bugün
- cem yılmaz5
- 30 ağustos zafer bayramı10
- mustafa kemal atatürk6
- tom holland5
- ingilizler5
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı26
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- türk hava yolları2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- seri eksicimin iki entry atlaması2
- sarapci koala73
- gebze fm3
- online yazar sayısında azalma2
- rafael leao31
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek2
- radyo fenerbahçe2
- güne bir atatürk sözü bırak2
- sözlük yazarlarının nahları9
- ben geldim naneler8
- arkadaşlar hesabı silicem14
- salih mirzabeyoğlu5
- antipanik12
- aleksey batrakov9
- tai lung36
- menzil cemaati ne üretiyor7
- 30 ağustos kurtuluş savaşı'nın sonu2
- günün sözü24
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- velvet23
- fenerbahçe23
- para harcamayı sever misiniz6
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- türkiye18
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- bir şey soracağım5
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- kıza aşık oldum ne yapacağım4
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- melih gökçek6
- galatasaray8
- ateistlerin yaşama amacı28
- kapadokya27
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- hayatı dar eden aile4
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
entry'ler (7)
kadınlar için çok da bir şey ifade etmeyen gün. bu gibi günlerin bir merasim, kutlama gibi yapılması çok anlamsız geliyor bana. hatta bir kadın olarak olmamasının daha bile iyi olabileceğini düşünüyorum.
kimliğini taşıdığı hiçbir cemaat tarafından kabullenilmemiş yazar. dinine çok bağlı olmadığı için yahudiler tarafından, yahudi olduğu için almanlar tarafından dışlanmıştır. bu dışlanma ve yalnızlık duygusu kendisini zamanın en iyi yazarı yaptı.
yağmurun en güzel yağdığı, türkiye'nin en güzel ve en yaşanılası şehri. selanik ile çok benzer bir şehir olduğu söyleniyor, sırf bu yüzden selaniği görmek istiyorum.
taşranın bütün detaylarını en güzel şekilde anlatan ve taşra atmosferini sonuna kadar hissettiren filmdir. bu filmin nuri bilge ceylan'ın eniyi filmi olduğunu düşünüyorum. durağan ve yavaş filmdir ama taşrada da hayat böyledir zaten ,o yüzden bu bir anlatım dili haline gelmiş resmen
gogol'un dönemin sosyal ilişkilerini, siyasi meseleleri bir memurun hayatı üzerinden anlattığı şahane eser. erdal beşikçioğlu'nun efsane performansıyla izleyince daha da büyüyen bir eser haline geliyor bu oyun.
kapısında çevik kuvvet noktası olan okuldur. bir üniversitenin kapısında bu olması bana çok garip geliyor. hala alışamadığım her gün görmeme rağmen. onun haricinde severek tercih ederek söverek okuduğum okuldur. izmir'den ayrılmaya değmezmişsin siyasal.
devrimci bir ilçedir. bir zamanlar fikri sönmez diye bir devrimciye ev sahipliği yapmış, zamanında iktidar tarafından komunistlerin bölgesi olarak görüldüğü için saldırıya uğramış ordunun bir ilçesi. kurtarılmış bölge de denebilir.