bugün
U
unicornhead9 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
U
unicornhead9 yıl önce
yazarların şu anki kafalarının tek cümlelik tarifi
yazarların an itibariyle yaşadıkları kafanın tarifidir... benim kafam için; yorgun ama çalışmaya çalışan...
U
unicornhead9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
U
unicornhead9 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
U
unicornhead9 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
U
unicornhead9 yıl önce
haters gonna hate
`kıskananlar çatlasın` `çok da fifi` diye direk türkçeye çevirebileceğimiz zorlarsak sevmeyenler sevmemeye devam edeceklerdir, ben çizgimi bozmam arkadaş, benim bi duruşum var demeye getiren `internet meme`leriyle meşhur söz
U
unicornhead9 yıl önce
gecenin çizgi film karakteri
şirinlerdeki usta şirin. en sevdiğim karakter oydu çocukken. mühendisliği seçmemde etkisi de vardır sanırım.
U
unicornhead9 yıl önce
karısının çalışmasına izin veren erkekcik
Nik uyumu ve entry. balkona koyarsın karını ara sıra güneş vursun yüzüne sonuçta saksıdan bir farkı yok.
U
unicornhead9 yıl önce
taladro
`banfield` takımının lakabıdır.
U
unicornhead9 yıl önce
yazarların yaptırmak istediği dövmeler
Uludağ sözlük yazarlarının vücutlarının bazı bölgelerinde yaptırmak istediği dövmelerdir. Bacağa bir kedi dövmesi.
U
unicornhead9 yıl önce
sakal seven kadın
K: sakallarını kesmişsin! E: evet hayatım beğendin mi? K: kaç günde uzar onlar? gibi bir dialogla erkeği pişmanlığa iten kadın.
U
unicornhead9 yıl önce
sakal seven kadın
K: sakallarını kesmişsin! E: evet hayatım beğendin mi? K: kaç günde uzar onlar? gibi bir dialogla erkeği pişmanlığa iten kadın.
U
unicornhead9 yıl önce
sözlük yazarlarının gözleri
(bkz:yazarların sözleri) hani çok sikimizdeymişcesine, yazarların gözleriyle ilgili bilgiler bütünü. misal benimkilerde kirpik yok.
U
unicornhead9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
U
unicornhead9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
U
unicornhead9 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
U
unicornhead9 yıl önce
sözlük kızlarının ayakları
Merak edilen ayaklardır. En güzellerinden bir çiftinin altında köle de olunabilir tabi.
U
unicornhead9 yıl önce
hem güzel hem yakışıklı olmak
(img:#1159177) buyrun efendim.
U
unicornhead9 yıl önce
tıkalı tek burnu açma yolu
Tıkalı olan tek kulağı açmaktan daha kolaydır.
U
unicornhead9 yıl önce
sözlük erkeklerinin sakalları
Böyle yüzümde kıl falan var işte.
U
unicornhead9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
U
unicornhead9 yıl önce
gecenin alakasız fotoğrafı
(img:#1074357) edit: başlık başa püskülü beeen olaaayım!...
U
unicornhead9 yıl önce
gecenin alakasız fotoğrafı
(img:#1074357) edit: başlık başa püskülü beeen olaaayım!...
U
unicornhead9 yıl önce
sözlükten kızları atmamız gerektiği gerçeği
Bazılarınızdan daha iyi yazarlar. Boş yazarları atmak yerine bu fikir oldukça saçma. Boş beleş gezen yazarın açtığı başlıktır.
© copyright 2005 - 2026