bugün
- eşitlik mi özgürlük mü6
- yaşlandığının farkına varmak9
- asosyal ve çirkin olmak4
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlük yazarlarının kekleri5
- sigara içmeyen erkek4
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey2
- clean girl akımı4
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- hem sosyal hem sözlük yazarı olunmaz2
- yeni partinin çerçeve yasa kararı13
- hacel obasını engin sanan sözlük yazarları2
- sözlüğün çok durgun olması6
- ekşi sözlük referans17
- meis2
- pkk silah bırakıyor diye rahatsız olan tipler2
- sözlük yazarı olunmaz2
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu2
- bok kokan bali'ye balayına giden münasip çiftler3
- kirov reporting2
- sıcak hava vs soğuk hava6
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek7
- özkürt özel2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- müzik dinlemek3
- baliye balayına gitme ezikliği4
- one by one2
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- 2000 doğumlu kızlar6
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- ekonomi16
- mekke anlaşması20
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- anın görüntüsü12
- her şeyi dramatize eden insan2
- ulu parti5
- türkiye11
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- apo piçtir piç kalacak2
- çay içen kız2
- arkadaşlar hesabımı sildim haberiniz olsun3
- güldür güldür vs çok güzel hareketler 22
- cansever19
- corona adasında bira tadımı yapacak uzman ilanı4
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
entry'ler (69)
aklın olmadığının ispatı sakın alınma ha aman diyim, hangi akıl?
kimliklere de üçüncü cinsiyet olarak "kırık" seçeneği eklenmesi gibi önü alınamaz safsatalar silsilesini kudurtması kuvvetle muhtemel ve bir o kadar laf olsun torba dolsun ve yahut dostlar alışverişte görsün fikirciği
cinsellik insanın fıtratında var. lüzumsuz bir şey olsa konmazdı zaten. önemli olan nerede ne zaman kiminle nasıl yapıldığıdır. evlenmenin bir sebebinin de cinsellik konusunda doyuma ulaşmak olduğu unutulmamalıdır.
ki zaten evliliği mutlu kılmada büyük ölçüde etkendir. karına da aşıksın sonuçta. yani aşık olduğun kişiyle cinsel birliktelikte bulunursun. kaşarla aşkın arasındaki fark:
birine hardcore, gang bang çekersin; diğeriyle çok uyumlu bi şekilde, incitmeden yaparsın.
yani yanlış bir başlıktır kanımca..
ki zaten evliliği mutlu kılmada büyük ölçüde etkendir. karına da aşıksın sonuçta. yani aşık olduğun kişiyle cinsel birliktelikte bulunursun. kaşarla aşkın arasındaki fark:
birine hardcore, gang bang çekersin; diğeriyle çok uyumlu bi şekilde, incitmeden yaparsın.
yani yanlış bir başlıktır kanımca..
(#6054066)
metal deliriyum'da grubu incelerken hâşâ "isa tarafından ellendi, allah tarafından parmaklandı -ya da tam tersi-" yazıyodu. grubu anlatırken devamında satanist oldukları da söyleniyordu; ancak şimdi bulamadım adresi çok önceden bakmıştım.
black metal konusunda haklısın yanlış yazmışım editliycem. nu-metalle uğraşır kendileri..
(#6053090)
teşekkürler..
metal deliriyum'da grubu incelerken hâşâ "isa tarafından ellendi, allah tarafından parmaklandı -ya da tam tersi-" yazıyodu. grubu anlatırken devamında satanist oldukları da söyleniyordu; ancak şimdi bulamadım adresi çok önceden bakmıştım.
black metal konusunda haklısın yanlış yazmışım editliycem. nu-metalle uğraşır kendileri..
(#6053090)
teşekkürler..
açarken problem olmayıp bakıldığıda erkeği sapık yapan bir durumdur. e bu tabi sadece sergileyenler için geçerli. mümkün mertebe kapatmaya çalışmışsa ve yine bu durumla karşı karşıyaysa suç erkektedir.
kendi alanında nam salmış, sert ve hareketli müzik yapan; lakin maskelerinin arkası göründüğünde temizcecik, yavrucacık yüzlere sahip olan insanların oluşturduğu nu metal grubu. aynı zamanda satanisttirler. bu sebeple dinlemekten vazgeçtiğim bi grup. malum dediklerini anlamıyorum ve mazallah olur olmadık yerlere laf atmış olma ihtimalleri yüksek..
ben ve benim kadememdeki topluluk. çok değerli insanlardır. sözlüğün geleceğidirler. *
çok abes gelebilmesiyle birlikte karışmaya hakkımızın olmadığı bir durum. allah ıslah etsin deyip geçmek lazım yanlarından. irdelemeye de gerek yok. kime nasip kime yazık..
pipi kavramının ultra y...ka dönüşmesi durumudur. türk arap farketmez çok kötü bir durum, ilerde evlenmeyi ve azıcık da ar duygusuna sahip olanların isteyeceğini düşünmüyorum.
beşiktaşla türkiye'mizin adının ingiltere'de hüzünle yankılanmasını istediğimiz maç. haydi beşiktaşım.
Yalnızlık sadece Allah'a mahsustur.
inançsızların kavrayabildiği durumdur. Allah haricinde konuşursak düştüğünde kaldıranın olmadığı andır.
inançsızların kavrayabildiği durumdur. Allah haricinde konuşursak düştüğünde kaldıranın olmadığı andır.
armudun da sapıvar, çekince geliyo felsefesiyle hareket eden zevk düşkünü erkek.
ya kendine güveni olmayan ya da kendine göre çocuksu kişilerle çıkmayı seven birinin sarfetmiş olabileceği bir söz..
farklı bir perspektiften bakıyorum.. abazalıktan, azgınlıktan vs. değil sadece ve sadece espri seçeneği en bol olan konu olarak düşünülüp açıldığını sanıyorum..
malum en çok güldüren ve hakkında espri yapılan konu budur..
(bkz: 2+2=4)
malum en çok güldüren ve hakkında espri yapılan konu budur..
(bkz: 2+2=4)
-buuda heeşe vaa mı?
+vaa vaa ..
her şeyin bir arada sıkı sıkıya bağlı olduğunu anlatan şu an benim yaptığım gibi edebiyata vurulduğunda saçma sapan şeylerin çıkarılabileceği türkçesi hepsi bir arada olan ing. olarak umumun yorumlarına bırakılmış söz öbeği ..
+vaa vaa ..
her şeyin bir arada sıkı sıkıya bağlı olduğunu anlatan şu an benim yaptığım gibi edebiyata vurulduğunda saçma sapan şeylerin çıkarılabileceği türkçesi hepsi bir arada olan ing. olarak umumun yorumlarına bırakılmış söz öbeği ..
aşırıya kaçtığı takdirde ileride pişman olunup sonucunda intihara varılan olaydır..
unutulmaz yeşilçam dizileri tabii ki de ..
bir Türk olarak sonuna kadar desteklediğim bir durum; gelgelelim icraatte de kısır kaldığımız bir durum..