını düşündüğüm, terreddüt etmeden bir parçası olmaya karar verdiğim mimarlık fakültesidir.
haşlanan kurbağa misali.
şeytan aldı götürdü. *
ayn rand- hayatın kaynağı ( the fountainhead ).
sınav salonunun tavanı çökebilir ve tuğlalar başınıza gelebilir. Bu hiç de hoş olmazdı heralde. *!
solist olarak işe yarayabilirim ben şahsen. *
herhangi bir sorun çıktığında ayakkabılarına sahip çıkmayan, işten sıyrılma yoluna giderek sizi zor duruma düşüren, uyduruk ayakkabı markası.
an itibariyle bilinmeyen numaralar reklamından çok 900lü hatlar reklamına dönmüş olan reklamdır. ama yiğidi öldür hakkını yeme, başarılı hamle. ilgi çekmek açısından diğer 118 li hatların önüne açık ara geçtiler.
reklamındaki, okulda olması gerekiyorken evleniyo olan kızın adının 'fatmagül' olmasının garip bir rastlantı olduğunu düşündüğüm kampanya.
(bkz: fatmagülün suçu ne)
(bkz: fatmagülün suçu ne)
yanık halde yemek istenmiyorsa kurabiyenin yarım saatten fazla fırında tutulmaması gerektiği.
iskoç aksanı ile amerikan aksanının ortasında kalan aksandır.
bir veda söylemidir. abuk subuk bir kaç insan okusun diye devamlı karşılıksız yazmaktansa anlatılacak bir şey var ise bunu sohbet halinde yapmaya yani yaşama ağırlık vermeye karar vermenin neticesidir. tavsiye edilendir.
(bkz: hayat sokaklarda)
(bkz: hayat sokaklarda)
uno adlı oyunda kullanılan bir terimdir. skip attığınızda bir sonraki oyuncu oynayamaz ve kart atma sırası sıradaki oyuncuya geçer.
sözlüğün mide kaldırıcı ya da mantık dışı şeyler içeren entryler ile doldurulup kirletilmesine karşı başlatılmış bir kampanyadır.
nereyi imzalıyoruz?
nereyi imzalıyoruz?
ekşi sözlükte henüz yazar olamadığı için canı sıkkın olan çaylağın ütopik varsayımıdır.
--spoiler--
Ben böyle her seyle kavga ederken, duydum ki diger insanlar özgükten bahsediyorlar ve bu biricik haklarını savundukça, ailelerinin isteklerine daha fazla boyun eğiyorlar; yaşamlarının geri kalanını birlikte geçirmeye söz verdikleri insanlarla evliliklerine, ekonomiye, yaptıkları diyetlere, yarım kalmış projelere, 'Hayır' ya da 'Bitti' demeyi bir türlü beceremedikleri sevgililerine, hiç sevmedikleri insanlarla öğle yemeği yemeye mecbur oldukları hafta sonlarına esir oluyorlar. Lükse, lüksün görüntüsüne, lüksün görüntüsünün görüntüsüne köle olanlar. Ve birbirinin aynı günler ve geceler geçirenler, 'macera' kelimesinin sadece kitaplarda geçen bir sözcük ya da daima açık duran televizyonda bir hayal olduğu günler ve geceler; ve ne zaman önlerinde yeni bir kapı açılsa,
"ilgilenmiyorum. Havamda değilim," diyenler.
Oysa hiç denemedikleri bir şey için hazır olup olmadıklarını nereden bilebilirler? Ancak bunu sormanın bir anlamı yok; gerçek ise içinde büyüdükleri ve alışkın oldukları dünya düzeninin bozulmasından korkmalarıdır.
--spoiler--
Ben böyle her seyle kavga ederken, duydum ki diger insanlar özgükten bahsediyorlar ve bu biricik haklarını savundukça, ailelerinin isteklerine daha fazla boyun eğiyorlar; yaşamlarının geri kalanını birlikte geçirmeye söz verdikleri insanlarla evliliklerine, ekonomiye, yaptıkları diyetlere, yarım kalmış projelere, 'Hayır' ya da 'Bitti' demeyi bir türlü beceremedikleri sevgililerine, hiç sevmedikleri insanlarla öğle yemeği yemeye mecbur oldukları hafta sonlarına esir oluyorlar. Lükse, lüksün görüntüsüne, lüksün görüntüsünün görüntüsüne köle olanlar. Ve birbirinin aynı günler ve geceler geçirenler, 'macera' kelimesinin sadece kitaplarda geçen bir sözcük ya da daima açık duran televizyonda bir hayal olduğu günler ve geceler; ve ne zaman önlerinde yeni bir kapı açılsa,
"ilgilenmiyorum. Havamda değilim," diyenler.
Oysa hiç denemedikleri bir şey için hazır olup olmadıklarını nereden bilebilirler? Ancak bunu sormanın bir anlamı yok; gerçek ise içinde büyüdükleri ve alışkın oldukları dünya düzeninin bozulmasından korkmalarıdır.
--spoiler--