bugün
- from gold from dust28
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- sözlüğün manyak dolu olması4
- evli bir adama aşık oldum sözlük17
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- senin aklini alirim9
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- birine aşık olup kafayı yemek9
- fiziği güzel sözlük kızları56
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- şampuan yerine saç kremi almak6
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- kadının en öpülesi yeri11
- fatma betül sayan kaya70
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- gecenin şarkısı5
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- sydney sweeney'in memeleri6
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- adalet ve kalkınma partisi7
- kuran da namazın olmaması12
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- memeleri kafam kadar kız24
- balkonda oturan kalmaması3
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- edirne çingenesi2
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
- öbür sözlükten gelen yazarlar2
- sabahın köründe işe giden ezik13
- parcalandim toparlanamiyorum34
- belçika attı5
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- görsel yükleme problemi5
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- özgür irade yanılsaması2
- kötü karekterlerin iyi den daha güçlü olması2
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- kudüs2
entry'ler (14)
Para varsa gidin Cubes Ankara'dan bir ev satın alın. Hayatınızı tatil tadında yaşayın. Ofisi de oradan alın hem iş hem ev hem tatil 3'ü bir arada. Daha ne isterim. 2023'ün hemen gelmesini tabi.
Kulüpler bazındaki en önemli şampiyonadan 4. kez birincilikle çıkan Vakıfbank, tebrikler.
Mutlu olmak için alışveriş yapıyorum desem bir sürü kişi güler. Ama napıcan vakıfbank'ta worldpuan biriktirip bedava yapınca seviyorsun *
2023'e kadar bir çanta dolusu para bulsam da şu hayalini kurduğum cubes Ankara'da yaşasam. Tatil cenneti mübarek. ev, ofis, avm, kat havuzu her şey içinde. toplu yaşam paketi.
Hayalindeki eve sahip olamazsın. Orada çalışıp döndükten sonra burada istediğin eve sahip olabilirsin ama. Ben Cubes Ankara'ya yerleşmeyi düşünüyorum. 2023 teslim tarihi olarak belirlenmiş. Ben biraz geç dönerim ama sorun değil. Hayalim gerçek olacak günün sonunda.
Cubes Ankara Projesi bittiğinde ofis açacağım şehir özlendin...
Sabah sabah 2023'te teslim edilecek olan Cubes Ankara'da uyanamamak koydu. Teslim edilince de uyanamayacak olmak bir daha koydu.
Para var, Cubes Ankara'da yaşarsam huzur da olacak. Kat arasında havuzda yüzüp, koşu parkurunda koşunca ister istemez neşe doluyor insan. Tabii teslim 2023'e kadar huzur yok.
Canım vakıfbankım'da hiper hesap açar parayı biraz daha katlarım.
Beraber yola çıktığım en yakın dostumla istediğimiz Cubes Ankara projesinden bir ofis satın alabilirsek sabahlara kadar ağlarız. Muazzez Abacı'nın da dediği gibi bana her şey seni hatırlatıyor Cubes Ankara.
Güvenilir banka sayısı. Vakıfbank vazgeçemediğim tek banka. Bir kampanyadan ötekine koşuyorum resmen.
Çok para istediğim her şeye sahip olmamı sağlar, istediğime sahip olursam huzurlu olurum. Cubes Ankara projesinden bir evim olursa rahat olurum.
Vakıf Gyo Cubes Ankara Projesini devraldıktan sonra çalışmalar baya hızlandı. Şu an krokiler ve yapılan açıklama 2023 te teslim alınacağını gösteriyor. Yaptığımız yatırımlar sonuç verirse ki verecek gibi duruyor dolar sayesinde Ankara'da yaşamak isterim. Zaten istediğim her şey bu projede mevcut.
hoş geldik boş gidiyoruz şu dünyadan. gele büle gele büle bu yana diye diye geldik sonunda. iyi halt ettik.