V
vhuemay6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
V
vhuemay6 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
V
vhuemay6 yıl önce
anın görüntüsü
V
vhuemay6 yıl önce
anın görüntüsü
V
vhuemay6 yıl önce
anın görüntüsü
V
vhuemay6 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
biraz once, ''taniyor olabileceginiz kisiler'' sekmesinde seni bana gosteren facebook'un vizyonunu beyninde sekillendiren mark zukerbergin bu gunlere varmasinda emegi gecen anasi ve babasida dahil olmak uzere herkesin yedi ceddinin atesi bulduklari g… devamını gör
V
vhuemay6 yıl önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
V
vhuemay6 yıl önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
V
vhuemay6 yıl önce
anın görüntüsü
V
vhuemay6 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
V
vhuemay6 yıl önce
anın görüntüsü
V
vhuemay6 yıl önce
hayata dair iç burkan detaylar
aşağıda betimlenen detaylardır. `kızılay`'dan eve dönerken kararan havaya rağmen insanlar balık istifi vaziyette gezintilerini sürdürüyorlardı... `karanfil` her zaman ki gibi bin bir farklı insan modeline sahipti, yol kenarında envai çeşit insa… devamını gör
V
vhuemay7 yıl önce
türk kızı kezbandır
herkesin bildiği gerçek. bakın çirkin demiyorum kezban diyorum. bazen arada güzel olanları çıkıyor ama alayı kezban. evet.
V
vhuemay7 yıl önce
türk kızı kezbandır
herkesin bildiği gerçek. bakın çirkin demiyorum kezban diyorum. bazen arada güzel olanları çıkıyor ama alayı kezban. evet.
V
vhuemay7 yıl önce
türk kızı kezbandır
V
vhuemay7 yıl önce
türk kızı kezbandır
V
vhuemay7 yıl önce
türk kızı kezbandır
V
vhuemay7 yıl önce
türk kızı kezbandır
V
vhuemay7 yıl önce
türk kızı kezbandır
V
vhuemay7 yıl önce
türk kızı kezbandır
V
vhuemay7 yıl önce
geceye bir şiir bırak
Mesut sanmak için kendimi Ne kağıt isterim,ne kalem Parmaklarımda sigaram Dalar giderim mavisinden içeri Karşımda duran resmin.. Giderim deniz çeker Deniz çeker,dünya tutar içkiye benzer birşey mi var Birşey mi var ki havada Deli eder insa… devamını gör
V
vhuemay7 yıl önce
geceye bir şiir bırak
Mesut sanmak için kendimi Ne kağıt isterim,ne kalem Parmaklarımda sigaram Dalar giderim mavisinden içeri Karşımda duran resmin.. Giderim deniz çeker Deniz çeker,dünya tutar içkiye benzer birşey mi var Birşey mi var ki havada Deli eder insa… devamını gör
V
vhuemay7 yıl önce
günün resmi
Güne dair en özel resimlerdir.
V
vhuemay7 yıl önce
hayatını tek görselle özetle
(img:#1407504)
© copyright 2005 - 2026