bugün
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz12
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi20
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi9
- limonlu makarna8
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması12
- 13 mayıs boğaziçi olayları20
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- gençler namaz var mı8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- furkan bölükbaşı11
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı10
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- küresel13
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı15
- anın görüntüsü11
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- vatan haini nasıl olur20
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- alkol dostunuzdur8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz51
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- insan olmaya ceyrek kala13
- selam arkadaşlar napıyorsunuz12
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız13
- true gelmiş19
- türkiye laiktir laik kalacak18
- diploma iptaline ilişkin tebligat33
- ama kent uzlaşısı8
- ak parti anketlerde önde12
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri13
- true'nun yetkili olması10
- cinsel ilişki teklifini reddeden erkek9
- yok mu lan başka kupa10
- ulunun en iyi 10 yazarı8
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi10
- en son ne içtiniz32
- abdullah öcalan'a küfür etmenin suç olması14
- 20'li yaşlarda ev araba sahibi olmak8
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması26
- v a m p i r o v16
- aktrolleri engellemek20

entry'ler (1284)
Insan hayatının en güzel dönemidir. Universiten mezun olursun kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışırsın. Başardığın zaman sende kendi aileni kurarsın. Hayata atılan ilk adımdır.
Ten ne kadar esmerse o kadar kusursuz pürüzsüz ve lekesiz gozuktugunden en ideal ten rengine sahip olmaktir.
Sevgilimin evci izni, ama canımın içinin artık okulu bitiyoo *
Gerçek sevgi sevgilim ve benim aramda olandır. Her zaman onu özlemektir, sesini duymak istemektir, kavga ettiğinde küs kalmak yerine telefonu kapatmayıp bi şekilde barışmaktır, ikisinden biri güldüğünde sebepsizce diğerinin de gülmesidir, affetmektir, ne kadar zaman geçerse gecsin telefonu kapatırken hep onu çok sevdiğini ona hatırlatmaktır, monotonlaşmamaktır, kendini tanıması ve geliştirmesinde ona el ayak bağı olmayıp aksine ona destek olmaktır, canı sıkkın olduğunda onun yanında olmaktır, sadece sevgili olmak değil de en yakın arkadaşı da olabilmektir birbirlerinin, bişeyinden hoşlanmadığında ona hödüllenmek yerine bunu ona düzgünce anlatabilmektir, ondan tiksinmemetir, bazen sadece onun sağ salim evine gittiğine sevinmektir, başına bişey geldiğinde en çok üzülmektir, birlikte eğlenebilmektir, birbirini yıpratmamaktır, gerçek sevgi o mutlu olunca mutlu olmaktır, aynı hayatı paylaşmayı gönülden istemektir
Sözlüğün eski topraklarından sayılırım.
Gerisini de söylemiycem.
Gerisini de söylemiycem.
Tuvaletteki kızları korkuttuğu için kocaman tuvalette tek başına yaşayan Harry Potter karakteridir. Yalnız yaşamaya da devam etmiştir. En önemli özelliği de saçlarının hep tavşan kuyruğu modeli olması ve kahkülüdür.
ülkemizde hala böyle insanlar varken diye başlıycam ama çok uzatmak istemiyorum keşke sizi evrenin başka bi köşesine alabilsek. Orda daha çok otu b.k anlayıp mutlu olabilirsiniz.
Hiç kimseye derdimi duyurmaya yetmiyendir. Annemler sevgilimle buluşucam diye burnumu kapıdan çıkarsam hemen pimpirikleniyolar. Seviyolar onu ama bulusmamizi istemiyolar. Bu mal da beni istemiyolar diye triplere girdi bende ona git dedim. Ailevi sorunlar zaten cabası. Allah ım canımı alsın da kurtulayım artık hepsinden ya.
Kesinlikle evde elin boş biraz spor yap demek değildir.
"Üçüncü nesil olanların hepsi ölürse sözlük ne olucak" sorusunu akla getiren başlıktır.
Bu aralar bisiklet sürmeye çabalıyorum. Her pedal çevirişim bana ayrı bi zevk veriyo. Rüyamda bile bisikletimi görüyorum. Bi kere sepetini çalmışlardı.. Akşam gördüğümde de önünü kaldırıyodum. Inşallah bu da heves olup geçip gitmez. Canım bisikletim, isim koyucam sana.
Bir kadının, kız kardeşi olmadığı için yaşayacağı durumdur. Bende yaşıyorum aynı durumu.
Sevgilim olan şahıs, sana cidden en kırıldım.
Anne babadır. Elin oğlundan yada kızından medet falan ummayın iki dediğini yapmayınca yada bişey istediği gibi olmayınca tepenize çıkıveriyolar. Seviyorum falan diyene de kanmayın. Hep aynı.
Eğer tarz biriyseniz bunu çok uzun süredir yaptığınız için eliniz yatkındır ve sadece hazırlanmak için sabahın 5 inde kalkmazsınız. Eğer tarz biriyseniz dolabınızdan gözü kapalı seçtiğiniz neredeyse her kıyafet birbiriyle uyumlu olur. Eğer tarz biriyseniz de çok kasmazsınız. Tarzınız budur, bu da sizsinizdir.
Kışın okula gider gelirim yaz gelince de sözlüğe girerim.
Öğrenci evinden alıştım ve hiç bi şekilde ben şekersiz içiyorum diye triplere girmem. Bu yüzden kendimi olmuş kabuk ediyorum. Yine bi başarının kilidini daha açtım hihihi.
Başkasının arabasıyla çekinmesinden iyidir ve anlayamazsınız. O araba onun canıdır.
Nedenini bilemediğim bi şekilde fincan takımı geliyo benim aklıma.
Geçen seneden biliyorum (sözlüğün yazlıkçılarındanım) bu başlığın altı bana nickaltı aç diyen yazarlarla dolar taşar hep. Hey yavrum hey.