bugün
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak17
- petzold'un aynalar no 3 filmi4
- murat soner5
- reha muhtar27
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi9
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle41
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar4
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- uysaljakoben25
- nasıl bir kadınla evlenilmeli9
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- soul calibur3
- beyaz tenli olmak2
- dünyanın sonu5
- yazlıkçı teyzeler4
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler2
- istiklal partisi2
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- ezdirmem sana kendimi den sonra yapilabilecekler2
- evlilik masrafları17
- ispanyolca seviyesini bir cümle ile belli etmek3
- masumiyet körlüğü5
- gece yıldızları izlemek5
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- kadınların aradığı erkek modeli11
- vincenzo italiano5
- sözlüğe yeni gelmiş numarası yapan eski yazar4
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- katatespizartmasi9
- mafyaya özenmek3
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- kendini dinlemek5
- penis deliğinden içeri giren kene10
- bitcoin2
- mokv geldi mi8
- özgür özel mallığı6
- faizin olduğu yerde bereket olmaz5
- fedoncu terör örgütü2
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf6
- memelerde estetik algısının dönüşümü5
- göt deliği yalatmak11
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- karton toplayan prenses ve yedi penisler7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba22
- gocu34
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak8
- gül gibi kız olma kriterleri9
- en gey özelliğiniz10
- ezdirmem sana kendimi2
- üniversite hayatı8
entry'ler (19)
bir dünya boş, liseden daha kötü üniversite olmasının sonucudur.
Fransızların bol bol kebap, kuskus, taboul yemesini hatırlattı bana. ülkeye gelen insan kendi mutfağını da getiriyor, bu insanlardan girişimci olanları ise para kazanıyor.
Türkiye'de çalışıp iş hayatında bu dili aktif veya zaman zaman kullanabilen var mı diye kendime kendime sorular sormama sebep olan dil.
ana karakterin okb hastası olduğu filmdir.
halk kemer sıkarsa bu ekonomi nasıl gelişecek diye düşündüren talep. biri bi açıklasın.
çok güzel biradır, 2.80 euro civarındadır, 6,5 alkol oranı vardır.
14 yıllık eğitim yaşamımda, sadece 1 kez görüştüm bu meslek erbabıyla. Okulda cep telefonuyla yakalanmıştım. Ama telefon arkadaşımın olduğu için vermemiştim idareye. Müdürden bir ton azarlama, tehdit, hakaret yiyince, sinirim bozuldu bu kadında odasına çağırdı beni. Daha sonra sözünü kestiğim için beni odadan kovmuştu.
adanın amına koyan olaylar olarak okuyunca, ne oldu lan ingiltere'ye diye düşündüren başlık.
okb hastası olması yüksek ihtimaldir... yağ sıçrayacak falan diye düşünür.
öğrenmesi zordur, tütünü fazla koyarsın olmaz, filtreyi sıkıştıramazsın olmaz, kağıdı sıkı saramazsın olmaz. olmaz da olmaz, öğrenince de bi daha unutamazsın.
şıklardır. binbir çeşit kazakları, binbir çeşit etekleri vardır, okula sabah 8'de gelir şıktır, spora gelir şıktır. sarma sigaraları eksik olmaz
aromasını bir türlü sevemediğim tütün. türkiyede var mı bilmiyorum ama interval blond bir harika
eğer okb hastalığına sahipseniz, izlemesinin ilginç olduğu bir filmdir.
normal konuşma hızının çok yüksek olduğu bir dildir. Hispanaphonelar Başka dil konuşurken bu yüzden diğer dilleri hızlı konuştuklarını gözlemledim.
neşe karaböcek ve sibel can bu şarkıyı türkçe olarak söylemişlerdir. ama tabi bir shovket elekberova değil.
mutfaklarımız ortak olduğundan, ne yemek yapsalar çok hoşuma gidiyor. türk kızlarına ek olarak iyi derecede rusça konuşurlar.
eski basım kitapları okuyanların çok büyük oranda anlayabileceği bir dil. sehv eylemek - hata etmek, istifade eylemek - yararlanmak gibi eski türkçede kullandığımız arapça-farsça kelimeler sıkça bulunmaktadır.
Gölüyle, köprüleriyle, çaylarıyla görülesi ufak bir şehir. 1 günde gezilebilir.. Giderseniz tepede bir şato var. yaklaşık 2.5 euro civarında öğrenciler için, oraya gidilmeli.
6 yıl önce başlamıştı, hala da devam ediyor. Sürekli geliştirdi kendini, kirlenme korkusundan tut başka düşüncelere. Bazılarını aştım bazıları duruyor. Sanırım çok stresli demoralize eden bir durumdan sonra tekrarlayabiliyor. Bu hastalık hakkında fransızca, ingilizce kaynaklardan binlerce makale okudum. En iyi yöntem, psikiyatristin verdiği ilaçları kullanmak ve de bir terapist tarafından davranışsal terapi(türkcesi boyle mi bilmiyorum) görmek.