bugün
- erdoğan ikinci atatürk'tür16
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak30
- kabataş yalanı19
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri14
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- kisinin 17 yasina verecegi ogut13
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- ekrem imamoğlu74
- kasko fiyatları8
- anın görüntüsü15
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası35
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı29
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16

entry'ler (13)
O ayağını çek ordan kırarım bacaklarını 50 kuruşum düştü vicdansız diyip paramı alır ve ordan sessizce uzaklaşırım.
Bir reklam ajansı açılıp diğer iletişim mezunlarının çalışmasına ve para kazanmasına olanak sağlanabilecek bir fakülte.
Hayat pahalı abi öncelikle hayatı bedava yapsak komple hiç kepek yapmaz yani kimsede düşünse dönercide kart basıyosun öğrenci diyo bedava otobüse biniyosun öğrenci diyor bedava oh mis yat kalk şükret yerim öyle devleti ben .
iskandinav sakalı bırakayım biraz Vikinli takılayım diyip Hain Kostok olmakla aynı şey olduğunu düşünüyorum. (bkz: Hipsterlar)
Bay Döner in yerini alabileceğini düşünmüyorum .
iki fotoğrafçılık yapalım dedik Samsunlardan Manavgatlara kadar gittik gay lerin elinde kalıyorduk zor kaçtık.
Çünkü çorbaya gidicem bunun başka bir sebebi olamazdı.
Evde parti vermeye olanak sağlayan komşudur aslında . O yaptıysa bende ses yaparım abi düşüncesiyle partiler istenildiği kadar sesli ve gürültülü verilebilir. Eğer çok sessiz olsalardı abi adam rahatsız olur düşüncesi hakim kılınabilirdi.
Babaya küfür ve saygısızlık durumunda düşünülebilir.
Arada terk etmek lazım biraz narsist yaklaşalım olaya .
Tinder kullanan kız facebook kullanıyordur. En iyisi hiç bulaşmasın buralara.
Gecenin bu saatinde radyoyu açmış bir yandan jazz dinliyor bir yandan da etrafımda niye benim gibi dünyaya gerçekçi bakan insan yok diye isyan ediyordur. Ama rahat ol tatlı kız geliyorum .
Bu bölüm aslında bir çok konuda eğitim vermekte olup (sinema , reklamcılık , müzik , fotoğrafçılık ,sinematografi ) mezun olunduktan sonra gelişimi ve para kazanmayı öğrencinin emeğine ve azmine bağlayan bir bölümdür. Eğer gerçtekten bu bölümden mezun olup para kazanmak istiyorsanız bu bölümün vereceği bilgilere ihtiyacanızın olduğunu düşünmeniz gereklidir . Gelecek hayatınızda reklamcı , senaryo yazarı , grafiker , yönetmen olmak aklınızda varsa veya bunların hepsi dikkatiniz çekiyor ve siz hala karar vermiş değilseniz aslında tam olarak bu sizin bölümünüz. içinde bu saydığım bütün alanlarda eğitiminiz alarak hangisine daha yatkın olduğunuzu görerek doğru kararı vereceksinizdir .
Ve son olarak gerçekten devlet üniversitelerimizin iyi eğitim verdiğini düşünüyorum . Bazı arkadaşlarımız gereksiz derslerin olduğunu söylemiş. Ama şöyle bir durum var ki orta okul ve lise hayatımızda hiçbir zaman gelecekte işimize yaracak şeyler öğretilmedi. Bizi bir şeyler öğrenmeye hazırladı sadece . Okullarda verilen eğitimler insanı hayata hazırlar sadece yani hepimiz üniversite bitene kadar bir hazırlık öğrencisiyiz. Asıl dersleri hayatı yaşarken ve tecrübe ederken öğrenceğimiz gerçeğini unutmamak ve sürekli hatırlamak en doğrusu olacaktır .
- Önce kendini tanı daha sonra azimle tanış bir bakmışsın hayallerin gerçeklerin olmuş.
Ve son olarak gerçekten devlet üniversitelerimizin iyi eğitim verdiğini düşünüyorum . Bazı arkadaşlarımız gereksiz derslerin olduğunu söylemiş. Ama şöyle bir durum var ki orta okul ve lise hayatımızda hiçbir zaman gelecekte işimize yaracak şeyler öğretilmedi. Bizi bir şeyler öğrenmeye hazırladı sadece . Okullarda verilen eğitimler insanı hayata hazırlar sadece yani hepimiz üniversite bitene kadar bir hazırlık öğrencisiyiz. Asıl dersleri hayatı yaşarken ve tecrübe ederken öğrenceğimiz gerçeğini unutmamak ve sürekli hatırlamak en doğrusu olacaktır .
- Önce kendini tanı daha sonra azimle tanış bir bakmışsın hayallerin gerçeklerin olmuş.