bugün

sevdiği entry'ler

farkındayım

güzel mi güzel bir sezen aksuşarkısıdır.
yaz bitmedenalbümünden.

sözlerini de kopyalayayım tam olsun:

ne yapsan olmuyor gözüm
terketmiyor bizi hüzün
bir macera yaşamak dediğin
küçük zamanlar harmanı
sevindiğin üzüldüğün
hatırlamaktan ibaret
hatıralar nihayet
tesellisi çok zor sözün

ne gemiler yaktım, ne gemiler yaktım
o kadar yandı ki canım sonunda karşıdan baktım
ne göreyim kendime yıldızlardan daha uzaktım

bu kızı yeniden büyütmeliyim
kor ateşlerde yürütmeliyim
değirmenlerde öğütmeliyim
farkındayım, farkındayım

kazanmalı kaybetmeliyim
aşk uğruna harbetmeliyim
bu kızı yeniden büyütmeliyim
farkındayım, farkındayım

kendini seçemiyorsun
bırakıp kaçamıyorsun
yazmadığın bi hikayede
uzun ya da kısa vadede
az biraz keşfediyorsun
öteki olabilmeyi
yerine koyabilmeyi
geride durabilmeyi öğreniyorsun

terk etmek

kimse kimseyi ortada bir sebep yokken, geçerli bir gerekçe göstermeden terketmez; arkasında bırakmaz.terketmek sanıldığı gibi kolayı seçmek,kaçıp gitmek de değildir, ne bir zayıflıktır ne de bir bencilliktir,ne bir cezadır ne de bir bedel.ne bir keşkedir ne de bir belki.ilişkiyi yaşayan taraflardan birinin mutsuzluğunu farketmesiyle attığı en cesur adımdır, yolunda gitmiyorsa,bir uçuruma sürükleniyorsa o ilişki, o uçurumdan dönmenin, bitirmenin tam vaktidir.Onsuz yaşamayı göze almanız bakımından alınabilecek en büyük risktir hatta.

terk etmek

Kusmak gibidir. Nasıl mı? Hani mideniz bulanmaya başlar, bir türlü çıkarıp rahatlayamazsınız. Çareler ararsınız, nane limon kaynatır anneniz. En sonunda mide asitleri yükselerek uygun bir kıvama gelir ve ağzınız sulanmaya başlar. işte o zaman leğene koşar kusarsınız. Aynen böyle bir şeydir terk etmek. Artık fena halde canınız yanıyordur, ama hiç bir şey fayda etmiyordur düzeltmek için. Hayır, kussanız rahatlayacaksınız ama olmuyor bir türlü. O bulantıdan, iç sıkıntısından kurtulmak, hayatınıza bir daha hiç bir insanı almamak istersiniz. Kusmak gibi, birden bire geliverir ağzınıza bitti demek. işte o an rahatlar, dönüp arkanızı çeker gidersiniz.

terk etmek

çok acımasızca görünse de, karşınızdaki kişinin ilk hatasında yapılması gerekendir. inanın, ikinci hata, hemen ardından gelecektir. kalırsanız, üçüncü hata çok daha büyük bir hızla karşınızda olacaktır.

terk etmek

bir ilişkiyi bitiren taraf olmak ise bu anlam, terk edilmekten çok daha zor olan bir durum...heleki terk edilen kişi hala deli gibi seviliyorsa...şartların ilişkinin sürecini çok zora soktuğu durumlarda, mantığı daha çok kullanan taraf olmak, tabii ki güçlü bir iradeye sahip olmak şartıyla...bir nevi hasta atı vurmak, bir nevi öldürmek...bir nevi de ölmek...

gecenin kedisi

Şunun güzelliğine bakar mısınız ablaları çok da sevdirir kendini.
görsel

sözlük kızlarının kulakları

Arkadaki ben
görsel

anın görüntüsü

Geç kalınmış bir anın görüntüsüdür. 6 kız beraber dolanırken yahu hepiniz mi sapsınız size çiçek alacak biri de yoktur şimdi diyerek önce bir güzel laf soktuktan sonra hadi bugün bayram alın şu çiçekleri de fotoğraf çekin diyen bir amca.. Nazar boncuğu da verdi kısmetimiz açılırmış.. Açılmadı.
görsel

anın görüntüsü

Manitamla tren yolculuğu yapıyoruz. Evet yaşamış sayarım bu yaşı.
görsel

bir kızla kanka olmak

Harikadır. Tüm kankalarım kız arada erkekler de var ama en yakın olduklarım kız. Birlikte bir sürü şey yapıyoruz. Hele de yurtta olduğumuz dönem en güzel zamanlardı. O ortamı başka yerlerde bulamazsınız.

anın görüntüsü

Düğünden kaçıp çay içmeye geldim
görsel

anın kedisi

görsel
Karamel çocuk.

anın görüntüsü

(bkz: uykulupanda) ile park keyfisi.
görsel

anın görüntüsü

Köylü değilim çay seviyorum.
görsel

omen tanrem

Tam bir baş belası olmasına ve ikizler burcu olmasına rağmen neden hala arkadaşlığımız devam ediyor anlamış değilim. Vazgeçilmez bir yanı olan yazar. Ve iyi ki doğmuş elbette, bu yazı benden geleceğe hatıra. Her zaman her güzellikte ve her zorlukta hep yan yana olmak dileğiyle.

lise arkadaşlarından zamanla uzaklaşmak

Aksine daha da yakınlaştık. Hatta lise arkadaşlıklarımı geride bırakamadığım için üniversite hayatımda doğru dürüst best friendim olmadı. Lise arkadaşları bence bulabileceğiniz en doğru insanlar. Üniversite ya da iş hayatında yine arkadaş edinirsiniz ama liseyi birlikte bir sürü sorun atlatarak geçirmediğiniz biriyle ne kadar samimi olabilirsiniz.

anın görüntüsü

Omen tanrem ile bana terörist dediğiniz entryleri okuyup gülüyoruz teşekkürler.
görsel

piknikte hazırlıklara hiçbir katkısı olmayan kişi

Hummalı çalışmaya elini bile sürmeyen, totosunu devirip manzara izleyen, müzik dinleyen ve ne tesadüftür ki en çabuk acıkan, en geç doyan kişidir.

Bir de çenesi bir düşük olur ki bunların...
Gevezelikleri, espri çabaları gırladır.
Açığını, çenesiyle kapatmaya çalışır ama iyice göze batar kerkenes!
Çöpleri at bari!

kedilerin olmaması gereken yerler

şu dünyada bence sadece kediler her yere yakışıyor.
© copyright 2005 - 2026