bugün
- anın görüntüsü12
- iş kadını ile sevgili olur musunuz16
- ak parti anketlerde önde13
- diploma iptaline ilişkin tebligat35
- künefe bağımlılığı11
- vatan haini nasıl olur22
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi15
- v a m p i r o v20
- küresel13
- recep tayyip erdoğan8
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz14
- yarın denize girecek olmam8
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması15
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi21
- türkiye laiktir laik kalacak20
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması18
- limonlu makarna8
- 13 mayıs boğaziçi olayları17
- en son ne yediniz13
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- gençler namaz var mı8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- furkan bölükbaşı11
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı10
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı15
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- yarın vurduracak olmam11
- alkol dostunuzdur8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz15
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- insan olmaya ceyrek kala13
- selam arkadaşlar napıyorsunuz12
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12
- true gelmiş19
- ama kent uzlaşısı8
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri13
- true'nun yetkili olması10
- cinsel ilişki teklifini reddeden erkek9

entry'ler (13)
O ayağını çek ordan kırarım bacaklarını 50 kuruşum düştü vicdansız diyip paramı alır ve ordan sessizce uzaklaşırım.
Bir reklam ajansı açılıp diğer iletişim mezunlarının çalışmasına ve para kazanmasına olanak sağlanabilecek bir fakülte.
Hayat pahalı abi öncelikle hayatı bedava yapsak komple hiç kepek yapmaz yani kimsede düşünse dönercide kart basıyosun öğrenci diyo bedava otobüse biniyosun öğrenci diyor bedava oh mis yat kalk şükret yerim öyle devleti ben .
iskandinav sakalı bırakayım biraz Vikinli takılayım diyip Hain Kostok olmakla aynı şey olduğunu düşünüyorum. (bkz: Hipsterlar)
Bay Döner in yerini alabileceğini düşünmüyorum .
iki fotoğrafçılık yapalım dedik Samsunlardan Manavgatlara kadar gittik gay lerin elinde kalıyorduk zor kaçtık.
Çünkü çorbaya gidicem bunun başka bir sebebi olamazdı.
Evde parti vermeye olanak sağlayan komşudur aslında . O yaptıysa bende ses yaparım abi düşüncesiyle partiler istenildiği kadar sesli ve gürültülü verilebilir. Eğer çok sessiz olsalardı abi adam rahatsız olur düşüncesi hakim kılınabilirdi.
Babaya küfür ve saygısızlık durumunda düşünülebilir.
Arada terk etmek lazım biraz narsist yaklaşalım olaya .
Tinder kullanan kız facebook kullanıyordur. En iyisi hiç bulaşmasın buralara.
Gecenin bu saatinde radyoyu açmış bir yandan jazz dinliyor bir yandan da etrafımda niye benim gibi dünyaya gerçekçi bakan insan yok diye isyan ediyordur. Ama rahat ol tatlı kız geliyorum .
Bu bölüm aslında bir çok konuda eğitim vermekte olup (sinema , reklamcılık , müzik , fotoğrafçılık ,sinematografi ) mezun olunduktan sonra gelişimi ve para kazanmayı öğrencinin emeğine ve azmine bağlayan bir bölümdür. Eğer gerçtekten bu bölümden mezun olup para kazanmak istiyorsanız bu bölümün vereceği bilgilere ihtiyacanızın olduğunu düşünmeniz gereklidir . Gelecek hayatınızda reklamcı , senaryo yazarı , grafiker , yönetmen olmak aklınızda varsa veya bunların hepsi dikkatiniz çekiyor ve siz hala karar vermiş değilseniz aslında tam olarak bu sizin bölümünüz. içinde bu saydığım bütün alanlarda eğitiminiz alarak hangisine daha yatkın olduğunuzu görerek doğru kararı vereceksinizdir .
Ve son olarak gerçekten devlet üniversitelerimizin iyi eğitim verdiğini düşünüyorum . Bazı arkadaşlarımız gereksiz derslerin olduğunu söylemiş. Ama şöyle bir durum var ki orta okul ve lise hayatımızda hiçbir zaman gelecekte işimize yaracak şeyler öğretilmedi. Bizi bir şeyler öğrenmeye hazırladı sadece . Okullarda verilen eğitimler insanı hayata hazırlar sadece yani hepimiz üniversite bitene kadar bir hazırlık öğrencisiyiz. Asıl dersleri hayatı yaşarken ve tecrübe ederken öğrenceğimiz gerçeğini unutmamak ve sürekli hatırlamak en doğrusu olacaktır .
- Önce kendini tanı daha sonra azimle tanış bir bakmışsın hayallerin gerçeklerin olmuş.
Ve son olarak gerçekten devlet üniversitelerimizin iyi eğitim verdiğini düşünüyorum . Bazı arkadaşlarımız gereksiz derslerin olduğunu söylemiş. Ama şöyle bir durum var ki orta okul ve lise hayatımızda hiçbir zaman gelecekte işimize yaracak şeyler öğretilmedi. Bizi bir şeyler öğrenmeye hazırladı sadece . Okullarda verilen eğitimler insanı hayata hazırlar sadece yani hepimiz üniversite bitene kadar bir hazırlık öğrencisiyiz. Asıl dersleri hayatı yaşarken ve tecrübe ederken öğrenceğimiz gerçeğini unutmamak ve sürekli hatırlamak en doğrusu olacaktır .
- Önce kendini tanı daha sonra azimle tanış bir bakmışsın hayallerin gerçeklerin olmuş.