bugün

entry'ler (4)

sevdiğini söyleyememek

Ben sevdiğimi 29 şubat cumartesi 19:05 geçe farkettim normal bi sevgi değildi 1 yıllık bir sevgiydi nedendir bilmem onu nasıl farketmedim farketseydim beraber olurduk neyse

Saat 19:02 geçe aranır
-kız
Nerdesin?
-ben
Geldim
-kız
Yoksun
Koşa koşa giderim 19:04 geçe durağın önündeyim asıl sen nerdesin dedim aa karşıya geçmeyi unuttum dedi 1 dakika sürdü tam nerdesin dedim merdivenden iniyorum dedi arıyorum arıyorum yok Allah Allah nerdesin bi anda karşıma çıktı 10 saniye bakıştık 10 saniye sanki 10 dakika sürdü içimden "evet sen bu kızı 1 senedir seviyorsun ve bu senin hayat dostun olacak onu seviyorum ulan" dedim kendime neyse 1 hafta sürdü sonra küstük galiba insanlarla iyi olmak için onları sevmemek gerekiyor sevince herşey elden gidiyor galiba ona bir daha sarılamayacağım , seni seviyorum diyemeyeceğim.

Seni seviyorum yaralı kuşum...

sevgilisi olmadığı halde mutlu olan insan

Evet zamanında bende bu topluluktaydım
Aslında en iyisi daha gencim ve şuan basit lise aşkı yaşamak istemiyorum derdim

Şimdi ise bi kıza aşık oldum yani garip bir duygu aşk güzel bi his ama bana zarar veriyor şuan onunla küsüm ve konuşamıyorum o bi erkeğin evine giderken bi evde 2 erkek bi kız oluyor bu beni korkutuyor.
Gece geç saatte evine gidiyor aslında bilgide alamıyorum evine mi gidiyor birinin evine mi korkuyorum evine bıraktığım yolda bana bile sulananlar oluyordu kim bilir ona ne dediler seviyorum ama korkuyorum ona biri birşey yapacak diye bu bana zarar veriyor.

(T. P adlı kişi ben seni seviyorum ve artık beraber olmak istiyorum bunu görme ne yaşadığımı , düşündüğümü görme her umudumu kaybettiğimde korkuluğa kuş konuyor , gökyüzünde yıldızlar adımızın baş harfini gösteriyor biz severdik kuşlar ve yıldızları galiba boşa kürek çekiyorum.)

bakire olmayan kızla evlenen erkek

Çoğu Türk erkeği biraz küçüğüne düşkündür ve sex yapmayı sever çoğunlukla ama aynı kişi evleneceği eşinin bakire olmasını ister bu muhafazakar görünümlü abazadır.

Şunu söyleyeyim ben hayatım boyunca tek bir kişiyle beraber olmak istiyorum ve eşimin bakire olmasını istiyorum ben bakir oda bakire olsun.

Açıklaması ben bir kızla sex yapacağım zaman ki ben pek sex yapim kafasında bir insan değilim karşımdaki kız büyük ihtimalle beni kullanacaktır sex için.

Aynı şey ileride ki eşim için'de geçerli günümüz Türkiyesinde bir kızla sex yapmak için yarışanlar var bir erkek olarak bunu doğruluyorum ondan ne eşim nede ben önceden sex yapayım ilklerimizi beraber yaşayalım.

sevgilinin söylediği unutulmayan sözler

Aslında sevgilim değildi ama iyi anlaşırdık en son konuştuğu bir çocuk vardı kavga ettim onunla
En son yanına gittiğimde
-kız
Yaptığın senin aleyhineydi
-ben
Kendi aleyhime birşey yapmadım ben seni çok seviyorum
Sonra durağa varılır büyükçekmece mavi beyaz minibüsüne binerken bir anda
-ben
Konuşacakmısın benim
-kız
Konuşurum

Dedi ve bir daha bir araya gelemedik.
Eğer bunu okuyorsan sana şunu diyeyim kuşlar ve yıldızlar benim ne senin nede onun.
© copyright 2005 - 2026