bugün
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler11
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız11
- ekrem imamoğlu65
- espressolab22
- anın görüntüsü19
- kisinin 17 yasina verecegi ogut11
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek8
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- aykolik'in akbilini doldurmak9
- erdoğan sonrası hükümet32
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak27
- bantla bantla da nereye kadar12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın14
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası41
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- kabataş yalanı17
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır18
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- true nun çaylak olması8

entry'ler (1284)
Insan hayatının en güzel dönemidir. Universiten mezun olursun kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışırsın. Başardığın zaman sende kendi aileni kurarsın. Hayata atılan ilk adımdır.
Ten ne kadar esmerse o kadar kusursuz pürüzsüz ve lekesiz gozuktugunden en ideal ten rengine sahip olmaktir.
Sevgilimin evci izni, ama canımın içinin artık okulu bitiyoo *
Gerçek sevgi sevgilim ve benim aramda olandır. Her zaman onu özlemektir, sesini duymak istemektir, kavga ettiğinde küs kalmak yerine telefonu kapatmayıp bi şekilde barışmaktır, ikisinden biri güldüğünde sebepsizce diğerinin de gülmesidir, affetmektir, ne kadar zaman geçerse gecsin telefonu kapatırken hep onu çok sevdiğini ona hatırlatmaktır, monotonlaşmamaktır, kendini tanıması ve geliştirmesinde ona el ayak bağı olmayıp aksine ona destek olmaktır, canı sıkkın olduğunda onun yanında olmaktır, sadece sevgili olmak değil de en yakın arkadaşı da olabilmektir birbirlerinin, bişeyinden hoşlanmadığında ona hödüllenmek yerine bunu ona düzgünce anlatabilmektir, ondan tiksinmemetir, bazen sadece onun sağ salim evine gittiğine sevinmektir, başına bişey geldiğinde en çok üzülmektir, birlikte eğlenebilmektir, birbirini yıpratmamaktır, gerçek sevgi o mutlu olunca mutlu olmaktır, aynı hayatı paylaşmayı gönülden istemektir
Sözlüğün eski topraklarından sayılırım.
Gerisini de söylemiycem.
Gerisini de söylemiycem.
Tuvaletteki kızları korkuttuğu için kocaman tuvalette tek başına yaşayan Harry Potter karakteridir. Yalnız yaşamaya da devam etmiştir. En önemli özelliği de saçlarının hep tavşan kuyruğu modeli olması ve kahkülüdür.
ülkemizde hala böyle insanlar varken diye başlıycam ama çok uzatmak istemiyorum keşke sizi evrenin başka bi köşesine alabilsek. Orda daha çok otu b.k anlayıp mutlu olabilirsiniz.
Hiç kimseye derdimi duyurmaya yetmiyendir. Annemler sevgilimle buluşucam diye burnumu kapıdan çıkarsam hemen pimpirikleniyolar. Seviyolar onu ama bulusmamizi istemiyolar. Bu mal da beni istemiyolar diye triplere girdi bende ona git dedim. Ailevi sorunlar zaten cabası. Allah ım canımı alsın da kurtulayım artık hepsinden ya.
Kesinlikle evde elin boş biraz spor yap demek değildir.
"Üçüncü nesil olanların hepsi ölürse sözlük ne olucak" sorusunu akla getiren başlıktır.
Bu aralar bisiklet sürmeye çabalıyorum. Her pedal çevirişim bana ayrı bi zevk veriyo. Rüyamda bile bisikletimi görüyorum. Bi kere sepetini çalmışlardı.. Akşam gördüğümde de önünü kaldırıyodum. Inşallah bu da heves olup geçip gitmez. Canım bisikletim, isim koyucam sana.
Bir kadının, kız kardeşi olmadığı için yaşayacağı durumdur. Bende yaşıyorum aynı durumu.
Sevgilim olan şahıs, sana cidden en kırıldım.
Anne babadır. Elin oğlundan yada kızından medet falan ummayın iki dediğini yapmayınca yada bişey istediği gibi olmayınca tepenize çıkıveriyolar. Seviyorum falan diyene de kanmayın. Hep aynı.
Eğer tarz biriyseniz bunu çok uzun süredir yaptığınız için eliniz yatkındır ve sadece hazırlanmak için sabahın 5 inde kalkmazsınız. Eğer tarz biriyseniz dolabınızdan gözü kapalı seçtiğiniz neredeyse her kıyafet birbiriyle uyumlu olur. Eğer tarz biriyseniz de çok kasmazsınız. Tarzınız budur, bu da sizsinizdir.
Kışın okula gider gelirim yaz gelince de sözlüğe girerim.
Öğrenci evinden alıştım ve hiç bi şekilde ben şekersiz içiyorum diye triplere girmem. Bu yüzden kendimi olmuş kabuk ediyorum. Yine bi başarının kilidini daha açtım hihihi.
Başkasının arabasıyla çekinmesinden iyidir ve anlayamazsınız. O araba onun canıdır.
Nedenini bilemediğim bi şekilde fincan takımı geliyo benim aklıma.
Geçen seneden biliyorum (sözlüğün yazlıkçılarındanım) bu başlığın altı bana nickaltı aç diyen yazarlarla dolar taşar hep. Hey yavrum hey.