bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması18
- türklerin her ırkı türk sanması9
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle32
- kürtlerin iyi olduğu konular5
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- sözlüğün aptal kaynaması13
- akrep burcu kadını ile uyumlu burçlar4
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
- velvet43
- türklerin medeniyet kuramama nedeni8
- kürtlüğüyle kavgalı olan pandela7
- 2026 dünya kupası38
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı12
- aselsan5
- futbol32
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- deniz göktaş7
- parcalandim toparlanamiyorum5
- herkesle iyi anlaşan insan18
- pandela7
- türklerin 2kg avrupalıların 200gr sabun tüketmesi6
- falıma bakmak isteyen var mı28
- herzevekil ile revani yemek5
- üstteki yazarın mesleğini tahmin etme7
- evde makarna yapmanın maliyeti2
- lgbt onur yürüyüşü4
- 19 yaşında kızla yatmak15
- göbeksiz erkek5
- erkeklerin boy tahmini yapması5
- türklerin hiçbir işte başarılı olamaması4
- anın görüntüsü25
- kamos2
- 10 parmağında 10 marifet olan azize4
- sevgili it3
- japonya10
- neden sevgilim yok4
- hoşlanılan kızı adamın birinin yemesi9
- güney afrika7
- cinlerin geceleri tuvaletlerde takılması4
- tüm çıplaklığımla burdayım10
- tayyibistan3
- kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü ne zaman gördünüz5
- türklerin gerizekalı bir millet olması3
- deniz baykal7
- ilişkiye bir süre ara vermek10
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız12
- türkiye12
- brezilya5
- burç geyiği yapana 2010 da olduğumuzu hatırlatmak3
- sözlüğün adalet terazisi3
entry'ler (14)
portakal sogukla zorlanınca insanda sinirlerde zorlanır.
tztka kafki diye bir yerde kaliyodum. arazi baktim ilk 2 hafta. kelepir yeni imara açılmış bir yer düşürdüm. zaten ekim işinde bir numarayımdır. ayıptır yazması. yaklaşık 2 dönüm arazim vardı. hemen oraya yerleştim havalar o kadar soguk degilken yerleşmeye başlamak lazım diyerekten. bir baraka inşaaa etmeye başladım. ben anlamam pek inşaa işlerinden civardan bir arkadaş sagolsun tuttu elimden mecazi biçimde zor mor soguk demeden kurduk. orijinimiz antalya olunca yazı kışı soguk geliyor tabi.
tztka kafki diye bir yerde kaliyodum. arazi baktim ilk 2 hafta. kelepir yeni imara açılmış bir yer düşürdüm. zaten ekim işinde bir numarayımdır. ayıptır yazması. yaklaşık 2 dönüm arazim vardı. hemen oraya yerleştim havalar o kadar soguk degilken yerleşmeye başlamak lazım diyerekten. bir baraka inşaaa etmeye başladım. ben anlamam pek inşaa işlerinden civardan bir arkadaş sagolsun tuttu elimden mecazi biçimde zor mor soguk demeden kurduk. orijinimiz antalya olunca yazı kışı soguk geliyor tabi.
yazılarını hızlı okumak lazım yoksa keyif vermiyor.
alsana tanım : portakal soguktan korkak sıkıntı yaratır.
çok çetin bir temmuz gecesiydi. dedim ulan bu sıcakta portakal portakallıktan baydı ben en iyisi gidiyim böyle serin bi civarda yetiştiriyim. açtım haritayi aldım kucağıma sen misin dedim dünya bir baktım polonya. koş vehpi.
çok çetin bir temmuz gecesiydi. dedim ulan bu sıcakta portakal portakallıktan baydı ben en iyisi gidiyim böyle serin bi civarda yetiştiriyim. açtım haritayi aldım kucağıma sen misin dedim dünya bir baktım polonya. koş vehpi.
çok yüklenirsen bunalıma girebilirler. genelde yaş orantılı bir kafa yapısıdır.
her şeyin ucuzu diyip her şeyin kazıgını satan market zinciridir. spar markalı ürünleri ucuzdur ama her marketin aynı sekilde kendi adiyla cıkardığı ürünler arasinda kıyaslarsak spar bizi her türlü kazıklıyor.
(bkz: gör bak) bu dizi çok deli tutucak.
ilk bölümüyle beni kazanmış yeterince komedi unsuru bulunduran dizi
ilk bölümüyle beni kazanmış yeterince komedi unsuru bulunduran dizi
önce sakin olun. sonra adam gibi oturun bakın haritadan nerede kalıcam hergün nereye gidicem. unutmayın program bi kere kaçarsa gerçekten toplamak zor olur. seçiminizi yaptıgınızda hala karnınız ağrıyorsa sakın ama sakın boşvermeyin üzerine gidip detaylıca öğrenmek sizi o konuda rahatlatır. bide gideceğiniz yerin yerel dergi gazetelerine bi göz atın. sonuçta bi yerde vaktin artık orada geçicek ve kolay degildir. 7/24 batak sonuca ulaştırmıcak sizi.
katıksız epic terkedilme biçimidir. birçok akıllıca versiyonu vardır.
(bkz: sigara almaya gidip gelmeyen adam)
(bkz: sigara almaya gidip gelmeyen adam)
en kolayı uyuşturucuyla olan etkinlik. haftada bir başla bırak taktiğiyle sonuca kesin ulaşırsınız.
polonya kafasindadır. lehçe biliyorsan sıkıntı yaşamazsın.
sonucta hepsi insandir. belirli hak özgürlükler çercevesinde mutlu mesut olmak gibi bir amaçları vardır.
zaman zaman sıkıntılı anlar yaşatabilir.