bugün
T
trakyali kemalist7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
trakyali kemalist8 yıl önce
anın görüntüsü
T
en yakışıklı siyasetçi
berat albayrak lan adam cidden iyi.
T
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
T
beşiktaş duvar kağıtları
beşiktaşlı yazarların ellerinde bulunan duvar kağıtlarını paylaşabileceği, hoşuna giden duvar kağıtlarını kaydedip kullanabileceği güzel bir başlık olmasını temenni ediyorum. (img:#1487484)
T
hearthstone
blizzard'ın yeni oyunu. trading card game şeklinde online oynanan bir oyun olacakmış. an itibariyle betası mevcut. edit: trailer (vid:#71954)
T
19 mayıs atatürk ü anma gençlik ve spor bayramı
atatürk'ün kurtuluş savaşını başlattığı gün olarak kabul edilen bayramdır. gençlik ve spor kavramlarının bir arada bulunması öğüt niteliğindedir.
T
geceye bir sevimlilik bırak
gelsin yavru kediş köpüş bebişler. biraz orjinal olun lan.
T
muharrem ince
23.dönem `yalova` milletvekili. (bkz:cumhuriyet halk partisi)
T
passoligi kaldıracağız
cumhurbaşkanı adayı muharrem ince' nin vaatlerinden biridir. adam resmen tribünlere oynuyor ve çokta iyi oluyor. arkandayız başkan. (img:#1678760)
T
şenol güneş
`trabzonspor`un anorthosis gibi bir köy takımına elenerek `şampiyonlar ligi`ne katılamamasının baş sorumlularından biri olan eski kaleci, teknik direktör.
T
trakyali kemalist9 yıl önce
ev boş bana gel lan diyen kız
Lanlı lunlu konuşmaması gerekir.
T
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
T
fenerbahçe taraftarı
Rahmetli spor yazarı İslam Çupi nin ''fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz!'' diyerek tanımladığı takımın mensubu olan, şanslı ve gururlu insanlar topluluğu … devamını gör
T
günün iddaa kuponu
Yazarların oynadığı günlük iddaa kuponları ve tahminleridir. Almanya-Arjantin 1 olur 1 90 oran var basın donu tummanı.
T
adam izindeyiz
liberal sloganı.
T
anın görüntüsü
T
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
T
fenerbahçe taraftarı
Rahmetli spor yazarı İslam Çupi nin ''fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz!'' diyerek tanımladığı takımın mensubu olan, şanslı ve gururlu insanlar topluluğu … devamını gör
T
3 ağustos 2017 fenerbahçe sturm graz maçı
ilk maçın 2:1 sturm graz lehine sonuçlanacağı tahmininde bulundum az evvel konulu başlıkta. 1:1 berabere biter ve fenerbahçe elenir diyorum ve umarım yanılırım.
T
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
T
yaran knight online diyologları
(img:#1493466)
T
daenerys targaryen
Game of thones isimli dizideki en güzel karakter. Oynayan aktristin fotolarını gördüm hiç benzemiyor kendisine. Targaeyen ailesine mensup bu kızceğiz, abisinin ölümünden sonra tahtın asıl sahibidir. Khal Drogo yla mutlu bir evlilikleri vardır.
T
beşiktaşlılara tinerci diyen insan zekası
şüphesiz kuş kadar zekaya sahip değildir. kendilerini komik sanarlar. götümüzle gülüyoruz zavallılığınıza. (img:#1490310)
© copyright 2005 - 2026