V
vexillarius7 yıl önce
insan mısın lan sen
insanlıkla alakası olmayan davranışlar gösteren birine söylenen sözdür, serzeniştir. `ukteci` : `notrinova`
V
vexillarius7 yıl önce
mutluluk veren görseller
http://img10.deviantart.net/ea41/i/2008/304/b/7/tattoo_by_robertofoto.jpg
V
vexillarius7 yıl önce
deve kuşu yumurtası
dünyanın en büyük, en sert, en pahalı, en değerli, kısacası "en"lerin yumurtasıdır. sahanda değil, kazanda kırılıp yenilir, kalabalık bir aileyi doyurur.
V
vexillarius7 yıl önce
menzil tarikatı kitabında geçen şirk dolu ifade
menzil tarikatının bir kuruluşu olan `semerkand yayınları` tarafından basılan `Tezkiretü’l Evliya` adlı kitapta geçen şirk dolu ifadedir. kitaba göre, üstada(gavsa) allah'tan daha çok teslimiyet gösterilmeliymiş, gavsa teslim olmayanlar asla mürid o… devamını gör
V
vexillarius7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
V
vexillarius7 yıl önce
ülkelerini en iyi simgeleyen kadınlar
misal isveç=`ursula andress`
V
vexillarius7 yıl önce
türbanlı sevgili
-amannn sevgili olsun da türbanlı olsun diyecek nesilin hareketleri bunlar.
V
vexillarius7 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
V
vexillarius7 yıl önce
anın görüntüsü
V
vexillarius7 yıl önce
ukrayna
benim için dünyanın en güzel, en içten insanlarının yaşadığı masal ülkesi ukraynayla ilgili bi haber izlerken her seferinde içim sızlıycak çünkü hiç gitmemiş olsam da kalbimin bi yarısı sonsuza kadar orda atıcak ve ben kalbimin o yarısını (ya da y… devamını gör
V
vexillarius7 yıl önce
yazarlar şu an ne yapıyor
Vizelere çalışıyor, fizik çözüyor, canı sıkılınca sözlüğe bakıp çıkıyor.
V
vexillarius7 yıl önce
anın görüntüsü
V
vexillarius7 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
V
vexillarius7 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
V
vexillarius7 yıl önce
letho of gulet
V
vexillarius7 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
V
vexillarius7 yıl önce
kabataş ta üzerine işenmiş efsane nesil
Üstleri yarı çıplak deri eldivenli dazlaklar tarafından darp edilip, hepsinin dalgayı aynı anda çıkararak suladığı efsane nesildir. Görüntüleri cuma günü açıklanacak. Hülooğ.
V
vexillarius7 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
V
vexillarius7 yıl önce
şeriat
ilahi emir ve yasaklar toplamı. islam'ın kutsal kitabı `Kur'an`'ın ayetleri, islam'ın son peygamberi olan `hz.Muhammed`(sav)'in söz ve fiilleri (sünnet/hadis) ve islam bilginlerinin görüş birliği içinde bulundukları hususlara dayanan ilahi kanundur. … devamını gör
V
vexillarius7 yıl önce
sözlük yazarlarının benzediği oyun karakterleri
yazarların benzediği video oyunu karakterleridir. benim için: `cole macgrath` saçlarım kısayken aynı bu adamdım. bir de bu adam gibi kıyafetim olsa, gerçek cole ve beni ayırt edemezdiniz şerefsizim. ~swh~
V
vexillarius7 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh hali
Ruh halim neşet ertaş. Evet tam olarak bu.
V
vexillarius7 yıl önce
türbanlı kızla buluşacaklara tavsiyeler
türbanlı pantolonlu diye bir ayrıma düşme yeter. olum kadın kadındır lan hepsine nazik yaklaş aç gibi düşme yeter.
V
vexillarius7 yıl önce
inanmayanları tesettüre sokacak ibretlik hikaye
Cidden de çok iyi hikayeymiş. Okuyan bir bilgi ve fikir kazanmış olur. Okumayansa bir şey kaybetmez bence.
V
vexillarius7 yıl önce
yazarlar şu an ne yapıyor
Vizelere çalışıyor, fizik çözüyor, canı sıkılınca sözlüğe bakıp çıkıyor.
© copyright 2005 - 2026