bugün
T
tiyansan7 yıl önce
khamar kiid manastırı
`sainshand` dan şehir dışına çıkınca yarım saat süren maanstır. sovyetler zamanında 500 budist rahibi katletmişler. bir mistik enerji merkezi olarak biliniyor. ben aldıysam da haberim yok. resimleri eklemek biraz zaman alacak gibi.
T
tiyansan7 yıl önce
ger
eski türkçede çadır demektir.
T
tiyansan7 yıl önce
moğolistan
başkent : ulan-bator yüzölçümü : 1,565,000 kilometrekare nüfus : 2,655,000 dil : %90 khalka moğolca , %10 türki diller - rusça okuma yazma oranı : %97 din : %96 budist , % 4 müslüman-şamanist-hristiyan para birimi : tugrik
T
tiyansan7 yıl önce
sainshand
gobi çölünün kuzeyinde ve moğolistan'ın güney doğusunda yer alır çölün başlangıcındaki şehirdir. iki tapınak bir müsa gezdim. dünya dinazor fosillerinin kaynağı buralar. (img:#1712760) (img:#1712761) (img:#1712762) (img:#1712763) (img:#17… devamını gör
T
tiyansan7 yıl önce
sainshand
gobi çölünün kuzeyinde ve moğolistan'ın güney doğusunda yer alır çölün başlangıcındaki şehirdir. iki tapınak bir müsa gezdim. dünya dinazor fosillerinin kaynağı buralar. (img:#1712760) (img:#1712761) (img:#1712762) (img:#1712763) (img:#17… devamını gör
T
tiyansan7 yıl önce
sainshand
T
tiyansan7 yıl önce
sainshand
T
tiyansan7 yıl önce
sainshand
T
tiyansan7 yıl önce
bugün nasıl uyandınız
Saatin 1 saat geri alınmasıyla kurulnuş olan alarmın 1 saat geç çalması ile..
T
tiyansan7 yıl önce
bugün nasıl uyandınız
T
tiyansan7 yıl önce
bugün nasıl uyandınız
T
tiyansan7 yıl önce
kum fırtınası
çöllerde şiddetli bir rüzgarla meydana gelen, kumullar meydana getiren fırtına türü.
T
tiyansan7 yıl önce
kum fırtınası
çöllerde şiddetli bir rüzgarla meydana gelen, kumullar meydana getiren fırtına türü.
T
tiyansan7 yıl önce
kum fırtınası
T
tiyansan7 yıl önce
kum fırtınası
T
tiyansan7 yıl önce
kum fırtınası
T
tiyansan7 yıl önce
kum fırtınası
T
tiyansan7 yıl önce
kum fırtınası
T
tiyansan8 yıl önce
başörtülü diye asker annesini törene almamak
rezilliktir. oğlunun yemin törenini izlemek için oradadır, lakin başındaki örtü yüzünden tören alanına sokulmaz. bu çocuk kirli bir savaşın kurbanı olduğu zaman da "şehit" etiketini veriyor bu örgüt. yazık ki ne yazık.
T
tiyansan8 yıl önce
ismail temel metin
zeytin dalı harekatının başındaki 2. ordu komutanı. 15 temmuz kalkışması sırasında van asai kolordu komutanı. ve kalkışma sonrası şu ifadesi mevcut. (img:#1623049) (img:#1623050) her aksakallıyı dedesi sananlar da tekrar bir düşünür umarım.
T
tiyansan8 yıl önce
ismail temel metin
zeytin dalı harekatının başındaki 2. ordu komutanı. 15 temmuz kalkışması sırasında van asai kolordu komutanı. ve kalkışma sonrası şu ifadesi mevcut. (img:#1623049) (img:#1623050) her aksakallıyı dedesi sananlar da tekrar bir düşünür umarım.
T
tiyansan8 yıl önce
bir sonraki operasyon ismini harmandalı koymak
zeytindali ile uyumlu olacagi icin yapilmasi gereken harekettir. ondan sonraki operasyon ismi icinse erikdali dusunulebilir.
T
tiyansan8 yıl önce
237 gram altın sahibi olmak
napılır lan bu kadar altınla bi yol gösterin?
T
tiyansan8 yıl önce
beyazıt meydanı
adı üstünde `beyazıt`ta bulunan mekan. etrafı `istanbul üniversitesi` ve `beyazıd cami` yapıları ile çevrilidir. dönemsel olarak bir çok olaya tanıklık etmiştir. eskiden buram buram tarih kokan bu mistik mekan şimdi sadece insan seli/satıcılar/turist… devamını gör
© copyright 2005 - 2026