bugün
V
vade retro satana10 yıl önce
türkiye de seks yapılamamasının nedeni
bu ülkenin minimum %50 sinin benden daha beter durumda olmasıdır. ben kız olsam kendime vermem çok net , ağaca falan sürtünürüm yine vermem kendime o yüzden çok normal karşılıyorum bu durumu yani.
V
vade retro satana11 yıl önce
neden bakir kaldınız
sözlük ortamında uygulanabilecek ankettir. olası cevaplar: (bkz:sözlük kızları çok çirkin yeaa) (bkz:hayatımın aşkını bulamadım) (bkz:islamın cinselliğe getirdiği yasaklar falan filan) (bkz:mid or feed)
V
vade retro satana12 yıl önce
en yakındaki kitabın kapağının capsi
en yakın kitaba 75 metre uzaklıkta olan yazarları saf dışı bırakacak uygulamadır.
V
vade retro satana13 yıl önce
her dinde cehenneme gitmek
her dinde cehenneme gitmektir. islama göre cehennemlikler: yahudi, hristiyan, protestan, budist... yahudilere göre cehennemlikler: hristiyan, müslüman, protestan, budist... hristiyanlara göre cehennemlikler: yahudi, müslüman, protestan, budist... … devamını gör
V
vade retro satana14 yıl önce
geleneksel çay partilerindeki altın oran
çay bardağının yapısına, çayın sıcaklığına göre kendiliğinden olagelen orandır. şöyledir ki çay sıcak olduğu zaman çok ufak bir yudum alınır. bu yudum sıcaklıkla ters orantılıdır. ilk yudum minnacık olur. Ama bardağın sonu fondip yapılır. buna g… devamını gör
V
gerçek erkek kadın satın almaz
hollywood yıldızlarının başlattığı kampanya. dünyada her yıl ortalama 1.000.000 çocuk yaşta kız, zorla seks işçisi yaptırılıyor. bu endüstri yıllık 39 milyar dolarlık kar oranına ulaştı. şahsi kanaatim duyarlı bir kampanya fakat etkisiz. (bkz:re… devamını gör
V
uludağ sözlük zirvesi hatıra fotoğrafı çektirmek
zirve sonrası yapılması muhtemel fiildir.
V
vade retro satana15 yıl önce
dinci ahlaksızlığı
akp ye oy vermiyorum çünkü kafam çalışıyor diyen zihniyet nasıl sağlıklı değil ise chp ye de söylenmiş ve yapılmış hakaretler tabiki sağlıklı değildir. tek sorun bunu chp görüşlü insanların kendi üzerlerinde hak olarak görmeleri yani birilerine cahil… devamını gör
© copyright 2005 - 2026