bugün
- en son aldığınız iltifat7
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı4
- imama geçen yaz ne yaptığını biliyorum demek3
- irmik helvası6
- antik mezar kazıp kötü güçleri uyandırmak3
- i know what you did last summer2
- hangi sözlük yazarı hangi the boyz karakteri olur3
- çay koymak mı katmak mı7
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- karımla evlendiğime bin pişmanım5
- karton toplayan gocu3
- balıkesir denince akla ilk gelenler8
- amfetamin3
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- sözlükten kaç sevgili edindiniz2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- kadıköy sabiha gökçen havalimanı metrosu2
- usualsuspects'in yazlığında tatil yapmak2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- sagopa ile kolera2
- misafirliğe gitmek iyi değildir3
- kezo osuruğu3
- amerika iran savaşı3
- yürüyüş meksika açmazı kahve2
- tarımdan paradoksa evrim3
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- yalnızlıktan keyif almak5
- göbek eritme taktikleri3
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak5
- cehaletln cazibesi11
- hindistanlı kızlar5
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- ciguli kral4
- çay katüüm mü daayı3
- sadece sarışın erkek yazarları takip etmem3
- ülke whatsapp grubu kurmak3
- aylık 353 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi6
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- büyük aşklar yolculuklarla başlar2
- bulgar ötv si2
- uludagsozluk33
- mony tontana3
- ben geldim bıldırcın yumurtaları2
- gazete arşivi3
- allah atatürk ten razı olsun4
entry'ler (13)
kullanması çok hoşuma giden kelime
kendini bi bok zanneden fucking asshole
derste 2.5 cümle anlatamayan öğretmene 2 milyar maaş bağlayacağını söyleyen terörü bitirmek için daha hiçbir çabasını göremediğim Gandi lakaplı hakikaten de gandiye benzeyen devlet adamı.
Cem Sultan ve Genç Osman gibi büyük devlet adamlarına sahip çıkılmayıp 2. beyazıt sarı selim gibi dingillerin başa getirilmesi. Timur'un en başında indirilmemesi. Rönesans hareketlerinin takip edilmeyişi çoğu bilim adamının çok saçma sebeplerden dolayı öldürülmesi. Kapitülasyonların yenilene yenilene bağımlı hale getirmeleri, dönme devşirmeleri devlet yönetimine getirmek ve değersizleri baş üstünde tutmak.
dünya güreş eğlencesinin yetiştirdiği sweet chin music hareketiyle ün kazanan bence ve birçok kişice Hulk Hogandan sonra en iyi dünyanın amerikan güreşçisi olarak kabul edilen ringe geldiğinde milyonları ayağa kaldıran kariyeri müthiş başarılarla dolu olup en iyi maçlara hep imzasını koyan d- generation x'in kurucularından olup bu kariyerine wrestlemania 26'da veda eden büyük usta kalp kıran çocuk lakaplı süper adam.
Dünyanın en iyi güreş, boks, jiu jitsu, tekvando, judo gibi dövüş sanatlarından isimlerinin bulunduğu izlemesi ve Brock Lesnar'ın da dayak yeyişinin bir o kadar keyifli olduğu ağır siklet şampiyonu Cain Velasquez olan karma dövüş sanatıdır.
Bu aralar kadrosundan çoğu ismi(burcu esmersoy, ersin düzen, sergen yalçın) kaybeden ama spor servisi adlı programından da bir o kadar keyif aldığım, bütün Türk kulüplerinin televizyonlarında(bizzat şahit oldum) 1 numaralı kanal.
3 kornerin bir penaltı olması,
topu atanın alması,
yan apartmanda oturanlarla mahalle maçı yapmak.
topu atanın alması,
yan apartmanda oturanlarla mahalle maçı yapmak.
dönme devşirmeleri ön planda tutan türkleri 2. plana atan 5 bölümde belgratı fetheden aynı yıl içinde rodosun da fethedildiğini ordunun ne zaman ordan oraya aktarılıp bunu 3 aylık sürece yayıldığını da 2 bölüm harcayarak anlatacağı ancak siyasilerin osmanlı üzerinden siyaset malzemesi haline getirdiği 5 bölümde 1093. entry'nin yazıldığı dizidir.
fernando torres'in yerini doldurmak için ajaxtan liverpool'a transfer olan uruguaylı futbolcu
renkleri mavi-lacivert olup beşiktaştan "ON(10)" yiyen avrupa takımı
Bütün futbol oyunlarının hep en iyi oyuncu yaptığı hatta Pele'nin bile veliaht ilan ettiği ancak futbolculuğu bile bir b.ka yaramayan ç.rizespora transfer olan abd'li futbolcu.
1000 gol kaçırıp, 10 gol atan; her sene de ligin en çok gol atan türk oyuncusu diyerek yerine transfer yapılmayan, işkence makinası.