bugün

entry'ler (50)

sübyancı

hepsinin tek tek asılması ülkenin refahı için gerekmektedir.

çomarland

her yerinden leş gibi mangal tüten ortalıkta koşturan 3 4 yaşında türbanlı ve çarşaflı kızlar adım başı 1 imam hatip bulunan hastane yerine hoca ya gidilen bilimin israil işi olarak görülen ülke.

çomarların ortak özellikleri

her haltı osmanlı usülü yaparlar osmanlıyı yavuz sultan selim kanuniden ibaret sanırlar toprak kaybetmemizin tek sebebi mustafa kemali görürler eğitimsizdirler beyinsizdirler ülke refahı için kısırlaştırmak şart.

kadir mısıroğlu'nun ıq su

osmanlı torunun da ıq olmaz fes deki püskül tanesi kadar akıllısın.

evde yalnızken yapılan çılgınlıklar

apartman da yaşarken gecenin 3 ü cemaatçi öğrencilere eziyet olsun diye brutal rock açardım komşulardan da nefret ederdim onları da uyandırırdım triplex eve geçince odamda kitap okuyorum hepsi bu.

sözlük kızlarının hepsi ilik gibidir

bir kaç kişi hariç bir çoğuyla tanışmadım ne söylersem yalan olur.

en sevilen yazarlar

iyi niyetli tüm sözlük yazarları.

lanetullahi aleyhim

mısır püsürüğünün türk büyüklerinin ismini duyunca çıkardığı tepkime.

atatürk deyince bir titreme gelen yobaz

yobazullah dedesi atatürk tarafından asılmıştır hala daha batar ona.

adolf galland

luftwaffe aslarından birisidir me 262 ilk uçuran pilottur ayrıca.

evde rakı yapmak

alkol pahalı olursa herkes evde yapar işin sırrını öğrensem evimde kahve likörü bile yaparım.

pinterest

kullanmaktan zevk aldığım fotoğraf paylaşım platformu 2.dünya savaşı ve sanat pinlerini takip ediyorum.

bir kadında aranan en önemli özellik

yapmacık davranışları olmasın yeter.

aşk

kadın milletinin sonsuz aşk için kendini yırtıp kendisine cidden aşık olan erkeğe acı çektirmesidir aşk.

yaran azerbaycan sözlük entryleri

belə vəziyyətin içinə soxum.

üniversite yalanları

herkes üniversitede prof yard doç olur yalan ales sınavı var dil sınavı var mülakatı doktora tezi varda var.

cennette teknoloji varmıdır

windows 98 li tüp monitör bilgisayarlar var.

biz sırtımızı ypg pyd ve ypj ye yaslıyoruz

bir terörist parti eşbaşkanının sözleridir şimdi ise suriye operasyonları için ağlıyor.

sennheiser

mx 70 imi 6 yıldır kullanıyorum en ufak sıkıntı çıkmadı hor kullandığım halde ses halen daha temiz ve berrak.

bir yıl sonrası için entry giriyoruz

senden iyi bir araştırma görevlisi olacak.
© copyright 2005 - 2026