bugün
- türkiyede açık hava genelevi gibi6
- birader yazar olmak10
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı27
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- kemalist dünya11
- nato zirvesini takip izni verilmeyen türk medyası3
- cemevinde hain kemal sloganları8
- devletin her şeye karışması3
- sigmund freud'un koltuğu4
- 26 haziran 20264
- dilovası katliamı konuşulurken akp'lilerin gülmesi3
- aile evinde yaşamak6
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi7
- üniversitelerin gereksiz olması8
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- allah6
- pforzheim şu an 34 derece2
- sözlüğü bırakmak istemek3
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- galatasaray lobisi6
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- kemalistler9
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- okulların kapanması3
- gönüllü moderatörlük2
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3
- 2026 dünya kupası23
- nilsu berfin aktaş3
- sistem patlamış2
- futbol18
- bulla dava açmak2
- kayra2
- gitme diye yalvarmak2
- arda güler3
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- demet evgar10
- nemden nefes alamamak2
- amerika birleşik devletleri6
- saian dan aforizmalar2
- sarapci koala2
- türkiye8
- yavşak bir kardeşe sahip olmak2
- yazarların imza parfümleri14
- 24 haziran 2026 venezuela depremi8
- hızlı para kazanmanın yolları11
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- aşure3
entry'ler (14)
portakal sogukla zorlanınca insanda sinirlerde zorlanır.
tztka kafki diye bir yerde kaliyodum. arazi baktim ilk 2 hafta. kelepir yeni imara açılmış bir yer düşürdüm. zaten ekim işinde bir numarayımdır. ayıptır yazması. yaklaşık 2 dönüm arazim vardı. hemen oraya yerleştim havalar o kadar soguk degilken yerleşmeye başlamak lazım diyerekten. bir baraka inşaaa etmeye başladım. ben anlamam pek inşaa işlerinden civardan bir arkadaş sagolsun tuttu elimden mecazi biçimde zor mor soguk demeden kurduk. orijinimiz antalya olunca yazı kışı soguk geliyor tabi.
tztka kafki diye bir yerde kaliyodum. arazi baktim ilk 2 hafta. kelepir yeni imara açılmış bir yer düşürdüm. zaten ekim işinde bir numarayımdır. ayıptır yazması. yaklaşık 2 dönüm arazim vardı. hemen oraya yerleştim havalar o kadar soguk degilken yerleşmeye başlamak lazım diyerekten. bir baraka inşaaa etmeye başladım. ben anlamam pek inşaa işlerinden civardan bir arkadaş sagolsun tuttu elimden mecazi biçimde zor mor soguk demeden kurduk. orijinimiz antalya olunca yazı kışı soguk geliyor tabi.
yazılarını hızlı okumak lazım yoksa keyif vermiyor.
alsana tanım : portakal soguktan korkak sıkıntı yaratır.
çok çetin bir temmuz gecesiydi. dedim ulan bu sıcakta portakal portakallıktan baydı ben en iyisi gidiyim böyle serin bi civarda yetiştiriyim. açtım haritayi aldım kucağıma sen misin dedim dünya bir baktım polonya. koş vehpi.
çok çetin bir temmuz gecesiydi. dedim ulan bu sıcakta portakal portakallıktan baydı ben en iyisi gidiyim böyle serin bi civarda yetiştiriyim. açtım haritayi aldım kucağıma sen misin dedim dünya bir baktım polonya. koş vehpi.
çok yüklenirsen bunalıma girebilirler. genelde yaş orantılı bir kafa yapısıdır.
her şeyin ucuzu diyip her şeyin kazıgını satan market zinciridir. spar markalı ürünleri ucuzdur ama her marketin aynı sekilde kendi adiyla cıkardığı ürünler arasinda kıyaslarsak spar bizi her türlü kazıklıyor.
(bkz: gör bak) bu dizi çok deli tutucak.
ilk bölümüyle beni kazanmış yeterince komedi unsuru bulunduran dizi
ilk bölümüyle beni kazanmış yeterince komedi unsuru bulunduran dizi
önce sakin olun. sonra adam gibi oturun bakın haritadan nerede kalıcam hergün nereye gidicem. unutmayın program bi kere kaçarsa gerçekten toplamak zor olur. seçiminizi yaptıgınızda hala karnınız ağrıyorsa sakın ama sakın boşvermeyin üzerine gidip detaylıca öğrenmek sizi o konuda rahatlatır. bide gideceğiniz yerin yerel dergi gazetelerine bi göz atın. sonuçta bi yerde vaktin artık orada geçicek ve kolay degildir. 7/24 batak sonuca ulaştırmıcak sizi.
katıksız epic terkedilme biçimidir. birçok akıllıca versiyonu vardır.
(bkz: sigara almaya gidip gelmeyen adam)
(bkz: sigara almaya gidip gelmeyen adam)
en kolayı uyuşturucuyla olan etkinlik. haftada bir başla bırak taktiğiyle sonuca kesin ulaşırsınız.
polonya kafasindadır. lehçe biliyorsan sıkıntı yaşamazsın.
sonucta hepsi insandir. belirli hak özgürlükler çercevesinde mutlu mesut olmak gibi bir amaçları vardır.
zaman zaman sıkıntılı anlar yaşatabilir.