bugün
W
whereismywings11 yıl önce
28 aralık 2014 air asia uçak kazası
yine malezya, yine uçak, yine kayboluş... şimdiden allah rahmet eylesin.
W
28 aralık 2014 air asia uçak kazası
yine malezya, yine uçak, yine kayboluş... şimdiden allah rahmet eylesin.
W
bisiklet
Hollandada arabadan daha cok gorebileceginiz toplu tasima araci. Insanlar isyerlerine, okullarina bisikletleriyle gidip gelirler. Ozel bisiklet yollari hemen araba yolunun kenarinda mevcuttur. Coluk cocuk, yagmur camur , yaz kis demeden surerlerde s… devamını gör
W
whereismywings12 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
W
25 mart 2014 istanbul boğazındaki gemi
üsküdar beşiktaş arasında boğazın ortasında duran esasen gemiye benzeyen lakin bi acaip şeyin taşıdığı yük'tür. yaklaşık yarım saattir seyreyleyip duruyorum lakin bi mana veremedim. taşıdığı yük nşa köprülerin altından geçecek gibi durmuyor, öte y… devamını gör
W
8 mart 2014 malezya hava yolları uçağı kaybolması
içinde 239 insanın bulunduğu uçağın teknik arıza nedeniyle muhtemel kazadır. boeing 777 200 olduğu söyleniliyor.
W
seni içimde istiyorum
Spartacus dizisin de Lucretia'ın Crisux'a söylediği sözdür.
W
whereismywings13 yıl önce
15 mayıs 2013 thy grevi
resmi olarak bugün karara bağlanan grevdir. 15 mayıs tarihinde thy 16.000 çalışanı ile greve gidecektir. 16.000 çalışanın kaçı greve gider bilemem ama eğer 15'inde thy ile seyahatiniz varsa başka alternatifler düşünmeniz gerektiğini sanıyorum. thy ça… devamını gör
W
15 mayıs 2013 thy grevi
resmi olarak bugün karara bağlanan grevdir. 15 mayıs tarihinde thy 16.000 çalışanı ile greve gidecektir. 16.000 çalışanın kaçı greve gider bilemem ama eğer 15'inde thy ile seyahatiniz varsa başka alternatifler düşünmeniz gerektiğini sanıyorum. thy ça… devamını gör
W
demet akalın
boru gibi sesi olmasına rağmen kasetindeki şarkıların tamamının güzel oluşuyla prim yapmış manken sanatçı. (bkz:yeme de yanında yat)
W
whereismywings14 yıl önce
kızlar osurmaz ki
W
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
W
pınar
bir uludağ sozluk yazarı.
W
avrupada gezen masum kivircik
sekizinci nesil yazar. hoş gelişler ola. klavyene kuvvet. ~swh~
W
vakıfbank güneş sigorta türk telekom
vakıfbank güneş sigorta takımının türk telekom ile birleşmesi ile aldığı addır. ispanyolca ve portekizce konuşulan ülkelerde bile bu kadar uzun isim yoktur.
W
garanti bankası
`türkiye `nin en iyi bankasıdır. internet sitesi birçok ödül kazanmıştır. ~kötüler arasında birinci ~
W
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
W
ashtray
`ing`: kül tablası, küllük.
W
world of warcraft
sınav günü gelir sorarsın warcaft manyağı arkadaşına,nasıl lan çalıştın mı sınava.Elemanın cevap şu olur. Abi bizim goldshiri orglar basmıştı onları öldürmeden zaman bulamadım :) sonuç? sıfır.........
W
vodafone smart tab10
`Vodafone`'un piyasaya sürmeyi planladığı yeni ürünü. 1.2 ghz çift çekirdek işlemci, 1280x720 ekran çözünürlüğü, ön (2mp) ve arka (5mp) kamera, `android` işletim sistemi, `Adobe Flash` desteği, usb 2.0 desteği, 16gb dahili bellek, 32gb'a kada… devamını gör
W
vodafone smart tab10
`Vodafone`'un piyasaya sürmeyi planladığı yeni ürünü. 1.2 ghz çift çekirdek işlemci, 1280x720 ekran çözünürlüğü, ön (2mp) ve arka (5mp) kamera, `android` işletim sistemi, `Adobe Flash` desteği, usb 2.0 desteği, 16gb dahili bellek, 32gb'a kada… devamını gör
W
aygaz
Bir `tüpgaz` markası.
W
aygaz
Bir `tüpgaz` markası.
W
aygaz
Bir `tüpgaz` markası.