bugün
- sözlük yazarlarının salatalıkları20
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam11
- serhat kılıç6
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- hangi renksiniz11
- özledim mesajına verilecek cevaplar12
- açık oylayan yazar ne demek istiyor4
- hardallı patates salatası5
- kuzukulağı5
- tobey maguire lı spiderman5
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
- sovuk kahve3
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- necip fazıl a sorulmak istenen sorular5
- takı takmayı çok seven kız7
- sözlükteki şer çetesi9
- gocu50
- izmirbeyefendisi13
- dışkıyı poşete koyup camdan atan ihtiyar2
- kadir mısıroğlu3
- tarihi dizilerden öğrenip ahkam kesmek2
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı8
- allah belanızı versin ibneler2
- sinoplular nasıl insanlardır7
- masum erkek6
- sivaslılar6
- dincilerin agresif olmasının nedeni3
- bıçak kemiğe dayandı6
- bugün ne oldu4
- voleybol maçlarını izleyen erkekler3
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- sözlükteki büyücüler5
- sözlüğe farklı bir kimlik ile sızmak5
- ağzıyla içemeyen insan6
- erkek yazarların yaptığı son yemek2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı17
- tarihin en kötü psg si3
- sokaktan kız geçerken kurt gibi uluyan tipler3
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- kılıçlar çekildi bu bir düello5
- tai lung43
- menzil terör örgütü metö3
- islamcı entelektüeller3
- zeki demirkubuz4
- alkolün beyin hücreleri üzerindeki etkileri4
entry'ler (34)
eyleme geçirilen küfür.
yarım kalmış bir ilişkiden ukte olarak kalmıştır o kişi. aşkından ölmezsin belki ama yine de ya bir gün ona çok aşık olsaydım dersin. belki sadece umuttur yalnızlığına. belki de aşktır benim tanımlama hatamdır...
4-5 gündür yine ben buradayım demeye başlamış, yetmemiş her iki taraftan şişmiş, özellikle yemek yerken gece uyurken sabah kalkarken küfür etmeme sebep gereksiz azı dişidir.
arkadaş tavsiyesiyle arveles adında bir ağrı kesiciyle günün yarısını geçirir oldum. Tavsiye edilir fakat kalıcı çözüm bir diş hekimindedir.
arkadaş tavsiyesiyle arveles adında bir ağrı kesiciyle günün yarısını geçirir oldum. Tavsiye edilir fakat kalıcı çözüm bir diş hekimindedir.
efendim gün itibariyle benim o.
kızların büyük dertlerinden biridir. öyle noktalara baskı yapar ki; bütün gün takılırsa, günün sonunda konuşma veya yürüme yetisini kaybedebilir insan...
Mümkündür. Kemal Kılıçdaroğlu'nun sevimliliğine sevimlilik katan hareketlerdir bunlar. Bundan zevk alan AKP'lilere ise yeni oyuncak çıktı.
Kutlanır.Kutlanılacaksa 10.04.1988 *
olup olmadığını kafaya takıp google'a yazdığım ve hiç bir sonuç alamadığım sözcük öbeği *
mahalle teyzesi: ne okuyosun sen guzuuum?
ben: uluslararası ilişkiler okuyorum teyze.
m.t. : ne olcan sen ondan çıkınca?
b. : işte dış işleri bakanlığı olabilir, elçilik, konsolosluk olabilir teyze öyle bir yerlere gireceğim
m.t. : .?!.?!.?!
b. : bankaya da girebilirim belki teyze (üzülme sen manasında)
m.t. : heee. örtmen çıkamiycanmı ?
b. : yok olmaz teyze o
m.t. : neyse olsun gızım, kocan çalışsın zaten sen çocuklara bakarsın...
b. : .?!.?!.?!
ben: uluslararası ilişkiler okuyorum teyze.
m.t. : ne olcan sen ondan çıkınca?
b. : işte dış işleri bakanlığı olabilir, elçilik, konsolosluk olabilir teyze öyle bir yerlere gireceğim
m.t. : .?!.?!.?!
b. : bankaya da girebilirim belki teyze (üzülme sen manasında)
m.t. : heee. örtmen çıkamiycanmı ?
b. : yok olmaz teyze o
m.t. : neyse olsun gızım, kocan çalışsın zaten sen çocuklara bakarsın...
b. : .?!.?!.?!
gün itibariyle iyiki doğmuştur. *
o bayana bağlıdır, eğer ilişkiye açıksa ilgi çekici bir tanışma serüveni olabilir ama hali hazırda bir sevgilisi varsa, bayan için eziyet olur.
ben, kendimden bir örnekle betimlemek isterim:
bir sucuk sosis markası tanıtımı yaparken gelen genç müşteriler benim işi bırakmayı düşünmeme sebep olurlardı,
ters cevap verememek bazen çok can sıkabilir.
o yüzden erkekler bu eylemi yapmadan önce bayandan gelen elektriğe dikkat etmelidir...
ben, kendimden bir örnekle betimlemek isterim:
bir sucuk sosis markası tanıtımı yaparken gelen genç müşteriler benim işi bırakmayı düşünmeme sebep olurlardı,
ters cevap verememek bazen çok can sıkabilir.
o yüzden erkekler bu eylemi yapmadan önce bayandan gelen elektriğe dikkat etmelidir...
yeni yılın ilk entry'sine 3 saat geç kalmış yazarın söyleyemeyecekleridir.
rakı güzeldir,hoştur...
rakı güzeldir,hoştur...
bayram sabahı büyük bir heyecanla bayramlığımı giymek,ataride annemden gizli devamlı oynamaya çalıştığım super mario,sokağa çıkıp akşam annem seslenene kadar oyunlar oynamak...
-erkeklerin kızlarla ilgili saçma genellemeleri.
-erkeklerin ettikleri.
-erkeklerin yaptıkları..
-erkeklerin ettikleri.
-erkeklerin yaptıkları..
final bölümünde ''beni beni bihter'ini'' diye iğrenç bir vurgulama yapmış dizi karakteridir.
mevlana'nın can dostudur, bir çok eserinin eser olmasını sağlayandır.
kimilerine göre aşığıdır... bilemeyiz, onun varlığından emin olamadığımız gibi. zaten çirkin gelir, inanamayız böyle bir şeye.
Kimya'yla evlidir. (Kimya, bazı eserlere göre mevlânanın ikinci eşi kerra hatunun ilk evliliğinden olan kızı olarak kurgulanmış, kimisinde de mevlânanın terbiyesinde büyütülmesi için yakınları tarafından taşradan getirilerek mevlânanın eğitimine verilmiş ve evlatlık olarak büyütülmüş kabiliyetli bir kız olarak yansıtılmıştır.)
hakkında okunabilecek kitaplardan bazıları, Elif Şafak'ın ''Aşk''; Saide Kuds'un ''Kimya Hatun''; Ahmet Ümit'in "Bab-ı Esrar"..
kimilerine göre aşığıdır... bilemeyiz, onun varlığından emin olamadığımız gibi. zaten çirkin gelir, inanamayız böyle bir şeye.
Kimya'yla evlidir. (Kimya, bazı eserlere göre mevlânanın ikinci eşi kerra hatunun ilk evliliğinden olan kızı olarak kurgulanmış, kimisinde de mevlânanın terbiyesinde büyütülmesi için yakınları tarafından taşradan getirilerek mevlânanın eğitimine verilmiş ve evlatlık olarak büyütülmüş kabiliyetli bir kız olarak yansıtılmıştır.)
hakkında okunabilecek kitaplardan bazıları, Elif Şafak'ın ''Aşk''; Saide Kuds'un ''Kimya Hatun''; Ahmet Ümit'in "Bab-ı Esrar"..
güzel bir yavuz turgul filmidir. özellikle şener şen ve cem yılmaz için gittim diyebilirim.
yinede eksikleri göze çarpabilir.
--spoiler--
çetin tekindor'un, filmin son sahnelerinde cinayeti anlatırken girdiği duygu amatörceydi.
cem yılmaz'ın ölümü... ve yaptığı son hareketi gereksizdi, onun o hareketinden nasıl cinayeti çözebildiler bilmiyorum
bence havada kaldı.
--spoiler--
her yorum farklı olabilir. izleyip görmek en iyisidir.
yinede eksikleri göze çarpabilir.
--spoiler--
çetin tekindor'un, filmin son sahnelerinde cinayeti anlatırken girdiği duygu amatörceydi.
cem yılmaz'ın ölümü... ve yaptığı son hareketi gereksizdi, onun o hareketinden nasıl cinayeti çözebildiler bilmiyorum
bence havada kaldı.
--spoiler--
her yorum farklı olabilir. izleyip görmek en iyisidir.
kızlara özenen erkek modelinden daha normal karşılanabilir.
Kıbrıs'ta üniversite okuyanların sol sağ fark etmeksizin eyleme katılmadan mezun olması buna örnektir.
Zira Kıbrıs'ın zemini buna müsait değildir.
Zira Kıbrıs'ın zemini buna müsait değildir.
freni patlamış kamyona benzer.
utandırır.
utandırır.